Orijinalini görmek için tıklayınız : Ağustos Döneminde Askere Gidenler?
StrawBeeRy
25/07/2011, 15:19
evet ağustos döneminde kimler askere gidiyor görelim bakalım
hayırlısıyla gidip sağ sağlim dönerler inşallah...şimdiden hayırlı teskereler...
Erdem Bozdağ
25/07/2011, 17:32
lisans bitti
yüksek lisans da bitti
artık yol gözüktü askere
işlemlerimi yaptırdım hayırlısıyla 12 sinde askerim
Punto_Can
25/07/2011, 17:49
lisans bitti
yüksek lisans da bitti
artık yol gözüktü askere
abowwww :S
Erdem Bozdağ
25/07/2011, 17:51
kardeşimm konuşamadık senle ya
valla kaçış yok okulda bitti yapıp gelcez artık hayırlısıyla :):)
Serkandan alıyorum dersleri yer nasıl temizlenir vs :)
Punto_Can
25/07/2011, 20:05
:D hayırlısı olsun kardeşim
bende eylülde açıköğretimi bitirirsem kasım gibi gitmeyi düşünüyorum :S
o zaman sen 3 aylık asker olacaksın, kıdemli sayılırsın :D
bende senden ders alırım gitmeden :)
bizim bilader de gidecek nasipse hayırlısı ile gidip gelin inşallah..
StrawBeeRy
25/07/2011, 20:42
hadi hayırlı teskereler abiler..
lisans bitti
yüksek lisans da bitti
artık yol gözüktü askere
hadi hayırlı tezkereler.... güle güle git güle güle gel...
hayırlı teskereler kısa dönem yapıcaksınız sıkıntı yapmayın ben 460 devirdim:D
Erdem Bozdağ
25/07/2011, 23:11
:D hayırlısı olsun kardeşim
bende eylülde açıköğretimi bitirirsem kasım gibi gitmeyi düşünüyorum :S
o zaman sen 3 aylık asker olacaksın, kıdemli sayılırsın :D
bende senden ders alırım gitmeden :)
torunum olcaksın yani desene kardeşim
iyi iyi :):)
331 ksd olarak gidecek arkadaslara simdiden hayırlı tezkereler diliyorum :)
Erdem Bozdağ
27/07/2011, 19:19
331 ksd olarak gidecek arkadaslara simdiden hayırlı tezkereler diliyorum :)
341 :)
dur la tövbe de :D
şaka bir yana gidecek olanlara hayırlı teskereler...
341 okadar oldumu yaa benim zamanımda 303-305-307-309 hespsini gördüm hatta 311 leride gördüm ama onlardan önce çıktım :)
burhankutlu
28/07/2011, 13:39
hayırlı tezkereler giderken yanınıza yazılanlar gibi çok şey almayın kurum size hepsini veriyor ben 337ksd olarak mayısta geldim umarım sizde bi an önce gidip gelirsiniz.
serkankucuk
28/07/2011, 19:44
Ali Can Kasım'ın kaçında gitmek istersin canım :) Sen hazır olduğunda haber ver onlar alır :D
La olm hiç mi haberiniz yok la dönemlerden filan ahahha :) Goçum Aralık celbinde gitmek istiyosan Eylül-Ekim gibi başvurmanı tavsiye ederim... ve Aralık'ta da kesin gitmelisin sonra Erdem gibi 50 derecede ayakların pişmesin o botun içinde :) Erdem'cim seni her gün anıcam, özlicem valla, bana mutlaka haber ulaştır oralardan :D
Erdem Bozdağ
28/07/2011, 19:58
aramıyacağım ve ismini anmayacağım tek kişi sen olcaksın moruk emin ol :)
haaa en zor anlarımda,faraş elimde,ayaklarım pişince emin ol kulakların bol bol çınlar kardeşim emin ol
şaka bi yana daha geçen ramazan toplandığımızda gırgırına bugünleri konuşuyorduk zaman çabuk geöiyor be hacı:)
hele bi dişci vardı 30dk konusup sonra giden hala izine rastlayamadık farkında mısınız?
Punto_Can
28/07/2011, 20:21
Ali Can Kasım'ın kaçında gitmek istersin canım :) Sen hazır olduğunda haber ver onlar alır :D
16 kasım doğum günüm, 20 kasım gibi alırlarsa tam süper olur :))
aramıyacağım ve ismini anmayacağım tek kişi sen olcaksın moruk emin ol :)
haaa en zor anlarımda,faraş elimde,ayaklarım pişince emin ol kulakların bol bol çınlar kardeşim emin ol
şaka bi yana daha geçen ramazan toplandığımızda gırgırına bugünleri konuşuyorduk zaman çabuk geöiyor be hacı:)
hele bi dişci vardı 30dk konusup sonra giden hala izine rastlayamadık farkında mısınız?
angellara aşık olan adam mıydı? :D
yenievocu
28/07/2011, 20:40
arkadaşlar ben 329 kd olarak kıbrısta askerliğimi yaptım,öncelikle ağustos dönemi bence en iyi dönemdir.sadece ağustos ayı biraz sıcak geçiyor daha sonrası ise ne sıcak ne soğuk ve de denetlemelere de kalmıyorsun, göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçiyor...gidecek arkadaşlara şimdiden hayırlı teskereler:)
Erdem Bozdağ
28/07/2011, 20:47
angellara aşık olan adam mıydı? :D
aynen kardeşim hatta şöyle bir replik vardı
"yak angellerı karşısına at tabureyi otur izle" :):)
serkankucuk
29/07/2011, 00:28
ahaha aynen yaa angel'ı abisi icat etmiş gibi meraklı bi abi vardı, o dışardan mı gördü geldi nedir, bi da göremediğimize göre....
Erdem kardeşim, emin ol sen orda o hallerdeyken anan baban bile aklına gelmicek, ben nasıl geleyim :) ama sonra işini bitirip oturunca beni hatırlarsın o zaman bi gülersin artık... Gerçekten 1 yıl da ne çabuk geçmiş beee, vay anasını sen o zamanlar sanki askere 10 yıl sonra gidecekmiş gibi rahattın, ama sonra kurumsal şirket merakından dolayı bi askerlik tutuştun kaldın :))
Erdem Bozdağ
29/07/2011, 00:35
yok aga adam o gün taktırmıştı heralde ya da yakınlarda biz biraz az gösteriyor diyince çıldırmıştı yok ben 2 km ötesini görüyom filan diye biz de biraz çoştuyduk sonra :):)
kurumsal şart aga kariyer planlaması yapıyoz burda kolay değil :)şaka maka az kaldı umarım dönünce de kardeşliğmiz baki kalır hacım :):)içimi en çok sen karartıyon çünkü :)
serkankucuk
29/07/2011, 09:34
hacı sen dönünce kurumsal şirkette en alt pozisyondan başlıcan ya hani, senin görüşmeye vaktin olmaz 5 sene sonra müdür yaparlar seni o zaman bol bol görüşürüz ama :)
ya kardeşim ağustos da geldi gitmeden bi görüşelim esas haftaya da ramazan başlıyo ama bi iftar yaparık olmadı...
Erdem Bozdağ
29/07/2011, 15:03
lineayı aldın sınıf mı atladın koç hayırdırrr :):)şu ağızlara bak hele
yalnız benden başka giden yok heralde koca forumda :)bi devre çıkmadı bana
görüşelim tabii ya kesin gitmeden
serkankucuk
29/07/2011, 16:40
linea'dan değil goçum, ben rahatım bu konuda istediğimi de derim :D ben mi tutuşayım bu dakkadan sonra ahahah...
olm hiç askere gidilecek zaman mı etrafına bi bak hele :D senin gibi 3-5 kişi gidecek bi dünya iş sizi bekliyo içerde :)
speedy_16
29/07/2011, 16:49
hayrlı olsn gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler benimde lisans bitti ama yazın gitmek zor olur sıcakta eğitim falan die kasımda gidicem
siz gidin ben size yetişirim :D
ben de 335.ksd has dedeniz olarak size hayırlı tezkereler dilerim şimdiden.
don atlet ve kozmetik götürün yanınızda sadece . gerisini orda verirler.
ama yazın acemilik yapmak zor ve kötü iş :(