Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir ay arabayı yatırma hk.
Sevgili forum üyeleri bu cuma günü yurtdışına çıkıcam ve aracımı 1 ay kullanmıcam benden başkada kullananan olmadığı için kapalı garaja park etmeyi düşünüyorum sizin başka önerileriniz var mı başka ne yapmalıyım tavsiyelerinizi verirseniz çok teşekkür ederim iyi forumlar.
Bır sorunolacagını sanmıyorum benım komsu 2007 focusunu 2 ay yatırdı garajda ılk marjsta arac calıstı.Olmadı aku basını cıkartırsın aku bıter dıye ıcınde bır kusku kalırsa.
Veya aracı bosa al el frenını cekıp evdekılerden bırısı haftada bır marsa basıp aracı 5 dk calıstırsın.
Sana tavsıyem kullanan baska bırısı yokmus yedek anahtarı evde bırakma orjınalınıde yanına al mazallah eve gırerler bırde arabayla ugrasma
bişi daha sormak istiyorum depo boş mu kalsa yoksa içinde mazot olsun mu acaba ?
boş derken tamamen demek istemedim sarı yanıyorken mi olsun yoksa fullemek mi gerek ?
bişi daha sormak istiyorum depo boş mu kalsa yoksa içinde mazot olsun mu acaba ?
olsun zaten habıre zam gelıyor sen gıdıp geldıgındede zamlanmıs olur bırazda olsun zamsız bınersın.Arkadasım aracta herzaman bıraz yakıt olsun hatta kırmızı ısık yakmamaya bak, ısık yandıgında 7 lt yakıt kalıyor depoda az yakıtın olması aracların pompa sıstemıne zarar verebılıyor havalarda sıcak arac o yakıtla sogutuyor boruları yakıt olmazsa boruda sıkıntı cıkar.sarı ısık yanmasın ıster fulle ıster 1/2 bırak yada sarının bıraz ustu olsun fark etmez
olsun zaten habıre zam gelıyor sen gıdıp geldıgındede zamlanmıs olur bırazda olsun zamsız bınersın.Arkadasım aracta herzaman bıraz yakıt olsun hatta kırmızı ısık yakmamaya bak, ısık yandıgında 7 lt yakıt kalıyor depoda az yakıtın olması aracların pompa sıstemıne zarar verebılıyor havalarda sıcak arac o yakıtla sogutuyor boruları yakıt olmazsa boruda sıkıntı cıkar.sarı ısık yanmasın ıster fulle ıster 1/2 bırak yada sarının bıraz ustu olsun fark etmez
+1
bende 15 gun yoktum, kayınpedere verdim arabayı, 5 gunde bır çalıştırdı, kafam rahattı.
+1
zeynel arkadaşın dediği gibi sarı ışık yapmak araçlarda sorun çıkarmasına neden oluyor ben kendi aracımdan biliyorum sarı ışığı yakmak benzin pompasına zarar veriyor en kolayı)
eğer değişimi yaklaştıysa yağını değiştirip bırakın