Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo Fire Dualogic Lpg taktirdim.
Selamlar,
18 inde Kartas'ta Landi renzo taktirdim, tum islemleri bedel karsiligi yaptirdim, bir ruhsati kendim aldim. İlk depo yeni bitti ss ve dikkatli bir kullanimda 100 tl ile 300 km gidebilirken ss kapali gaza yuklenerek dikkatsiz bir kullanim ile 100 tl ile 500 km den fazla yol gidebilir oldu Lpg ile. Performansta sanirim gaza iyi yuklendigim icin artti bile. Arac dizel gibi bol tikirtili oldu ama iceri fazla gelmiyor. Montaji kaputta neredeyse bulamiyorsunuz, dolumu da depo kapagina koydular. İlk izlenimlerim cok olumlu,cok arac degistiririm ama bu sekilde ekonomik olursa evo kalir diyorum ben. Tavsiye ederim.
hayırlı olsun fiyat nedir...
Mugen_punto
27/07/2011, 23:41
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan. nekadar bir maliyeti oldu dönüşüm bilgi verirsen iyi olur.
Hayırlı olsun, lpg konusunda çok olumlu şeyler duyuyoruz,artık bizimde lpgli olma vaktimiz geldi.
toplam kaça maloldu?
Mugen_punto
27/07/2011, 23:43
Hayırlı olsun, lpg konusunda çok olumlu şeyler duyuyoruz,artık bizimde lpgli olma vaktimiz geldi.
toplam kaça maloldu?
Hocam benzinle gerçekten zor oluyor darısı sizin başınıza diyorum :)
iktisadagiris
27/07/2011, 23:45
100 TL`ye 500 km cok iyi gercekten.Kazasiz belasiz kullanin.Cok ozel degil ise lpg islemi size ne kadar mal oldu toplamda?
1600 kit
80 isletme/ muayene islemlerini onlar yaptirsin diye verdigim bedel
200 de geri kalanlar muayene,sizdirmazlik falan gibiydi diye hatirliyorum.
Faturalar arabada tek tek var kalemler yarin bakabilirim.
Yorum yapmak icin cok erkn olabilir belki ama aracla su andaki uyumu super, benzinliden hic bir farki yok ses disinda. Arac sabah calistiktan sonra bir araba boyu ilerlemeden LPG ye geciyor tabi havalar cok sicak oldugu icin sanirim. Bakalim 3 uzun yolum var onumuzdeki 2 hafta tam detay test etmis olacagim
iktisadagiris
27/07/2011, 23:59
Gokhan Bey ben de acikcasi ilk secenek olarak dizel alamaz isem benzinli evo alip lpg islemi yaptirmayi dusunmekteyim.Fakat problem cikarir mi,gidip ayar yaptirmam gerekir mi gibi sebeplerden oturu cekincelerim var cunku lpg konusunda hicbir bilgim yok.Uzun yol deneyimlerinizden sonra tecrubelerinizi,fikirlerinizi yazarsaniz gercekten cok iyi olacak :)Tekrar hayirli olsun.
Hocam benzinle gerçekten zor oluyor darısı sizin başınıza diyorum :)
evet benzinle zor malesef.
aracı çok fazla kullanmadığım için acele etmiyorum.
2009 aralık ayında almıştım evo'yu, daha 7000 km'de.muayenesine 1,5 yıl kadar var,muayeneden önce yüksek ihtimalle taktırırım.
blk_hakan
28/07/2011, 00:33
Hayırlı olsun güle güle kullanın.. Aracım tıkırtılı çalışıyor dediniz demekki bu serviste takılanlar tıkırtılı benım aracımda atiker var 1000 tl ye taktırdım sesi degişmedi yinede hayırlı olsun..
Mugen_punto
28/07/2011, 00:48
Garantisi olsunda varsın tıkırtılı olsun :)
hayırlı olsun , bende 2008 model aracıma atiker lpg taktırdım 990,00 tl ye taktırdım 10 taksit ilk 1000 km bakımı var firma ücretsiz bakımını yapıyor sonrada 10,000 km de bir bakım yaptırıyorsunuz onun baım bedelide 40,00 tl ben 35 lt lpg ile 470 km yol yapıyorum lpg yide full benzin istasyonundan alıyorum lt fiyatı 2,07 depom 75,00 tl ye doluyor ben lpg konusunda hele birde bizim gp lerde çok tasarruflu. Ben lpg ile şu ana kadar 12000 km yaptım araçta hiçbir sorunla karşılaşmadım lpg için motoru kurutuyor diyorlar ama lpg kullanmasakta bizim cepler kuruyor onun için ben lpg den çok memnunum ilk defada bir lpg li aracım oldu.
Önceki aracımız Şahindi. BRC kit vardı araçta. Sayısız problem yaşadık. O gün bugündür LPGden nefret ediyoruz babamla. Yılda yaklaşık 6000km de yaptığımız hesaba katılınca biraz gereksiz geldi bize dizel. Zaten FIRE motorlar oldukça ekonomik tek kötü yanı var o da bazen güçsüz kalması...