Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya'dan Selamlar
Herkese Selamlar,
Puntomu yaklaşık 2 ay önce alarak foruma üye oldum. Bence çok yararlı bir forum olmuş... Tebrikler...
hayırlı olsun, hoşgeldin.
GP COSKUN
16/07/2011, 17:22
aramıza hoşgeldin celil
forumun kurucusuda antalyalı bu arada =)))
hoşgeldiniz aramıza... aracında hayırlı olsun güle güle kullan...
antalyadan mı aldın aracı iki ay kadar önce bende aynı renk bi araca bakmıştımda ondan sordum..:siritma:
Antalya'dan aldım ama 06 plakaydı:)
aynı araca bakmışız galiba turgut reiste öğretmenler otomotivdeydi araç..
Evet hocam aynı araç:) Tanıdık vasıtasıyla ordan aldım...
iyi hayırlı olsun bi tur atmıştım senin araçla haberin olsun...:Ç
hoşgeldin... keyifli forumlar...
StrawBeeRy
16/07/2011, 19:59
hoşgeldiniz..hayırlı olsun keyifli forumlar
hoşgeldinnniz..iyi forumlar.. kemer den selamlar :)
Herkese tşkler...
Kadir hocam nasıl beğenmiş miydin aracı :D
Mert hocam Kemer'de mi yaşıyorsun? Benim iş yeri de Göynük'te...
:) evet kemerde yaşıyorumm.
Benim işyeride çamyuva migros :) herzaman beklerim
stamariacos
18/07/2011, 00:01
aramıza hoş geldin.
Yolum düşünce mutlaka uğrarım;)
Herkese tşkler...
Kadir hocam nasıl beğenmiş miydin aracı :D
Mert hocam Kemer'de mi yaşıyorsun? Benim iş yeri de Göynük'te...
iyiydi ama benim aklımda başka araç olduğu için fazlada incelemedim ama sadece hızlanması biraz ağır gibi gelmişti. siz baktırdınızmı aracı alırken bi problemi varmıydı turbosunda falan..?
iyiydi ama benim aklımda başka araç olduğu için fazlada incelemedim ama sadece hızlanması biraz ağır gibi gelmişti. siz baktırdınızmı aracı alırken bi problemi varmıydı turbosunda falan..?
Baktırdım... Bilgisayara falan da soktular... Arızası falan çıkmadı... Alır almaz da bakıma soktum... Tüm filtrelerini, balatalarını, yağını falan değiştirttim... Şimdilik bir sorunla karşılaşmadım... Tek derdim şu cd çaların soyulan tuş takımları :) Ona bir çare bulabilirsem süper olacak :)
Aramıza hoşgeldin birdahaki buluşmaya senide bekliyoruz.
Aramıza hoşgeldin birdahaki buluşmaya senide bekliyoruz.
Hoşbulduk... Mutlaka geleceğim...
Baktırdım... Bilgisayara falan da soktular... Arızası falan çıkmadı... Alır almaz da bakıma soktum... Tüm filtrelerini, balatalarını, yağını falan değiştirttim... Şimdilik bir sorunla karşılaşmadım... Tek derdim şu cd çaların soyulan tuş takımları :) Ona bir çare bulabilirsem süper olacak :) evet tuşlar soyulmuştu ben baktığımda da...::) forumdaki arkadaşlar bi kalemle boyamışlardı ASESAT kalemiydi galiba bu cdlerin üzerine yazmak için kullanılan bence bi dene benimkide başlarsa bende öyle yapacam zaten...:thumbup1:
Hoşgeldin.Keyifli forumlar..