Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehiriçi aracı dedik, beni mahçup etti
Arkadaşlar , Ankaradan-Dikiliye punto aracımla çıkış yaptım. Aklımda bu araçla uzunyolu nasıl alırım diye düşüncelerim vardı ama beni utandırdı. yol tutuşu olsun sürati olsun çekişi olsun kliması olsun. herşeyiyle mükemmel bir yolculuk yaşattırdı. tabi bunda multiair motorun da etkisi var diye düşünüyorum. 130 un altına kolayına düşmediğim yol boyunca 6lt ortalama elde ettim.:laugh000:
StrawBeeRy
24/07/2011, 20:37
çok iyi bu tatmin etmedimi sizi :) yanıltıcı bir başlık yazmışsınız
ahmet673
24/07/2011, 21:00
bende ters bir yorum bekliyordum ve merakla açtım konuyu. insanın puntosu olması çok güzel bir duygu:siritma: hele ki benzin zamlarıyla uğraştığımız şu dönemde
rehber19
24/07/2011, 21:38
başlık fena, bende olumsuz yorum zannettimde açtım.
aynen ben de olumsuz eleştiri olacak zannettim =)
İlgi çekici bir başlık olmuş,Evo'nun seni utandırması çok güzel,ayrıca 105 hp motor sırf şehir içi kullanım düşünülerek konulmamıştır o araca...:)
Bende FIREdan bahsediyorsunuz sandım :)
GünahsizSeytan
24/07/2011, 23:34
gene fire ya sövgüler sandımdı :)
34 HKN 37
25/07/2011, 01:38
Başlık tam bir reklamlık slogan olmuş benide yanılttı olumsuz bir durum var zannettim bir bakayım dedim :)
başlık tam bir reklamlık slogan olmuş benide yanılttı olumsuz bir durum var zannettim bir bakayım dedim :)
+1000
o zaman şöyle düzeltelim
"şehiriçi için tasarlanmış araç, uzun yolda zorlayabilir diye düşündüm..beni mahçup etti."
sanırım şimdi doğru oldu :D
EvoKoray
25/07/2011, 20:40
bende fire motora fazla yüklenip çok yaktırdınız sandım :) güzel ortalama ;)
yakıtından ziyade klima açıkkenki performansı , kamyon sollayınca beni zorlama ihtimali ve rahat sarsıntılı bir yolculuk geçiremeyecek korkusu vardı. korkuların hepsi bitti. artık bu araçla ugandaya bile giderim :D
reddragon
25/07/2011, 20:45
105 'liğe şehir içi aracı diyorsanız biz 77' lik fire 'la anca mahalle arasında dolaşmamız lazım :)