Orijinalini görmek için tıklayınız : acil! araca ağaç mumu damlamış
bzekmekcioglu
30/07/2011, 23:29
ismine ne denir tam blmiyorum ama su yapıskan yapıskan bir sey var ya ıslak mendille denedim cıkmadı nasıl cıkartmam lazımm
StrawBeeRy
30/07/2011, 23:36
reçinedir.benzincilerde satılan zift ve kadran sökücülerden alıp onunla silin
bzekmekcioglu
30/07/2011, 23:37
zift agır gelmez mi abi?
StrawBeeRy
30/07/2011, 23:38
zift değil :) zift ve kadran sökücü yani ziftleri ve o dediğiniz lekeleri çıkaran ilaç onu sıkıp onunla silin sildikten sonra ıslak veya nemli bezle üzerinden geçin
bzekmekcioglu
30/07/2011, 23:39
hee prd:)tmmdır
Mert mazotta zıftı cıkartıyor mazot olmazsa olmazmı benzıncılerde dedıgın bulunmaya bılıyorda .Bırde Bahar hanım agaç altına aracınızı park etmeyınız boyaya zararı oluyor agactan akan recıneler,kusların pıslıgı
bzekmekcioglu
30/07/2011, 23:47
evet artık daha ustalastım arkaya agacın olmadıgı yre önceden gremiyordum smdi girebiliyorum buradaki petrollerde cok zor bulunuyor bir seyler umarım bulurum:S
StrawBeeRy
30/07/2011, 23:49
evet mazotta çıkarır benzinciden yakıt alırken bir pamuğa pompanın ucunda kalan mazottan bir damla damlatıp silinsede olur para verip almaya bile gerek yok :)
evet mazotta çıkarır benzinciden yakıt alırken bir pamuğa pompanın ucunda kalan mazottan bir damla damlatıp silinsede olur para verip almaya bile gerek yok :)
Benım kapılar zıft olmus su sısesını 50 CC aldım 20 cc falan kullandım gerısı evde mazotta pahalandı dokmeye kıyamadım :))
StrawBeeRy
30/07/2011, 23:59
Benım kapılar zıft olmus su sısesını 50 CC aldım 20 cc falan kullandım gerısı evde mazotta pahalandı dokmeye kıyamadım :))
sakla abi yarın öbür gün değerlenicek o zaman dersin zamanında şunu 3.50 liraya almıştım hahhhaah :D
biraz reklm olacak ama lüx bulaşık deterjanı %100 çıkarıyor
blackhawk
01/08/2011, 16:58
Mazot ya da gaz yağı çıkarabilir. Ama ben pasta cila ile çıkarmıştım camlar dahil arkasından cila yaptım sonuç puntom yanıyor. :)
bzekmekcioglu
02/08/2011, 04:31
herkese yardımlarından dolayı tşk ettim. yıkamaya goturdugumde tiner ile cıkardılar oto yıkamada sağ olsunlar. boyaya zarar gelecek diye ödüm koptu ama sükür olmadı:)
emrahesmer
02/08/2011, 14:39
aynı problem bende de var reçine çok sert ve çıkmıyor. bilgiler için teşekkürler.
herkese yardımlarından dolayı tşk ettim. yıkamaya goturdugumde tiner ile cıkardılar oto yıkamada sağ olsunlar. boyaya zarar gelecek diye ödüm koptu ama sükür olmadı:)
EYYYYYYYY tinermi dedıznız sakın bırdaha tınerı kaportanıza temas ettırmeyın öncedende sorun yıkamacılara ne ıle cıkartacaksınız dıye kaportayı mahveder tıner yenıden boyanırsa kaporta artık satarken ugrasır durursunuz kaz aypamadıgını anlatma
zafer murat
02/08/2011, 15:57
Fırçasız köpüklü yıkama yerlere git o köpük çıkartır