Orijinalini görmek için tıklayınız : The End 50FF525 Fifty Abarth
Araci tamamlamak baya zaman aldi tamamlanacak eksikler var ama araba eskimeden bende resimleri ekleyim.
arkadaki agresiflik bitirdi beni maşallah 41 kere :)
eexelanss
29/07/2011, 09:21
Maşallah.. Son nokta bence. Gördüğüm en güzel punto diyebilirim.. Jantlar maşbiyeller spoyler Birbirine çok güzel uymuş.. Arka tarafa söylenecek söz yok zaten.. Ortaya çok güzel bir iş çıkmış. Tebrikler
araç ankaradaysa incelemek üzere davet ediliyor :D
Baya emek harcanmış ama değmişte...
Tebrikler güzel olmuş mağşallah diyelim kazasız belasız günler inşallah...
araç çok iyi ama jantlar değiştrilirse harika olabilr bu benim şahsi görüşüm tabi..
Bunlarda diğer resimler eksikler tamamlanınca yenilerini eklerim teşekkür ederim.
Bolu_Beyi
29/07/2011, 11:03
Bumudur? Budur Emeğine sağlık kazasız cezasız sürüşler reis...
asukasan
29/07/2011, 11:14
çok çok iyi olmuş, elinize sağlık, beyazda başka bir güzel oluyor, kazasız belasız kullanın inşallah. 10 numara.
Ziyaretci037
29/07/2011, 11:21
gerçekten 10 numara araç olmuş.spoilere bittim :)
kazasız belasız kullanın..
fatihtemizer
29/07/2011, 11:22
biraz daha sadelikten yanayım..fakat emeğinize sağlık diyorum.kazasız belasız..
StrawBeeRy
29/07/2011, 11:25
maşallah emek harcanmış bir araç o yüzden emeğe saygı diyelim.allah kaza bela vermesin
değişik olmuş, kazasız belasız
krakercocuk
29/07/2011, 11:38
jantlar harici güzel birde angel yerine abart far daha iyi olur bence;) kazasız belasız
ykaya1983
29/07/2011, 11:42
Gerçekten mükemmel olmuş
gorkem kaan
29/07/2011, 12:05
kazasız belasız inş cok degişik olmuş güzel araç
güzel olmuş emeğine sağlık.
Ziyaretçi049
29/07/2011, 13:05
Ön kaput'u da siyah yapsan nasıl olur iyi olmazmı?
kaptan*67
29/07/2011, 13:26
Maşallah gerçekten 10 numara olmuş etkileyici :)
Erdem Bozdağ
29/07/2011, 15:16
hey maşallah gayet güzel olmuş
kazasız belasız
Beyaz Punto'nun zaten hastasıyım ama senin ki adamı iyice hasta ediyor.Ellerine sağlık.Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin.Kocaman bir nazarlık tak,nazar değmesin.
diesel32
29/07/2011, 16:52
arka kısım hakikaten etkileyici... maşallahı var gördüğüm en güzel puntolardan biri...
araba muhteşem maşallah.şöyle bi düşüncem var.spoiler siyahların arasında kaybolmuş sanki,beyaz yapsan baya hava katar gibi....
Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için Allah herkese daha iyilerini nasip eder İşallah.
çok beyendim gerçekten emeğine sağlık kazasız belasız....
GünahsizSeytan
29/07/2011, 19:56
Muhteşem :) emeğinize sağlık
Çok iddialı kazasız belasız inşallah.
Romeo_er2
29/07/2011, 22:54
abim çok emek harcadın çok uğraştın çorbada tuzum olduysa ne mutlu bana =) allah nazardan saklasın..maşallah..
abim çok emek harcadın çok uğraştın çorbada tuzum olduysa ne mutlu bana =) allah nazardan saklasın..maşallah..
Kardesim corbada tuz degil yag baharat oldun orjinal abarth anahtarin yay ve daha bircok konudaki yardimkarini unutmus degilim sadece aracin icine hic el atmadigimdan ve resim cekmedigimden dolayi sana ve direksiyon armasi icin peterpan a tesekkur etmekte gec kaldim kusura bakmayin simdi anahtarin resimlerinide ekliyorum.Forumda bilgisini paylasan ve emeklerini esirgemeyen yorumda bulunan tum arkadaslarada tesekkur ederim.Allah isallah daha iyilerini sizlere nasip eder.
bu puntomu şimdi?uzay mekii gibi olmuş :D süper süper ;)
Başarılı... emek harcanmış kazasız belasız kullanın
Romeo_er2
30/07/2011, 14:38
Kardesim corbada tuz degil yag baharat oldun orjinal abarth anahtarin yay ve daha bircok konudaki yardimkarini unutmus degilim sadece aracin icine hic el atmadigimdan ve resim cekmedigimden dolayi sana ve direksiyon armasi icin peterpan a tesekkur etmekte gec kaldim kusura bakmayin simdi anahtarin resimlerinide ekliyorum.Forumda bilgisini paylasan ve emeklerini esirgemeyen yorumda bulunan tum arkadaslarada tesekkur ederim.Allah isallah daha iyilerini sizlere nasip eder.
Guzel gunlerde bin insallah abi :)
Tam genç işi olmuş kazasız belasız kullanın...
sagopa35
31/07/2011, 19:11
araç 10 numara arkadasım kazasız belasız...masallah..
çok emek harcanmış belli iyi günlerde kullanın nazar değmesin :)
FeyyazYavuz
01/08/2011, 22:02
maaşallah allah kaza bela vermesin çok iyi olmuş
allah kaza bela vermesin araç hem asi hem güzel