Orijinalini görmek için tıklayınız : doğan şahin vs brodway flash ?
evet arkadaşlar Türkiyede otomobile tutkun herkezin tartışma konusu tofaş mı alınmalı yoksa renault mu 5-6 bin e siz olsanız hangisini alırdınız???
speedy_16
28/07/2011, 23:50
doğan SLX 1,6 ie :)
flashlar çok güvensiz. tamam performans falan çok iyi ama güvenli değil. Doğan SLX tercihim olurdu. Konforlu sayılır o araçlar...
doğan SLX 1,6 ie :)
hocam 5-6 bine slx ie vermezler nerdeeee
kullanılacak yere bağlı :)
speedy_16
28/07/2011, 23:59
hocam 5-6 bine slx ie vermezler nerdeeee
5 6 bin sınırlamasını görmemşim ya :) ama renolarda sıkışınca çok hararet yaptığımı gördüm 7 liralara 93-96 doğan slx bulunur ya
5 6 bin sınırlamasını görmemşim ya :) ama renolarda sıkışınca çok hararet yaptığımı gördüm 7 liralara 93-96 doğan slx bulunur ya
şahin doğan nında hararet yaptığına bizzat şahit oldum hocam... 2 side 3 aşağı 5 yukarı aynı araçlar sorumu şöyle açayım hangisi az yakar hangisi az masraf açar Allah nasip ederse önümüzdeki bahara bi araç alabilirim bu 2 markadan biri ama hangisi kararsızım
renault tabiki şahin doğan iyi olsa bile TR'deki krolar arabanın imajını bozdu gören tiksiniyor :S
Erdem Bozdağ
29/07/2011, 00:28
flashlar iyi gidiyor ama malesef durmuyor :)
bence markadan çok aracın temizliği önemli.genel anlamda kaportanın durumu,çürük durumu,masraf durumu vs..
ama benim önceliğim broadway olurdu
speedy_16
29/07/2011, 02:31
şahin doğan nında hararet yaptığına bizzat şahit oldum hocam... 2 side 3 aşağı 5 yukarı aynı araçlar sorumu şöyle açayım hangisi az yakar hangisi az masraf açar Allah nasip ederse önümüzdeki bahara bi araç alabilirim bu 2 markadan biri ama hangisi kararsızım
2000 model doğanım wardı 3 4 sene evvel bi ara kaç km lik uzun bir bayırda kaza nedeniyle 3 şeritten 1 e düşürmüşlerde gördüğüm 10 15 tane bradvay spring gibi araçlar hararet yapmıştı aynısı bursada yine yoğun trafikte 5 6 tane yine hararet yapmıştı şahin doğndada hararet yapan mutlaka vardır bana denk gelmemiştir ama ben her yoğun trafikte sürekli kenarde hararet yapan reno görünce öle bi izleni uyandrdı bende maşllah benim doğan tık demedi 3 sene bayunca hem konfor hemde diğer açıdan ben doğan slx derim temiz bulduktan sonra problem olmaz ben 2000 model doğanımı 58 binde satmıştım saat gibiydi maşallh kim bilir şimdi nerde :)
Brodway o paralara tam binilecek araba gerek yakıt gerek kullanım acısından ısınızı cok rahat görür.
eexelanss
29/07/2011, 09:27
Ben olsam flash alırdım.. çok seri çok atik bir araç. Bence doğandan şahinden de konforlu..
ultraslan33
29/07/2011, 10:48
bizde 94 model flash S var sıfırından beri bizde...bende memurluğa atandıktan sonra kullandım 4 sene..1700 motor 128 beygirden bahsediyoruz...ve önddn çekişli...çok araçlar arkamdn ağlamıştır..brc tüp taktırdım inanın bu kadar mı uyumlu olur..yalnız flash çok arıza veren çok bakım isteyen nazik bi araçtır...17 tane su tapası vardır motorunda..onlar sağlammı araç antifirizde mi su ile mi kullanılmış, buji yağlama sekman sıkıntısı var mı??bunları göz önünde bulunduurn. flash bunlar arasında sizi en çok sevindirecek olandır...broadway ile kıyaslanamaz bile
sözün özü flash al:))
bizde 94 model flash S var sıfırından beri bizde...bende memurluğa atandıktan sonra kullandım 4 sene..1700 motor 128 beygirden bahsediyoruz...ve önddn çekişli...çok araçlar arkamdn ağlamıştır..brc tüp taktırdım inanın bu kadar mı uyumlu olur..yalnız flash çok arıza veren çok bakım isteyen nazik bi araçtır...17 tane su tapası vardır motorunda..onlar sağlammı araç antifirizde mi su ile mi kullanılmış, buji yağlama sekman sıkıntısı var mı??bunları göz önünde bulunduurn. flash bunlar arasında sizi en çok sevindirecek olandır...broadway ile kıyaslanamaz bile
sözün özü flash al:))
benimde yaşım itibariyle gönlümden geçen flash ama başka yerlerdede biraz nazlıdır bu motorlar diye okudum benim ilk amacım masrafsız 3-4 sene binmek bu yüzden biraz korktum flash lardan
asukasan
30/07/2011, 23:10
benim tercihim doğan veya şahinden yana olurdu, konfor ve rahatlık bakımından içine oturduğunda tofaş gurubunun farklı olduğu bellidir, motoruda kolay kolay problem çıkartmaz, çıkartsa bile çok ucuz yollu yaptırabilirsin, flash ve broadway bana pek güvenli gelmiyor, diğer arkadaşlarada saygım var... sadece fikrimi söyledim, bir anket aç istersen karar vermende yardımcı olacaktır.