Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf tsi hız sabitleyici
speedy_16
23/07/2011, 19:42
arkadaşalar aracım model golf tsi 140 hp aracıma hız sabitleyici takmayı düşünüyordum
internette şu ilanı gördüm
https://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5922239/detay/ (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-golf-5-sinyal-kolu-hiz-sabitleyicili-45922239/detay/)
fiyatı uygun geldi bunu alsam herhangi bir problem çıkarırmı aracıma uyarmı oem numarısını bilmiyorum da dışarıda bunun montajını yaparlarmı ? kaça yaparlar şimdiden bilgi veren herkeze teşekkür ederim
serviste 200 tl ye takıyolar ilandaki bu ürün yan sanayi ne gibi sorun çıkarır yada çıkarırmı? bunu alsam montaj ve yazılımının yüklenemsi lazım bunu dışarda kaça yaparlar servis fiyatına gelir yada yakın olursa hiç gerek yok zaten ?
montajı elektirikçilerde yaparda önemli olan yazılımın yüklenmesi ya da aracın body comp. te yazılım atılması uygunmu v.s. v.s. gibi durumlar var. elektirikçilere sormanız gerek. fiat olsa fikir beyan ederdikte vw ouna sıkıntı. yetkili servise gitseniz zaten vw servisleri burunlarından kıl aldırmıyorlar böyle bir uygulamaya 1000 tl fiyat çekerler en az.
yabancı diliniz varsa, ingiliz ya da alman vw forumlarnda arama yapın derim. kesin uygulayan vardır dışarda.
speedy_16
23/07/2011, 20:25
montajı elektirikçilerde yaparda önemli olan yazılımın yüklenmesi ya da aracın body comp. te yazılım atılması uygunmu v.s. v.s. gibi durumlar var. elektirikçilere sormanız gerek. fiat olsa fikir beyan ederdikte vw ouna sıkıntı. yetkili servise gitseniz zaten vw servisleri burunlarından kıl aldırmıyorlar böyle bir uygulamaya 1000 tl fiyat çekerler en az.
yabancı diliniz varsa, ingiliz ya da alman vw forumlarnda arama yapın derim. kesin uygulayan vardır dışarda.
WV bursa yetkili servisine sordum fiyatı orjinal parça + işçilik + yazılım 200 tl dedi 1000 tl yi nerden çıkardınız :) parçanın montjını yapıp yazılımını güncellicez ön hazırlığı war zaten dedi
dışarda parça 75 tl ye görünce dışarıda bunu alsam montaj ve yazılımını kaça yaaprlar die merak ettim ?
hocam servis 200 liraya takıyorsa hiç durma serviste taktır bence..
200 lira ise direk serviste yaptırın bence...
hocam servis 200 liraya takıyorsa hiç durma serviste taktır bence..
200 lira ise direk serviste yaptırın bence...
+1 uğraşmaya değmez sanayide serviste yaptırın gitsin..
speedy_16
24/07/2011, 03:15
bugun servise sorduktan sonra biraz araştrdım parça fiyatını basit bişyse fazladan 100 lira vermiyim dedim ama mantıklı olan bu işi serviste yaptırmak galiba en iyisi öle yapayım madem
Bende 2010 golf6 aracıma sonradan cc taktırdım Sinyal kolu değiştikten sonra serviste kodlanması 5 dk sürüyor Altyapı zaten araçta mevcut Herhangi bir yükleme yok Aracın yazlımından cc bölümünü aktif hale getiriyorlar Benim aracımda fonksiyonel direksiyon yoktu Direksiyon değişimi yaptım Direksiyonun tuşlarını aracın tanımasına yarayan bir modül taktık Bu modülü cc olan modülden aldık Kodlamada tek tek bütün özellikler aktif edildi Ses açma kapama, radyo kontrol tuşları, yol bilgisayarı kontrol tuşu vs hepsi ayrı ayrı tanıtıldı En sonunda da cc tanıtıldı ve kullanmaya başladım
İşinizi servise yaptırın derim ama nedense servisler fazla uğraşmamak için direk olmaz diyorlar Bir tanıdık bulursanız kodlamayı 5 dk içerisinde bitirir
speedy_16
29/07/2011, 16:33
Bende 2010 golf6 aracıma sonradan cc taktırdım Sinyal kolu değiştikten sonra serviste kodlanması 5 dk sürüyor Altyapı zaten araçta mevcut Herhangi bir yükleme yok Aracın yazlımından cc bölümünü aktif hale getiriyorlar Benim aracımda fonksiyonel direksiyon yoktu Direksiyon değişimi yaptım Direksiyonun tuşlarını aracın tanımasına yarayan bir modül taktık Bu modülü cc olan modülden aldık Kodlamada tek tek bütün özellikler aktif edildi Ses açma kapama, radyo kontrol tuşları, yol bilgisayarı kontrol tuşu vs hepsi ayrı ayrı tanıtıldı En sonunda da cc tanıtıldı ve kullanmaya başladım
İşinizi servise yaptırın derim ama nedense servisler fazla uğraşmamak için direk olmaz diyorlar Bir tanıdık bulursanız kodlamayı 5 dk içerisinde bitirir
bende fonkiyonel direksyn falan war sadece kol takılıp yazılımı yüklencek o kadar servis 200 e hallederiz dedi yazılım basit olduğundan bende dışırdn alsam parçayı daha ucuza getirebilrmiyim die düşünmüştüm
bende fonkiyonel direksyn falan war sadece kol takılıp yazılımı yüklencek o kadar servis 200 e hallederiz dedi yazılım basit olduğundan bende dışırdn alsam parçayı daha ucuza getirebilrmiyim die düşünmüştüm
Anlatmaya çalıştığım sizin aracınızda fonksiyonel direksiyon olup olmadığı ile ilgili değil Ben kendi yaşadığım durumu anlatmak istedim Servislerin çoğunun direk takılamaz dediğini ama takılabildiğini belirtmek isterim Bildiğiniz gibi yapın
speedy_16
29/07/2011, 23:26
Anlatmaya çalıştığım sizin aracınızda fonksiyonel direksiyon olup olmadığı ile ilgili değil Ben kendi yaşadığım durumu anlatmak istedim Servislerin çoğunun direk takılamaz dediğini ama takılabildiğini belirtmek isterim Bildiğiniz gibi yapın
anladım bilgi için teşkkür ederim :)
ama servis ilk sorduğumda direk yaparız dedi problem çıkarmadı servisten servise değişiyor heralde
Evet servisten servise verilen bilgiler değişiyor Bazen telefondaki kişinin verdiği cevabı servisin cevabı diye düşünüyoruz Belki gidince başka bir kişiye sorunca farklı bilgide alabiliriz