PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Puntomla Kartalı çektim :D

sadece_erhan
24/07/2011, 22:49
Merhaba arkadaşlar, amcam aradı bugün akşam saatlerinde, balık tutmaya giderken bebek iskelenin ordaki işbankın önende arabası stop etmiş, gazı bitmiş, benzin pompasıda arızalı :D, marşa basmaya uğraşırken aküde bitmiş. gittim çeki halatıyla bağlam kartalı arkama bebekden ortaköye kadar yapıştırdım benzin istasyonuna gaz aldık, akü aktarma kablosuyla benim aküden elektrik verip çalıştırdık. :D hiç zorlanmadı gp hayret ettim :D

Ziyaretci046
24/07/2011, 23:27
benzin otomatiği arıza yapmıştır ;) normal

StrawBeeRy
24/07/2011, 23:35
allahtan düz yolda çekmişsin abi yokuş çıksaydın o zaman görürdüm arabada debriyaj felan kalmazdı :D

sadece_erhan
25/07/2011, 00:01
iyi dedin mert, iyiki düz yol :)

ykaya1983
25/07/2011, 01:55
Geçen gün babamın fairway i toprağa saplanmıştı.O gün beni aradı ve arabayı al bir tane de ip bulup hemen gel benim arabayı çekeceğiz dedi.Ben de toprağa salanmış araba çekilir mi falan demeye kalmadı yav çekilir işte ne olacak al gel çabuk dedi.Ben de ne yapsam acaba şimdi torağa saplanmış araba çekilir mi falan derken eniştenin 75 model doğan vardı onu aldım götürdüm de çektik.:siritma:

ZAK1980
25/07/2011, 01:57
Geçen gün babamın fairway i toprağa saplanmıştı.O gün beni aradı ve arabayı al bir tane de ip bulup hemen gel benim arabayı çekeceğiz dedi.Ben de toprağa salanmış araba çekilir mi falan demeye kalmadı yav çekilir işte ne olacak al gel çabuk dedi.Ben de ne yapsam acaba şimdi torağa saplanmış araba çekilir mi falan derken eniştenin 75 model doğan vardı onu aldım götürdüm de çektik.:siritma:
gp ye kıyamamısız