PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : izmir istanbul seferi

opexturk
23/07/2011, 04:58
arkadaşlar pazar gecesi istanbula gidicem ve p.tesi gece geri gelicem daha önce istanbula otobüsle ve uçakla gittim otobüs yolculuklarım da hep geceydi yolu bilmiyorum yol durumu ve radarlar hakkında bilgisi olan var mı ? beykoza gidicem köprülerden geçicek miyim ? bir de feribota mı bineyim yoksa karadan mı geçeyim ?

şimdiden yardımlarınız için sağolun

Mjet
23/07/2011, 12:34
hız limitlerine uy bikere. yollarda artık 70 i gecemicez bi noktadan geçersin ikincisinde radara yakalanırsan yol işkenceye döner senin için :) o yüzden ne yazıyosa ona göre git. yollarda sıkıntı yok çalışma falan. feribot zaman açısından bi bucuk saat kar etmeni saglıyo ama feribotta kuyruk varsa körfezi dolaşmanla aynıya geliyo. feribota 50 tl vericeksen körfezi 25 tl ye gecersin. beykoz için Fsm köprüsü yolunu takip ediceksin. köprüye gelmeden önceki son çıkış beykoz. yolun acık olsun ;)

tayfux
23/07/2011, 14:37
hocam manisa çıkışı ve balıkesir çıkışı radar kesin oluyor..bu arada balıkesirde höşmelim susurlukta tost ve ayran bursa da kestane şekeri almayı unutma :)

OzzY
23/07/2011, 14:56
yalova-pendik feribotunu kullandık bi kaç kere ama avrupaya giderkende mantıklımı bilmiyorum.

krm1983
23/07/2011, 15:24
Avrupa için yalova-yenikapı veya bandırma-yenikapı tercih edilebilir.Ama anadolu için bence en mantıklısı yalova-pendik.

Mugen_punto
23/07/2011, 15:40
Körfez yolu ilk kez kulanan için tehlikeli olabilir bilhassa gece yolculuklarında.. bence en mantıklısı feribot.

opexturk
23/07/2011, 15:58
tavsiyeleriniz için çok sağolun