PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mugen Rüzgarlıklara Dikkat!!

Serbay
25/07/2011, 00:59
Abilerim arkadaşlar mugen rüzgarlıkları olanlar dikkat etsin ankaradan abanta giderken 120-130 km civar sağ ön fırladı gitti ardından durup hemen diğerlerini söktüm dönüşte mehmet abinin babasına bıraktım şu an beklemedeyim.

Ancak sizler dikkat edin bilmiyorum neden oldu ancak arkadakine tehlike yaratmamışımdır diye temmenni ediyorum.

Hayırlı akşamlar.

izoci
25/07/2011, 01:09
jasmine ablanınkinide çalmışlar geçmiş olsun mugen li olmak başa bela :D

Arif231
25/07/2011, 01:11
Talihsiz bir olay, çift taraflı bantların bir müddet sonra atması muhtemel zaten... Önemli olan kazaya sebebiyet vermeden atlatılması durumun. Sizinde şansınız varmış

Bende de mugen rüzgarlık var, bantları arada bir kontrol ediyorum şuan gayet sağlam görünüyor ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım

Serbay
25/07/2011, 01:28
Valla mehmet abi bana takarken elinle çek çıkaramassın demişti rüzgar aldı götürdü =)

femoli
25/07/2011, 02:01
Serbay nihayetinde bant ve bantta 3m daha kalitelisi varsa fabrikaya soyleyelim yapsinlar taktiginda saglamligi tartisilamaz ama onunda belli bir deforme zamani oluyor buda zaman mekana gore degisebiliyor( tazyikli basincli yikama tozlu ortam asiri sicaklar asiri soguklar) bunlqr hep etkendir .. Biz kimseye cikmama atmama garantisi vermiyoruz veremeyizde zaten fabrika verirse veririz yani elimizden sadece cikan tarafi tek olarak temin edebilmemiz yani bu tur cikma vs lerin garantisi yok .. Garanti egilme buzulme renk degisimi vs vs fabrikasyon hatalarina karsidir..

Bozok
25/07/2011, 02:21
Bende bugün otoban dönüşü kontrol ettim ön taraflarda rüzgarlığın banttan ayrıldığı yerler tespit ettim buralara yapıstırıcı sürmeyi planlıyorum ne kadar doğru olur bilemem

femoli
25/07/2011, 02:32
Uzun yola cikacaginizda kontrol etmekte fayda var nihayetinde bant arkadaslar tum cam ruzgarliklari yapistirma artik bu tip olaylar normal onemli olan onceden fark edip yeniden bant cekmek yada saglamlastirmak .. Neyseki arkadan gelene bisi olmamis ..

usaymaz
25/07/2011, 11:51
femoli abi mügenlerin bantlarını söküp silikon sıksak sorun yaratırmı peki boya felan işte

StrawBeeRy
25/07/2011, 11:53
Mehmet abinin dediği gibi bence aşırı sıcak,tozlu yollar ve birazda rüzgarında etkisinden dolayı fırlamış olabilir

izoci
25/07/2011, 12:34
Mehmet abi haklı çöle götürsek 1 dk durmaz onlar :D :D

femoli
25/07/2011, 13:39
Silikon olabilir ama kurumasi dert seffaf silikon olabilir ..

OnurOz
25/07/2011, 13:47
4 aydır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım ve çok memnunum
Boş yere cam rüzgarlıklarına suç atmayalım nasıl arabana bakıyosan 3M in bantlarınada bak durumu nedir die Benim puntoma çok yakıştı olması gereken bir aksesuar arasıra bantlarını kontrol ediyorum ve bastırıyorum üstünü Femoli abimize tekrar teşekkür ediyorum böyle bir aksesuarı bizlere sunduğu için

Serbay
25/07/2011, 14:06
3m bantların sağlamlığına kimsenin sözü olamaz zaten de kaportadan değil rüzgarlık kendi kendine ayrılmış bantla rüzgarlık arasında bi sıkıntı var.Burda yanlış anlaşılmasın konu mehmet abi arkadaşların dikkatli olması yönünde bi uyarıydı malını kötülemek vesaire değil bilgin olsun.

tayfux
25/07/2011, 14:06
cam silikonu ile yaparsanız birdah et tırnak gibi ayrılmaz :)

femoli
25/07/2011, 14:29
Zaten ayrilma ilk ordan gerceklesir cunku kaporta malsemesi serttir ruzgarlk esnemesi icin abs den uretildigi icin yumusaktir genellikle kaporta degil ruzgarlik taraan birakma yapar buda zmanla elbet olacaktir cunku nihayetinde bant yanlis anlamak degil serbay olayi yanlis yerlere cekilmesin diye aciklama yaptim urunu arasira kontrolmedin japon vs surmeyin yeter yada belli araliklarla bantini degistirin ..

Punto_Can
25/07/2011, 20:10
tek rüzgarlık satılır :D
urfanın sıcağına sadece 1 hafta dayanabildiler :)

k0d3r
25/07/2011, 20:23
Ben süper ve çok ilginç bi soru sorayım bu mugen rüzgarlıklar ne iş yarar, faydası nedir ?

Mugen_punto
25/07/2011, 20:40
Sigara içiyorsan çok faydası var onun dışında görüntüden ziyade bir faydası olacağını düşünmüyorum :)

macsea
25/07/2011, 22:46
uyarıda kötüleme olmadığına eminim,
bende kullanıyorum, yapışkanlarda deforme oluşmaya başladı, yapacak bişey yok, bantı değiştirirz olur biter :)

asil
25/07/2011, 22:46
ben arkadaşlara şunu tavsiye adeyim leplebi kadar 3 noktaya silikonla takviye edin sökmesi kolay olur + kolay kolay çıkmaz

femoli
25/07/2011, 23:23
Belli noktalara silikon daha mantikli hem bantlar silikonun kurumasi icinde yardimci olur;)

JASMINE
26/07/2011, 00:18
tek rüzgarlık satılır :D
urfanın sıcağına sadece 1 hafta dayanabildiler :)

Tek rüzgarlık satın alınır.

Benim sağ arka kapınınkini değerli bir arkadaş söküp almış sağolsun. Bende bu akşam sol arkayı da söktüm. Sadece önlerde kaldı :) :)

femoli
26/07/2011, 01:13
Hooo haaaa ciddenmi :D ben sadece baktim sokmedim haberin olsun :D

blackdevil
26/07/2011, 02:02
ank da mugen ruzgarlık nerden temin edebilirim...

macsea
26/07/2011, 15:35
ank da mugen ruzgarlık nerden temin edebilirim...

kemal oto=> femoli :)

OnurOz
26/07/2011, 19:59
Grande Punto, Evo, Mugen Cam Rzgarl Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning (https://www.kemaloto.com/main/grande_punto_evo_mugen_cam_ruzgarligi-443-0-12.html)

xnode
09/08/2011, 03:14
Bugün 140 km süratle giderken bir çatırtı duydum, aynen belirttiğiniz gibi sağ arka rüzgarlık uçtu gitti ve az daha arkamdan gelen aracın ön camına geliyordu çünkü o sırada aynaya baktım ve bu mugen rüzgarlık uçtu gitti. Eğer gelseydi büyük bir kazaya neden olabilirdi :(

Montajında herhangi bir hata yok.. Sonuç itibarıyle sağ arka rüzgarlık uçtu ve otobanda parçalandı.. Bu aldığımız ürünün garantisi varsa garantisinden temin etmek istiyorum :( Ya da sağ arka tek almak istiyorum. Kemal OTO el atarsa sevinirim :(

femoli
09/08/2011, 12:24
Sevgili cem bu ürünün sadece güneş ışığı ve fabrika hatası olan şeylere garantisi var , yani firma bize bu şekilde garanti veriyor nihayetinde yapıştırma bir ürün aşırı sıcaklardan dolayı bu tarz şikayetler olabilir bunun içinde uzun yolculuklarda rüzgarlığı kontrol etmek gerekir , binlerce araçta takılı bu mugenler ve halada bir o kadarına daha takılıyor , tek ürün satışı var istediğin tarafı tek alabiliyorsun ...

xnode
09/08/2011, 13:44
Tamam ben sağ arka almak istiyorum o halde. Çünkü diğer türlü arka rüzgarlıkları söktüm TOFAŞ gibi oldu :(

SpyHunter33
09/08/2011, 15:30
Ankaraya Geldiğimde bende taktırmıştım. Sonra o öğlen sıcağında benim öndeki iki tanesi aynı anda öyle bi yerden kırıldı ki anlatamam. Femoil abiyi arayıp " abi yolda giderken ikiside kırıldı" dediğim de " sende bişey varmı ? " diye sorunca bir kez daha femoli abiye saygı duydum. Sıcaklardan dolayı bant deformasyonu doğru bulunduğunuz yer sıcak ve tozlu ise ayrıca sıcakta bekleyen bi arabayı direk suya tutarak yıkıyorsanız bunlarda bu bantların bozulmasına neden oluyor. arada bir yapışma noktalarını kontrol edin. Yada benim yaptığım gibi ayrılma noktalarına bir damla şeffaf silikon ile takviye yapın. eğer geri sökmeyecekseniz.

usaymaz
09/08/2011, 17:25
Geçen akşam sakin sakin giderken yanımdan gp geçmesiyle bende arkasına takıldım ve sol ön rüzgarlıktan oldum pat dedi ortadan kırılıp uçtu gitti allahtan kimseye gelmedi bende şimdi orta yerlerinden silikonladım.

USTA
09/08/2011, 19:38
Mugen rüzgarlıktan Megane a takmışlar,sallanıyor diye japonla sabitlemiş delikanlı,birini kırmışlar daha sonra,kalanları da bu sökmüş,4 kapının çerçeveleri içler acısı...

femoli
09/08/2011, 20:03
tek olarak siteden alabilirsiniz www.kemaloto.com (https://www.kemaloto.com)

femoli
09/08/2011, 20:04
Mugen rüzgarlıktan Megane a takmışlar,sallanıyor diye japonla sabitlemiş delikanlı,birini kırmışlar daha sonra,kalanları da bu sökmüş,4 kapının çerçeveleri içler acısı...
japon asla olmaz abi en güzeli ufacık silikon istediğin zmanda kolayca çıkıyor uc kısımlarına ..