PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EVO'lanmak üzereyim:)

engincantan33
26/07/2011, 19:48
arkadaşlar herkese merhaba 1 ay önce grande puntomu satmıstım ve en beyazından evo almak uzereyım...gecen hafta cuma gunu calıstıgım sırketın hemen yanında tanıdıgım bır esnaf yenı bır dukkan alacagı ıcın yenı alddıgı ve bın yedıyuz km de olan 2011 dynamıc evo su ıcın 30.500 e anlastık...2 bın tl nakıt verdım kapora olarak ama yaptıgım ısten oturu ıl degıstırecegım ıcın aracı alamadım hala onda araba ve sabırsızlanıyorum cuma yı beklerken...tabı vazgercemı dıe korkuyorum ama adam bızde laf agızdan bı kere cıkar erkek sozu falan dedı artık:)))) sızce fıyat nasıl?ve evo nun grande den dıs gorunusten farkı ve?yanı motor aynı bılıyorum ve gogus farklı dıs gorunusle beraber hanı suruste fark varmı?sanzımanda yenılemeler falan???

iktisadagiris
26/07/2011, 21:34
Simdiden hayirli olsun diyelim :) Bende Punto arayisi icinde gibiyim.Dizel Active mi alsam yoksa Benzinli Dynamic alip lpg mi taktirsam diye dusunmekteyim :) Evo hakkindaki tecrubeli kullanicilarin yorumlarini ben de sizin gibi merakla bekliyorum.Simdiden kazasiz belasiz kullanmanizi dilerim ;)

k0d3r
26/07/2011, 21:52
arkadaşlar herkese merhaba 1 ay önce grande puntomu satmıstım ve en beyazından evo almak uzereyım...gecen hafta cuma gunu calıstıgım sırketın hemen yanında tanıdıgım bır esnaf yenı bır dukkan alacagı ıcın yenı alddıgı ve bın yedıyuz km de olan 2011 dynamıc evo su ıcın 30.500 e anlastık...2 bın tl nakıt verdım kapora olarak ama yaptıgım ısten oturu ıl degıstırecegım ıcın aracı alamadım hala onda araba ve sabırsızlanıyorum cuma yı beklerken...tabı vazgercemı dıe korkuyorum ama adam bızde laf agızdan bı kere cıkar erkek sozu falan dedı artık:)))) sızce fıyat nasıl?ve evo nun grande den dıs gorunusten farkı ve?yanı motor aynı bılıyorum ve gogus farklı dıs gorunusle beraber hanı suruste fark varmı?sanzımanda yenılemeler falan???

Öncelikle fiyat iyi bence, şimdiden hayırlı olsun. Evo da konfor biraz daha artırılmış gp ye göre, ayrıca yalıtım çok daha iyi, araç içinde dizel olduğunu bile hissettirmeyecek şekilde ses yalıtımı var. Koltuklar biraz daha konforlu, süspansiyonlarda biraz iyileştirme var. Bunun dışında ki görsel değişiklikleri zaten farketmişsinizdir. İç mekan çok daha iyi hale getirilmiş ama genel kanı dış görünüşün iyi olmadığı yönünde. Yani gp nin dış tasarım daha iyi. Tabi bu biraz da kişiye göre değişen bir konu

zaza
26/07/2011, 21:52
Bizde evolanmak üzereyiz..:)Beyaz skydown asıst kitli bir arac aldık bakalım gelince göreceğiz..

krm1983
26/07/2011, 21:54
Şimdiden hayırlı olsun.

k0d3r
26/07/2011, 21:58
Simdiden hayirli olsun diyelim :) Bende Punto arayisi icinde gibiyim.Dizel Active mi alsam yoksa Benzinli Dynamic alip lpg mi taktirsam diye dusunmekteyim :) Evo hakkindaki tecrubeli kullanicilarin yorumlarini ben de sizin gibi merakla bekliyorum.Simdiden kazasiz belasiz kullanmanizi dilerim ;)

Her türlü dizel diyorum :)

Mugen_punto
26/07/2011, 22:21
Her türlü dizel diyorum :)

Kesinlikle katılıyorum.. 5 yıl benzinli araca bindikten sonra dizel araç hayatımı değiştirdi :) artık uzun yol deyip gitmek istediğim her yere gidebiliyorum.. hemde yarı fiyatına :)

takres
26/07/2011, 23:04
hayırlı olsun...

ecosi26
27/07/2011, 08:41
Hayırlı uğurlu olsun dizel bizimde yaşamımızı değiştirmişti sürekli uzun yol yaptığımız için cebimiz acaip rahatladı en azından evo ya gelince küçük park sıkıntısı olmuyo hemen hemen, kullanım rahat görüntüsü güzel performansınada alıştım tıkır tıkır gidiyoruz...

engincantan33
30/07/2011, 00:12
bugun aracımı aldım.........:))))))))))))))9
ıyıkı almısım ve kesınlıkle 4 yıl grande kullanıcısı olarak evo yu cok begendım :)) ses yalıtımı ınanılmaz ıyı...bana kalırsa konforda arttırılmıs...tek eksı yanı grande ıle aynı motoru kullanıyor adı gıbı evo olsa 100 beygır dızel olsa mukemmel otesı olurrdu...

sfkbrtn
30/07/2011, 00:17
hayırlı olsun! inş bi sonrakini 95hp lik mjet alır motor farkını da hissedersiniz:)

tayfux
30/07/2011, 00:18
bugun aracımı aldım.........:))))))))))))))9
ıyıkı almısım ve kesınlıkle 4 yıl grande kullanıcısı olarak evo yu cok begendım :)) ses yalıtımı ınanılmaz ıyı...bana kalırsa konforda arttırılmıs...tek eksı yanı grande ıle aynı motoru kullanıyor adı gıbı evo olsa 100 beygır dızel olsa mukemmel otesı olurrdu...
hayırlı uğurlu olsun hocam..

engincantan33
30/07/2011, 02:01
herkese tşk ederım...95 lık multıjet sadece dualogıc te var umarım bı gun 100 lul 110 luk punto dızeller gelır

ontec
31/07/2011, 01:12
Ben Mayıs ayında dizel dinamic aldım, gp yi bilmiyorum önceki aracım 2007 model 206 feline idi ben aldığımda aslında benzinli gp den pahalı idi velhasılı Adana'da şehir içinde ve 1 kere de Antalyaya giderken arabayı bool bol test ettim.

öncelikle ses yalıtımı cidden iyi cam kapalı iken dizel motor sesi duyulmuyor. bende s&s var dikkat etmezseniz motorun durduğunu da çalıştığını da fark etmiyorsunuz.

iç tasarımı harika bence ayrıca teknik verilere göre aynı iç hacime sahip olması gereken yeni fiesta ile kıyaslayınca insan sanki B segmentinde değil de C segmenti bir araçtaymış izlemi yaratıyor.

Antalya ya geliş gidişte yol bilgisayarı 4.7 Lt ortalama gösterdi. yaklaşık 1400 km yol yaptık. sürüş cidden yormuyor.

Bence mylife dizel alın gitsin hem s&s hem de blue and me olması hem artı hemde fiyatı daha uygun. dinamikte aslen dijital klima 3. hava yastığı ve bir kaç ışık dışında fazlalık yok hatta baz halinde S&s ve blue and me yok