Orijinalini görmek için tıklayınız : kadın puntocular neredesiniz?
bzekmekcioglu
30/07/2011, 01:07
trafikteki hakimiyet gibi buradaki hakimiyette mi erkeklerde? yoklar mı yoksa olup da ses mi vermiyorlar gelin burada kadınların soförlüğüne laf eden erkeklere karsı bir olalım:)
StrawBeeRy
30/07/2011, 01:11
forumda aktif üyelerden jasmine abla,özlem abla birde çilen var :) sizde isminizi düzeltirmisiniz anlaşılmıyorda
bzekmekcioglu
30/07/2011, 01:13
hm anladım:) normalde direkt isim yazmıstım da snradan da cok reklam olmasın durum diye bu sekilde yazdım ama adım bahar :)
StrawBeeRy
30/07/2011, 01:15
reklamla alakası yok isminizi bilmeden sizinle nasıl iletişim kurucaz :) daha ismini hatırlayamadığım üyelerimde var tabiki
bzekmekcioglu
30/07/2011, 01:18
pekii acarım ismi de:) ama arama motorlarından cıkması durumundan cok hoslanmıyorum reklam derken kastım buydu... :) arama motorlarına kapalı olması tercihim olurdu:)
Reklam olmakmi?
Yasemin cilem ozlem zeynep birde bursada biri vardi ismini hatirlayamadigim ..
Bolu_Beyi
30/07/2011, 01:21
Bırakında o kadar üstünlüğümüz olsun dimi ama :)
bzekmekcioglu
30/07/2011, 01:23
hocam acıkcası o lafım yanlıs anlasıldı ben braz cekingen ve kendimi belli etmeyi sevmeyen biriyim. yani google a adım soyadım yazılınca sak diye bu site gorunsun istemiyorum. yani sorun ad soyad gostermek değil yapı meselesi diyelim... cok fark yaratacak bir durumum da yk... eskiden de insandım sadece yayaydım smdi de insanm sadece arabam var... bunu neresi ayrıcalıktır?
StrawBeeRy
30/07/2011, 01:27
hocam acıkcası o lafım yanlıs anlasıldı ben braz cekingen ve kendimi belli etmeyi sevmeyen biriyim. yani google a adım soyadım yazılınca sak diye bu site gorunsun istemiyorum. yani sorun ad soyad gostermek değil yapı meselesi diyelim... cok fark yaratacak bir durumum da yk... eskiden de insandım sadece yayaydım smdi de insanm sadece arabam var... bunu neresi ayrıcalıktır?
:D yaşınızı bilmiyorum ama saygımdan ötürü abla diyorum.bence anladığım kadarıyla takıntınız var gibi geldi soyadınızı yazmasanız bile en azından adınızı yazsanız yeter mesela az önce ben size nasıl hitap ediceğimi bilemedim :)
Bolu_Beyi
30/07/2011, 01:29
İlkBahar ya da SonBahar rumuzlarından birini kullanın :) Böylece açığa çıkmamış ve isminizide bağışlamış olursunuz :) Sadece bir öneri...
bzekmekcioglu
30/07/2011, 01:31
pekii:) hazan yazayım en iyisi en yakın es anlamlısı olur sanırım:))
Bolu_Beyi
30/07/2011, 01:35
Ben daha gerçekci olması açısından şey ettirmiştim ama tercih sizin :)
Forumda konustugumuz bay veya bayanların telefon,msn,facebook adreslerı dıger uyeler tarafından bılınır bayram,seyranlarda aranır sms atılır hal hatır sorulur buda forumdakı ınasnların bırbırıne duydugu saygıdandır B.Z.E hanfendı bulmak ısteyen bulur bır sekılde merak etmeyın ıstemek yeterlıdır sadece mesala sımdı merak ettın sızı ve facede buldum ama eklemeyı dusunmuyorum sizi bu platformdan sızın bılmedıgınız bır konuda yardım talep etmenız veya bızım bılmeyıpte sızın bırdıgınız bır durumda zaten yazacaksınız .Tahmınımce sızede hak vererek burada ısm ve soyısmızınız yazmanız durumunda forumdan rahatsız edılecegınızı duusnuyorsunuz galıba fakat bu forumda ınsanlar bırbırlerını cok tanımadan ne ekler,ne arar nede rahatsızlık verır ıcınız rahat olsun .Sadece karsımızdakı kısının sanal bır kısı olmadıgını ısımı ıle hıtap etmek amacıyla ısım yazılması gerekır bence
bzekmekcioglu
30/07/2011, 01:58
arkadaslar neden bu kdr yanlıs anlasıldı ki bu durum benim basta adım soyadım acıktı zaten ki kimliğimi de saklıyor değilim sizlerden. ben sadece arama motorlarından hoslanmıyorum ve orada aratıldıgımda gorunsun istemiyorum braz önce de yazdım adım bahar soyadım zaten belli. benim su güne kdr herhangi bir rahatsız olma durumum olmadı bu forumda. sorun sizden ya da bu siteden kaynaklı değil. ltfen bu kdr abartılacak bir durum oldugunu da sanmıyorum. bazı cevremdeki sahsiyetlerin buraya ulasmasını istemiyorum sizlerle ilgisi yok ltfen yapmayın
gptsport
30/07/2011, 02:15
forumumuza hoş geldiniz bahar hanım iyi vakit gecirmeniz dileğiyle...
trafikteki hakimiyet gibi buradaki hakimiyette mi erkeklerde? yoklar mı yoksa olup da ses mi vermiyorlar gelin burada kadınların soförlüğüne laf eden erkeklere karsı bir olalım:)
YAW KONU DAĞILDI GİTTİ Bİ YERLERE; NE OLDUĞU MECHUL...BİZ PUNTO VE ÖZELLİKLE BRAVO KULANICILARI KESİNLİKLE BAYANLRIN ŞÖFÖRLÜĞÜNE LAF ETMİYORUZ.HATTA BENCE KİMSENİN, BAŞKA BİR KİMSEYE HİÇBİR KONUDA KÜÇÜK GÖRMEYE HAKKIYOK.
FEMINIST YAKLAŞIMLAR YERİNE DAHA SAKİN OLUNMASI DOĞRU OLACAKTIR KANISINDAYIM.
"...kadınların soförlüğüne laf eden erkeklere karsı..." KONUSUNA KARŞILIK OLARAK, TRAFİKTE BİZİ ÇILDIRTAN BAYAN ŞÖFÖRLER KONUSU AÇMAK ELBETTE HAKKIMIZ OLABİLİR BU NOKTADAN SONRA, AMA BU AYRIMCILIĞI ARTTIRACAKTIR.EMİNİM.
HAKKATEN "kadın punto ve bravocular neredesiniz?" AMA SİZİ BÖYLE BİR KONU İLE EN AZINDAN BENİM GİBİ TRAFİKTE CİNSİYET AYRIMI YAPMAYANLAR BU ŞEKİLDE FARKETMEK İSTEMEZDİ...SAYGILAR.
Hosgeldin... keyifli forumlar...
asukasan
30/07/2011, 10:03
aramıza hoşgeldiniz, kazasız belasız sürüşler. keyifli forumlar.
Hoşgeldiniz... Keyifli forumlar...
Bizim Evo yu eşim kullanıyor ancak foruma üye olmuyor nedense,netle pek arası yoktur kendilerinin...
Konu başlığı için Bahar hanımın üzerine fazla gitmeyin bence,kabul edelim bayan sürücülere karşı bir ön yargı hepimizde var...
O da bunu hissetmiş olmalı ki aynısını bize karşı yapmaya çalışmış,etkiye tepki...:)
Hoşgeldiniz keyifli forumlar :)
Onur.t-Jet
30/07/2011, 11:24
hoşgeldiniz keyifli forumlar
StrawBeeRy
30/07/2011, 11:46
arkadaşlar hoşgeldiniz yazmışsınızda bahar abla zaten daha önceden aktif üyemiz konu farklı yani bayan puntocular nerede diyor okumadan yorum yapmayalım :)
Hoşgeldin Bahar..keyifli sohbetler ;)
Bayan puntocular pistlerde :)
Bayan şöför yoktur allaha emant araba vardır @strawberry hatırladın mı lan :D :D :D
Hoşgeldiniz Bahar Hanım forumumuza aktif bayan üyelerinde olması güzel bişey tabi ıspartalı üyede olsa fena olmaz aslında neyse keyifli forumlar :D
krakercocuk
30/07/2011, 13:22
hoşgeldınız..keyifli forumlar
Bayanların olması güzel olr.Forumumuzda pekte fazla aktif bayan kullanıcı yok.Bence bayan puntocu var baya ama forumla yada internetle pek ilgileri olmadığından forumda az bayan var :)
ben trafikte punto başında çok bayan görüyorum da forumda fazla yok tabi..
bayan punto kullanıcısı olarak bende foruma üyeyim fakat devamlı takip edemiyorum maalesef :( en azından burda kendimi göstereyiö
Bayan şöför yoktur allaha emant araba vardır @strawberry hatırladın mı lan :D :D :D
Hoşgeldiniz Bahar Hanım forumumuza aktif bayan üyelerinde olması güzel bişey tabi ıspartalı üyede olsa fena olmaz aslında neyse keyifli forumlar :D
bende sıze uydum facede paylastım ozelden tepkı gelıy bayanlardan önce sız kendınıze bakın dıye Mert oy oyy
zeynel ne yaptın :D vur değince öldürdün , vermek zorunda diil elbetteki ismini yazmış hitap şekli belli gerisi önemli diil ..
Şunu hazır yeri gelmişken yazayım :
Forumda binlerce üye var hepsini tanımıyoruz hırlıda hırsızda çıkabilir , özelden taciz msjlarıda olabilir (daha önce yaşadık) yani forum da olan dengesiz ileri geri insanların yaptıklarını foruma mal etmeyelim .. Yönetim böyle durumlarda mesuliyet kabul etmez , bu tip problemlerde en kısa zmanda yönetimle irtibata eçmeniz gereklidir..
Bahar hanım size özel yazılmış bir msj değildir genelleme yaptım ,her üyenin başına gelebilecek bir olaydır..
Bayanlarında tercih ettiği bir araç ama erkeklerin çokluğundan dolayı bayanların çok fazla üye olmadığını düşünüyorum,üye olsa da aktif olmalarını beklemiyorum,ayrıca otomobille ilgili kadın görmekte zor genel olarak....:)
eexelanss
30/07/2011, 21:16
Hoşgeldiniz keyifli forumlar..
Bayan bir şoför arkadaşla kötü bir anım olmuştu ama tabi bu demek değildirki bayan şoförler kötü.. Kesinlikle çok iyi araç kullanan bayanlar var trafikte..
Şimdi anımı merak edenler olur :) anlatayım bari. Ankarada yaşayanlar bilirler konya yolundaki ahlatlıbel kavşağını. Yol dört şeritli direk giderseniz gölbaşı istikametine gidiyor sağa dönerseniz incek ahlatlıbele gidiyor köprünün üstüne çıkarsanız oransitesine gidiyor.. Ablanın altında yanlış hatırlamıyorsam focus vardı.Benim altımda da megan iki vardı peder beyde yanımdaydı. yolun ikinci şeridinden şöyle uzuuunca bir tır gidiyordu bende onun solundan tırı geçerken benim solumda bi focus peydah oldu beni solluyor ama yanımdan geçerken nerdeyse dikiz aynasını alıp götürecekti okadar yakın geçti buraya kadar normal karşıladım asıl filmin koptuğu yer şurası ablam beni sollarken aracının önü az bişey benim aracı geçince heralde aracının arkasını geçtiğinide düşünerek pat diye önüme kırdı:) ee tabi bende refleksle ani bir firen ve cayırtı sesiyle kendimi sağ tarafa attım sağ tarafa atınca tırın dorsesinin altına girmeye ramak kaldı. tırın dorsesinin iki lastiğinin arasındaki yüksek olan yerden dalıyordum ucu ucuna kurtardım..Yanımda babama baktım renk menk attı ikimizinde.. Tabi dikkatsizliği yüzünden canımıza kastedince bende olay koptu. neyse focusu yakaladım tabi bu arada focusu yakalamak için gaza basarken babam dur oğlum yapma felan diyor ama duymuyorum. Focusu yakaladım önüne kırdım durdurdum. Arabadan kendimi aşağı attım. Tabi babamda benle beraber attı kendini aşağı beni tutmak için. Focusa doğru koştum sürücü kapısına geldim bide ne görüyüm canımıza kasteden bir bayan.. eğerki şoför bayan değilde bir erkek olsaydı büyük kavga çıkacaktı.. Keza bayan korktuğu için araçtan inmedi sadece kapalı camlar arkasından özürdilemekle yetindi. Bayan olduğunu görünce yumuşadım ama yinede baya bi azarladım.. Bu korku ona yetmiştir birdaha çok dikkatli kullandığına eminim:)
Burdan bayan sürücülerimize seslenmiş olayım bari
1.lütfen trafiğin akışına uyun eğer yavaş gitmeyi tercih ediyorsanız yolun sağını tercih edin yada en azından sol tarafınızda boşluk bırakın.
2. Sağa sola dönerken yada herhangi bir aracı sollarkan aracınızın önünü hesap ettiğiniz gibi arkasınıda hesap edin lütfen..
sözüm meclisten dışarı:D İyi kullananlara lafım yok..:)
StrawBeeRy
30/07/2011, 21:52
bende sıze uydum facede paylastım ozelden tepkı gelıy bayanlardan önce sız kendınıze bakın dıye Mert oy oyy
abi sen bize bakma derim yoksa başına iş alırsın hep oğuzun yüzünden :D:D
bzekmekcioglu
30/07/2011, 23:22
hepinizee cook cook tşk ederim iyisiyle kötüsüyle...:) hani kadın erkek muhabbbettine grmisken... bugun petrolun biine girdim yıkattım cektim kenara siliyorum arabayıı allahım sanırsınız ki öcüü gördüler erkekler...:)) yanii gülsem mi utansam mıı bilemedim... :)) alısmak lazım aslında
Ankarada olsa ocu demzler pek bakmazlar bile ama is corum olunca gayet normal :D
StrawBeeRy
30/07/2011, 23:28
hepinizee cook cook tşk ederim iyisiyle kötüsüyle...:) hani kadın erkek muhabbbettine grmisken... bugun petrolun biine girdim yıkattım cektim kenara siliyorum arabayıı allahım sanırsınız ki öcüü gördüler erkekler...:)) yanii gülsem mi utansam mıı bilemedim... :)) alısmak lazım aslında
bana normal geliyor çünkü istanbula ne bayan şoförler var aklınızı alır vallahi günde 8 saat araba tepesindeler trafikte artık işi aşmışlar çok çok iyiler.hatta caddebostanda bir bayan biliyorum bmw 3.30 u var kadın yanlamayı çok seviyor ve yarışıyor ayrıyetten bizim burda bi bayan var cooperSi var trafikte ne hareketler yapıyor görseniz şaşırırsınız ve bunun gibi çok var yani istanbulda her bayana aynı gözle bakmamak lazım bazen şakacılar çıkabiliyor :)
bzekmekcioglu
30/07/2011, 23:31
aynen öylee... sehirr farkı maalesef... :(( bu arada su su damlacıklarına cok sinir oldum boya koruma yapılsa dahi silinmeden o damla lekeleri gecmez deniyor:S:S
StrawBeeRy
30/07/2011, 23:35
aynen öylee... sehirr farkı maalesef... :(( bu arada su su damlacıklarına cok sinir oldum boya koruma yapılsa dahi silinmeden o damla lekeleri gecmez deniyor:S:S
aracınızı nerede yıkatıyorsunuz bilmiyorum ama yıkattığınız yer kuyu suyu kullanıyor olabilir.kuyu sularında kireç oranı yüksek olduğu için kuruduğu zaman su lekesi yapar.o yüzden eğer su tutturduysanız silin ıslak bırakmayın.boya koruma olsa akar gider üzerinde su durmaz
bzekmekcioglu
30/07/2011, 23:41
mert ama arac eskimedi ki hanii zaten 1 aylık bir araba... fabrika cıkısındaki yapılan islemler bir suyun akıp gtmesi icin yetersiz midir?
StrawBeeRy
30/07/2011, 23:45
şimdi şöyle açıklayayim..araçlar italyadan gemi ile geldikleri için boyaları zarar görmesin diye boya üzerine ince bir katman halinde mum sürüyorlar yani aracınız türkiyeye geldiği zaman üzerinde mum tabakası oluyor.aracı size teslim etmeden önce ilaçla o mumu siliyorlar sildikten sonra üzerine tekrar cila tarzı birşey atmıyorlar kendi orjinal cilası kalıyor.buda pek etkili olmuyor fakat üzerine şuan sadece boya koruma yaptırıp sonra özelden söylediğim şekilde uygulama yaparsanız üzerindeki cila size rahat 1 sene gider
önceden aktif olsanızda mesajınızı ilk defa gördüm aramıza hoşgeldiniz:) ben de bir bayan sürücü olarak beylere biraz katılıyorum.. o kadar vurdumduymaz daha çok bayan olmak üzere bay-bayan sürücülerimiz varki,insanın içinde Allah korkusu olmasa Allah yarattı demeyecek.. biz istisnalar geneli bozamıyoruz maalesef her cinsten kabiliyetsizler mevcut :)
Yasemin cilem ozlem zeynep birde bursada biri vardi ismini hatirlayamadigim ..
Elif var Mehmet Abi :)
WiSTaRiA
31/07/2011, 03:02
Forumumuzun bayan sürücüleri harika... Allah nazarlardan saklasın... Diğer bayanları görmedim ama çilemcimde Bursa buluşmamda gayet süper kullandığını gördüm... Helede Yasemin süper arkadaşlar... Sağolsun ben geçen sene izmir grubunu ziyarete gittiğimde arabasıyla gezdirdi size şunu söylüyeyim benden iyi kullanmıyor ama gayet başarılıydı :D:D:D Bursada bir sevdiğim arkadaşım var bayan, forumumuzda değil ama oda bursa trafiğinde çok güzel kullanıyor... Yani kısacası bizim forum bayanlarımız kurallara uyar ve dikkatli kullanırlar...
abi sen bize bakma derim yoksa başına iş alırsın hep oğuzun yüzünden :D:D
benim yüzümden mi ben naptım oğlum :D :D D:
Hoşgeldiniz.Güzel paylaşımlarda birlikte olmak dileğiyle ,kazasız belasız günler...
Elifi unuttum valla :) ama oda kayboldu, nerde su an epeydir girmiyor siteye..
Mehmet abi senol italyada belkı elifte ıtalyadadır malum tatıl sezonu FORUMUN YARISI TATILE CIKIYOR FORUMU UNUTUYORLAR
Senol yurt disinda degilki , face te hayal kurmaktami yasak yazmis :D
Elifi unuttum valla :) ama oda kayboldu, nerde su an epeydir girmiyor siteye..
burdayımmmm yaşıyorum mehmet, önce babam hastalandı, sonra da Annem onlarla ilgileniyordum artı sınava hazırlanıyordum o yüzden fazla vakit geçiremedim nette :)
sesimi duyup geldiğine sevindim :) annen ve babana üzüldüm umarım önemli bişi değildir acil şifalar diliyorum ..
Önemli diil önce can sağlığı işlerini yoluna koy biz nasılsa gücümüz yettiğince buralardayız ;)
Bahar Hanım hoşgeldiniz, keyifli forumlar...
Bu forumda öyle trafikte karşılaştığınız cinsiyet ayrımını
yaşamanız pek mümkün değil. Sağolsunlar, üyelerin hepsi
birbirinden değerli ve yardımsever... Herkes artık aileden gibi...
Dolayısıyla burada örgütlenmemizi gerektirecek hiç bir durum yok... :)
burdayımmmm yaşıyorum mehmet, önce babam hastalandı, sonra da Annem onlarla ilgileniyordum artı sınava hazırlanıyordum o yüzden fazla vakit geçiremedim nette :)
Elif'cim, çok çok geçmiş olsun canım... :(
Umarım ciddi birşey yoktur, acil şifalar diliyorum, sevgiler...
sesimi duyup geldiğine sevindim :) annen ve babana üzüldüm umarım önemli bişi değildir acil şifalar diliyorum ..
Önemli diil önce can sağlığı işlerini yoluna koy biz nasılsa gücümüz yettiğince buralardayız ;)
teşekkür ederim iyiler zaten şimdi ,sesini ben duymadım Çilen den aldım haberi :) artık forumla ilgili haberleri ondan alıyorum :)
teşekkürler özlemcim atlattık çok şükür :)
teşekkürler özlemcim atlattık çok şükür :)
çok sevindim canım, tekrar geçmiş olsun...
Ayyyy ayy forumumuzun beyleri ne güzel seyler söylemişler öyle ;))
Öncelikle hepinize teşekkür ederim :) Bahar hanım yaklaşık 5 yıldır bu forumda ve yollardayiz puntom ile. Sizi de aktif olarak aramızda görmek isteriz.
Bu arada Orçun bu aralar punto ile her türlü atraksiyona giriyoruz. Daha öncede etaplara girmisligimiz var biliyorsun. İstersen fazla zorlama alırım anahtarını sonra :) plaka da adım yazılı zaten :))
StrawBeeRy
02/08/2011, 01:17
Ayyyy ayy forumumuzun beyleri ne güzel seyler söylemişler öyle ;))
Öncelikle hepinize teşekkür ederim :) Bahar hanım yaklaşık 5 yıldır bu forumda ve yollardayiz puntom ile. Sizi de aktif olarak aramızda görmek isteriz.
Bu arada Orçun bu aralar punto ile her türlü atraksiyona giriyoruz. Daha öncede etaplara girmisligimiz var biliyorsun. İstersen fazla zorlama alırım anahtarını sonra :) plaka da adım yazılı zaten :))
hahaha forumumuzun giderli ablası.abla anahtarımı alsana :D:D:D
bzekmekcioglu
02/08/2011, 04:38
arkadaslar bütün msjları tek tek okudum evet sanırm bu korku olayını biraz abartmısım:) ama yeni oldugum icin bu davranıslar ltfn affola... sanırım forumun samimiyetine biraz daha alısmaya basladım. herkese çoookkk tşk ediyorum. zamanla daha da keyif alacagımı hissediyorum artık forumdan. :) Hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum.
sadece_erhan
02/08/2011, 09:45
bende ne zman arabayla uğraşsam, biraz fazla uğraşıyormuşumda gören bütün komşular sürekli arabayla uğraştığımı düşünüyorlarmış gibi bi his oluşuyo, filmlerdeki sık sık karşılaştığımız takip ediliyorum hissi gibi bişe heralde. doktora mı görünsem acaba :D
Burdan bayan sürücülerimize seslenmiş olayım bari
1.lütfen trafiğin akışına uyun eğer yavaş gitmeyi tercih ediyorsanız yolun sağını tercih edin yada en azından sol tarafınızda boşluk bırakın.
2. Sağa sola dönerken yada herhangi bir aracı sollarkan aracınızın önünü hesap ettiğiniz gibi arkasınıda hesap edin lütfen..
+1
eşime de hep söylüyorum, dikkat et diye, bişey olacak diye ödüm kopuyor bazen :D
hahaha forumumuzun giderli ablası.abla anahtarımı alsana :D:D:D
Mert'cim, benim Arizona'nın yanına senin siyahda güzel durur hani :)
Biz buradayız bekleriz. Bu sefer geldiginde uğradası yüzünü görelim ;)
StrawBeeRy
03/08/2011, 22:17
Mert'cim, benim Arizona'nın yanına senin siyahda güzel durur hani :)
Biz buradayız bekleriz. Bu sefer geldiginde uğradası yüzünü görelim ;)
:D :D aynen abla çok güzel durur :D
Geldiğimde uğrayacağım yengemler oraya taşınmışlar artık yazları gelmeye çalışıcam ;)
Bence hic deneme bile mert olumune gidiyor .. Arabasina bindigimde biraz gaz verdim (sozlu) emniyet kemerimi takmak zorunda kaldim :D
StrawBeeRy
03/08/2011, 22:34
sikinti yok abi :D :D :D geçen jass ablam olsun
Hoşgeldiniz bahar hanım keyifli forumlar...
:D :D aynen abla çok güzel durur :D
Geldiğimde uğrayacağım yengemler oraya taşınmışlar artık yazları gelmeye çalışıcam ;)
Her zaman bekleriz Mert.
Bence hic deneme bile mert olumune gidiyor .. Arabasina bindigimde biraz gaz verdim (sozlu) emniyet kemerimi takmak zorunda kaldim :D
Eeeee kardeş 75'lik diye küçümsedin arabamı. Allah'tan 75'lik 120'lik olsa ne olurdu halim bilemiyorum. Allah bilerek bana yükseğini vermiyor sanırım.
RZC bile zorlandı geçerken hatırlarsan :D :D :D
İşin şakası neydi o öyle ya. Sesinden ürktüm bir ara :)
sikinti yok abi :D :D :D geçen jass ablam olsun
Mert'cim, Mehmet'in yorumundan sonra fikrin değişmiş sanırım. Geçmesine değil anahtarınaydı hani iddian :) :)
abla gelirsem roll yapalım jantına kaybeden kazanana jantını versin kaybediceğim bir şey yok :D :D
İddia sadece Mert ile Oğuz. Çünkü sadece 2 arabalık park yerimiz var. Tamam New orleans'ta güzelde. Sonra 3 araba olunca komşularla park sorunu yaşarız :D :D: :D
o zaman biz mertle kapışalım kazanan senle yarışsın abla :D :D :D
sadece_erhan
07/08/2011, 00:29
oğuz, benim fatmagülü vereyim sana onu kullan merte karşı :D
abi ikimizinkide 75 lik sen bana bi panjur yap beaaa