Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve sonunda Redbull and Kaminari
sonunda kırmızı boğam istediğim kıvama geldi :D
Tam bir canavar maşallah.Bu jantlarla çekişi nasıl aracın?
WiSTaRiA
25/07/2011, 00:04
Gayet başarılı... Maaşallah aracın çok güzel gözüküyor... Kazasız belasız inşallah... Trakya grubunuda boşlamıyalım... :D
Masallah... cok guzel... allah nazardan saklasin...
Aynalarda kirmizi olsa daha guzel olur sanki...
herkese teşekkürler arkadaşlar ewet boslamayın trakya grubunu :D valla bu jantlar çok ağır tek elle kalkmıyo ustalar kaldırırken baya söyleniyo ama zaten gitmiyo performans yok bence 1.4 8v oldugu için o yüzden dedim bare görüntü olsun :)
aynaları hella flush kaplamayı planlıyorum ancak yinede kararsızım çünkü kırmızı puntolarda herkes kırmızı ayna yapıyo biraz değişik olsun istiyorum kısmet....
işte şimdi tam bir bela dediğimiz kıvama gelmiş :D :D
hella candır :D
gazkesmez
25/07/2011, 00:59
redbull araban basık olabilir ama benim gibi yürüyemezsin :)))
fire yürüyormu helaall :D :D
(şaka yanlış yorumlamayın)
sysworm001
25/07/2011, 01:26
cemre gözlerim doldu be kardeşim:(
chapkyne
25/07/2011, 02:34
:) yakışmış hemşerim. :) yollarda göremiyorum ben seni edirnede :)
Maşallah kazasız belasız :)
eyvallah raşitim benim senin desteklerin olmasa yarısı olmazdı :) teşekkürler yorumlar için :) hakan abi öğrenci olduğumuza fazla gezemiyoruz okullar acılınca görürsün ama cok geziyoruz o zmn :D
StrawBeeRy
25/07/2011, 12:37
maşallah cemre güzel olmuş hani sen yay felan almıştın takmamışsın.
whitegold
25/07/2011, 14:57
araba hersey oturmus yalnız yay+kapı kolu ayna boyası sart Allah kaza bela vermesın kardeşim.
Masallah yurumesede gosteriyor , gule gule kullan ;)
mert_all
25/07/2011, 21:11
aynaları hella flush kaplamayı planlıyorum ancak yinede kararsızım çünkü kırmızı puntolarda herkes kırmızı ayna yapıyo biraz değişik olsun istiyorum kısmet....
3 gun bekle hocam yarın elımde hella 2 gunede kapanacak ayna ve bagaj :)))) deneyecegımm :)
can-asan
25/07/2011, 21:21
maşallah 2side çok güzel görünüyor :)
GünahsizSeytan
25/07/2011, 21:38
Cemre maşallah aracın cok güzel . Jant tercihi cok başarılı ve üstteki vinly kaplama sky dome gbi olmuş:) nazarlardan ırak ;)
arkadaşlar çok saolun herkese çok teşekkürler yalnız arkadaşlar arabada yay var h&r 5 cm :D ama anlamadım bende nıe bu kadar dusurdu mert yardımcı ol bana ya :D yaylar 2 haftalık yalnız arakdaşlar belki sonra düşer ileride tek umudum o
mert ewet yaylar dizel yayı az mı basar ya formdan aldım ben yaylrı aramızdan arkadaştan dizel az mı basıyor yoksa ya :(
StrawBeeRy
26/07/2011, 00:53
dizel yayı sert olduğu için öyle olmuştur yoksa 5 cm hr bu kadar indirmez indirmemeli yani :)
ileride açılmaz mı hep bu kadar mı kalır
StrawBeeRy
26/07/2011, 00:59
belki 1 cm daha düşebilir benzinliyle takas edebiliyorsan etmeye çalış dicem sök tak boşa para :S
hay ya ulan şu yaylardan dolayı hep ağızım yandı zaten of of neyswe inş. basar biraz daha
yaylar benzinli cemre ben alırken benzinli aldım kutusunda yazan koddan yarın sıfır yay satan bi yere sordurtabilirsin
he benzinli mi benim aklımda dizel kalmıs niye o zmn az bastı be erol baksana resimde az duruyo ciddi :s
he benzinli mi benim aklımda dizel kalmıs niye o zmn az bastı be erol baksana resimde az duruyo ciddi :s
yayları taktığın günmü çektim resimleri ?bu resimlerde araba basık durmyor
valla aradan 3 4 gün geçmişti işte ?
biraz daha düşer yaylar 5 lik herangi bi işlem görmemiş yarın yandan bi foto yükleyebilirmisin
tabi çekip akşam yüklerim arkadaşım
yandan da görünümü bu şekil arkadaşlar ne diyosunuz basıklık olarak ?
5lik hr nin biraz daha basması lazım gibi.
grande puntolar corsalardan daha hafif ondan dolayı basılmamış olabilir ama bende taktıktan sonra 1.5 parmak falan giriyordu önde çıkarttığım gün 1 parmak zar zor giriyordu başka bi forumda arkadaş dizel g puntoya 5lik h&r benzinli yayı takmış onun arabada istediği gibi düşmemiş coilover alıcak.senin araba 10 gün sonra tam oturur.Bu olayların haricinde yaylarda ne bi işlem ne bi oynama olmamıştır yada benim sana verdiğim yayların dizel yayı olma durumu yok o konuda için rahat olsun.
https://a1107.hizliresim.com/11/7/26/5461.jpg
tutkuaydin41
26/07/2011, 21:38
cok fazla dusmemıs ama araba cok hos duıruyoo
ben de bi baş parmağı kadar düştü umarım ilerledikçe düşer daha araba
StrawBeeRy
26/07/2011, 22:01
yandan da görünümü bu şekil arkadaşlar ne diyosunuz basıklık olarak ?
cemre bence ilk takmana göre düşmüş biraz daha iner merak etme ilk yüklediğin fotolar yanılttı bizi
Güzel ararç Maaşallah.Kırmızının yeri ayrı zaten yaww :D
teşekkürler arkadaşlar umarım mert düşer bakalım aradan geçsin biraz zaman tekrar koyucam fotoları
hayırlı olsun güzel olmuş kazasız belasız inş. :) edirnede bikere gördüm galiba fakültenin orda cemre egzoz iyi ötüyodu :D :D
Bolu_Beyi
28/07/2011, 00:35
Cemre kardeşim Egsozun sesi nasıl ? Verimli bir ses alabildinmi ? Bir ses videosu eklermisin ? bende egsoz düşünüyorum ama korkuyorum ötmez diye :) Egsoz videosunu bekliyorum en yakın zamanda.
abi valla bende son susturucu remus hard line serisi headers ta var su an ses gayet basarılı yani hiç 1.4 8v arabadan çıkan ses değil bakan bir daha bakıyo ama sadece remus varkende iidi ses video en kısa zamanda eklicem saolun yorumlşar için
arkadaşlar ben aracın jantlarını boyatıcam bu konuda fikir verecek olan olursa çok teşekkür ederim metalik boyatmayı planlıyorum siz ne dersiniz
StrawBeeRy
02/08/2011, 15:07
Cemre metalik olarak beyaz düşün kırmızı beyaz yakışıyor fakat boyatıcağın yerin işçiliği çok iyi olmalı yarın öbür gün boya atması yaşama.
bende beyaz dusunuyodum mert ama bu jantlara beyaz gitmez gibi geldi bana ya bir de araba da beyaz olan en ufak bir yer yok :s
StrawBeeRy
03/08/2011, 12:05
bende beyaz dusunuyodum mert ama bu jantlara beyaz gitmez gibi geldi bana ya bir de araba da beyaz olan en ufak bir yer yok :s
aynaları beyaz yaparsan kafidir fazlasına gerek yok çok açar arabayı :)
ewet bunu dusunucem mert :D