Orijinalini görmek için tıklayınız : nihayet starjet ama hedef tjet:)
2008 gp starjet 1.4 16 v 95 hp emotion std...
oldukça temiz görünüyor iyi günlerde kullanın inş!
turbulans
23/07/2011, 00:21
güle güle kullanın
StrawBeeRy
23/07/2011, 00:22
maşallah abi temiz gözüküyor allah kaza bela vermesin
maşallah abi temiz gözüküyor allah kaza bela vermesin
teşekkürler mertçim, allah herkesi korusun kazadan beladan...
diyorum ben senin kaşıntın var...yoksa aynasızların radar izleme merkezinde adamınmı var...? :) t-jet başka bir dünya...o ayrı...istesende sağ ayağını kontrol edemezsin...o habre basar...:)
abi hayırlı olsun araç giderli gibi maşallah kazasız belasız ..
WiSTaRiA
23/07/2011, 02:33
Hayırlı olsun üle güle kullan... Starjette kullanmak ayrıcaklıktır... Zamanlada anlıyacaksın zaten :D:D
diyorum ben senin kaşıntın var...yoksa aynasızların radar izleme merkezinde adamınmı var...? :) t-jet başka bir dünya...o ayrı...istesende sağ ayağını kontrol edemezsin...o habre basar...:)
yaw ben öle her zaman gazlamam ki, arada bi kaşıntım tutar o kadar, bununla birlikte her modele ve motora sahip araca binmiş oldum, bi tek tjet kaldı, arkamdan ağlamasın diye:))))
hayırlı olsun üle güle kullan... Starjette kullanmak ayrıcaklıktır... Zamanlada anlıyacaksın zaten :d:d
abi saolasın hemen farketti zaten, emotion oluşu cezbetti beni zaten, yoksa kullanmıştım dynamic daha önce, bi de emotiona binelim istedim, ayrıca sahibindende de baktım 2008 emotion satrjet yok bi tane bile satılık:)))
PoLLiaNNa
23/07/2011, 10:26
strajet senin olsun hayatım tjeti bana al..:))
hayırlı olsun güle güle kullan.
Hayırlı olsun.Maaşallah güzel araç. Sıradaki T-Jet :)
asukasan
23/07/2011, 11:11
hayırlısı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, umarım gönlünüze göre bir t-jet bulursunuz.
strajet senin olsun hayatım tjeti bana al..:))
detttt, milletin üstünden geç sonraaaaa:)
hayırlı olsun hayırlısıyla tjet in fotolarınıda bekliyoruz :)
Maşallah güzel araç.Güle güle kullanın.
Bolu_Beyi
24/07/2011, 23:41
Hayırlı olsun yenge sizi geçmekte kararlı yine :) Daha önce Fire 1.4 77hp kullanıcısıydınız yanılmıyorsam Starjet aradaki farkı hissettiriyormu ? Perfonmas olarak çok ağır bir fark varmı ?
Hayırlı olsun gayet temiz görünüyor...
PoLLiaNNa
25/07/2011, 17:39
:))) isterim isterim t-jeeettt isteriimmm...
rockforever
25/07/2011, 18:27
yaw ben öle her zaman gazlamam ki, arada bi kaşıntım tutar o kadar, bununla birlikte her modele ve motora sahip araca binmiş oldum, bi tek tjet kaldı, arkamdan ağlamasın diye:))))
emin ol gazlarsın her daim ben sadece yanımda eşim varken dokunuyorum gaza ...
PoLLiaNNa
25/07/2011, 18:29
emin ol gazlarsın her daim ben sadece yanımda eşim varken dokunuyorum gaza ...
bende sadece yanımda eşim varken dokunacağım gaza söz... :)) onun dışında sakin sakin giderim...
rockforever
25/07/2011, 18:32
bende sadece yanımda eşim varken dokunacağım gaza söz... :)) onun dışında sakin sakin giderim...
hayırlısı ... bu arada starjetin hayırlı olsun...
Hayırlı olsun yenge sizi geçmekte kararlı yine :) Daha önce Fire 1.4 77hp kullanıcısıydınız yanılmıyorsam Starjet aradaki farkı hissettiriyormu ? Perfonmas olarak çok ağır bir fark varmı ?
çok fark var hemen farkediyor, yakıt da öle tabiki...
abbsbzdg
26/07/2011, 18:33
Kubilay hayırlı olsun ...kasasız belasız kullanman dileğiyle...