PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir ay arabayı yatırma hk.

utkudgn
25/07/2011, 00:16
Sevgili forum üyeleri bu cuma günü yurtdışına çıkıcam ve aracımı 1 ay kullanmıcam benden başkada kullananan olmadığı için kapalı garaja park etmeyi düşünüyorum sizin başka önerileriniz var mı başka ne yapmalıyım tavsiyelerinizi verirseniz çok teşekkür ederim iyi forumlar.

ZAK1980
25/07/2011, 00:25
Bır sorunolacagını sanmıyorum benım komsu 2007 focusunu 2 ay yatırdı garajda ılk marjsta arac calıstı.Olmadı aku basını cıkartırsın aku bıter dıye ıcınde bır kusku kalırsa.
Veya aracı bosa al el frenını cekıp evdekılerden bırısı haftada bır marsa basıp aracı 5 dk calıstırsın.
Sana tavsıyem kullanan baska bırısı yokmus yedek anahtarı evde bırakma orjınalınıde yanına al mazallah eve gırerler bırde arabayla ugrasma

utkudgn
25/07/2011, 00:29
bişi daha sormak istiyorum depo boş mu kalsa yoksa içinde mazot olsun mu acaba ?

krm1983
25/07/2011, 00:31
Boş bırakmayın depoyu.

utkudgn
25/07/2011, 00:32
boş derken tamamen demek istemedim sarı yanıyorken mi olsun yoksa fullemek mi gerek ?

ZAK1980
25/07/2011, 00:33
bişi daha sormak istiyorum depo boş mu kalsa yoksa içinde mazot olsun mu acaba ?
olsun zaten habıre zam gelıyor sen gıdıp geldıgındede zamlanmıs olur bırazda olsun zamsız bınersın.Arkadasım aracta herzaman bıraz yakıt olsun hatta kırmızı ısık yakmamaya bak, ısık yandıgında 7 lt yakıt kalıyor depoda az yakıtın olması aracların pompa sıstemıne zarar verebılıyor havalarda sıcak arac o yakıtla sogutuyor boruları yakıt olmazsa boruda sıkıntı cıkar.sarı ısık yanmasın ıster fulle ıster 1/2 bırak yada sarının bıraz ustu olsun fark etmez

krm1983
25/07/2011, 00:40
olsun zaten habıre zam gelıyor sen gıdıp geldıgındede zamlanmıs olur bırazda olsun zamsız bınersın.Arkadasım aracta herzaman bıraz yakıt olsun hatta kırmızı ısık yakmamaya bak, ısık yandıgında 7 lt yakıt kalıyor depoda az yakıtın olması aracların pompa sıstemıne zarar verebılıyor havalarda sıcak arac o yakıtla sogutuyor boruları yakıt olmazsa boruda sıkıntı cıkar.sarı ısık yanmasın ıster fulle ıster 1/2 bırak yada sarının bıraz ustu olsun fark etmez

+1

macsea
25/07/2011, 12:05
bende 15 gun yoktum, kayınpedere verdim arabayı, 5 gunde bır çalıştırdı, kafam rahattı.

usaymaz
25/07/2011, 12:16

+1

zeynel arkadaşın dediği gibi sarı ışık yapmak araçlarda sorun çıkarmasına neden oluyor ben kendi aracımdan biliyorum sarı ışığı yakmak benzin pompasına zarar veriyor en kolayı)

OzzY
25/07/2011, 12:42
eğer değişimi yaklaştıysa yağını değiştirip bırakın