Orijinalini görmek için tıklayınız : sonunda bravomu aldım :)
150 hp lav kırmızı t-jet sport, ilk iş a götürüp triger değişimi ve bakımını yaptırdım, ufak tefek eksiklerini halletti, aracın muayenesine sızdırmazlığına sanayideki diğer işlerine kadar yardım etti sağolsun, oto ve a kocaman bir teşekkür, resmini akşam eklemeye çalışacağım..
blackhawk
20/07/2011, 12:37
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın . emeğine sağlık..
O Bravonun fotolarını görmüştüm hayırlı olsun tehlikeli makinedir :)
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah güzel günlerde güzel yerlere götürür sizi hayırlı olsun
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Artık, sen de Punto'dan Bravo'ya geçenler kervanına katıldın.
Bravo Her anlamda memnun kalacağın bir arabadır.
Bravo :)
byalcindag
20/07/2011, 13:03
allah kazasız belasız mutlu günlerde iyi işler için kullanmanı nasip eder inşallah. azıcık güçsüz bir makinaymış :D 150 hp :D
hayırlı uğurlu olsun hocam..
Hayırlı olsun resimleri bekliyoruz :)
Hepinizden Allah razı olsun, insaallah hepimize kazarız belasiz binmek nasib olur araçlarımıza, aslında g.punto benim icin referans oldu Fiat bu iki aractada iyi iş çıkarmış, ikiside kendi sınıfında iyi arabalar, puntodanda çok memnun kalmıştım bravoyuda çok beğendim, kabin sessizliği performansı konforu harika gercekten...
asukasan
20/07/2011, 13:46
hayırlı uğurlu olsun, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah, benimde puntomdan sonra alacağım ilk araba bravo kısmet olursa. ama şu anda puntomdan çok memnunum... tekrar hayırlı olsun nazar değmesin.
eexelanss
20/07/2011, 13:53
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin..Sportlar bir başka gerçektende..
Ziyaretci046
22/07/2011, 01:28
kazasız belasız kullan abi bravo gerçekten harika bir araba bakımını triger setini v kayışını değiştridk saat gibi kullan :)
Hayirli olsun mustafa gule gule kullan , sende katildin yani bravo kervanina guzel arac iyi tercih yapmissin ;)
utkuaydin
22/07/2011, 03:08
hayirli olsun araciniz..
ama bu kadar cabuk satiliga cikarmasaydiniz keske :)
Fiat Bravo 1.4 Turbo Sport 2008 Model 34.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-68-000-de-150-hp-turbo-sport-lpg-li-kazasiz-boyasiz-54737639/detay/)
muratx41
22/07/2011, 08:30
dizel bakıyor arkadaş galiba takas dediğine göre
Allah kazalardan belalardan korusun. Hayırlı uğurlu olsun...Bakımında yardımcı olan servisede maaşallah nazar değmesin ki bu şekilde insanlığı olanlarada teşekkürler...
Skydomlu bi dizel buldum olursa artık bir hafta dursun bakalım :)
Hayirli olsun mustafa gule gule kullan , sende katildin yani bravo kervanina guzel arac iyi tercih yapmissin ;)
Saol mehmetcim sabah uyanır uyanmaz ilk isim bi dolaşıp gelmek saka bi yana deli makina yapmışlar bol bol plaka okutuyorum, bagaj havuzu varmı sende bunun?
Hayırlı olsun... Keyifli forumlar...
Saol mehmetcim sabah uyanır uyanmaz ilk isim bi dolaşıp gelmek saka bi yana deli makina yapmışlar bol bol plaka okutuyorum, bagaj havuzu varmı sende bunun?
War hemde orj li ama kendi arabama taktik :D bir tane geldi orj devami gelirse haber veririm sana ;)