PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PUNTO EVO (SKAYDOM-bilmem ne bulaşalım

fiko
16/07/2011, 11:29
acaba ben başka marka bir araca mı sahibim herkes zaten forum içinde aracın özelliklerine göre benzer özellikler taşıyan araclara sahibler siz o zama meseleyi 95 lik ler kendi aranızda bizler kendi aramızda tartışalım konu açalım zaten benzer sorun yaşayan arkadaşlar aracıyla bunu paylaşıyor gereği yokken böyle bir konu açmak ters geldi.sadece bunu bunu belirtmek istedim .

1ocak2011
16/07/2011, 11:36
Sayın GÜMÜŞ,

Kusura bakmayın ama, bu konuyuda açmanız ve Türkçeyi kötü kullanmanızda bana ters geldi.

fiko
16/07/2011, 11:45
olabilr ben kimsenin kusurlarını ön plana çıkarmıyorum türkçeyi kötü kullanmak düzeltilebilir. ama bazı şeyler malesef düzelmez.örn :ön plana çıkma duygusu,hep ben demek gibi .....

1ocak2011
16/07/2011, 11:50
Sayın GÜMÜŞ,

95'lik olan konu için, Arkadaşların araçları hakkında bilmedikleri özellikleri ve ayrıntıları konuşuluyor, Sizide orada görmek isteriz. Sürekli 95'lik araçlarla konu açılacağına böyle bir konu ile oradaki araç sahipleri ve 95'lik araç sahibi olmayan arkadaşların bir takım bilgilerine başvuruluyor...

Saygılarımla,

Tuncay Aydemir

Mugen_punto
16/07/2011, 11:51
Bu bir şakamı? nisanın 1i de değil ki öyle olsun... eee ne peki çekememezlik olabilirmi ??

1ocak2011
16/07/2011, 11:54
Aman Tahsin arkadaşım, Sakin önce bir tam net olayı anlamaya çalışalım, sonra cevap hakkımız doğsun...

fiko
16/07/2011, 12:08
konuşmanıza dikkat edin neye göre çekememezlik anlatmak istediğimi anladığınıza göre bende problem yok ama siz anlamadığınıza göre sizde problem olabilir

1ocak2011
16/07/2011, 12:10
Sayın GÜMÜŞ,

Sizi tanımıyorum, forumdada yeni sayılırım, yalnız 2 konunuza şahit oldum 2 konunuzda sürekli agresif ve sinirli konular, bu 95'lik konusunda Yönetim'den uyarı gelmediğine göre, siz neden böyle bir tutum sergilediğiniz sorabilirmiyim?

Saygılarımla,

Tuncay Aydemir

Mugen_punto
16/07/2011, 12:12
Aman Tahsin arkadaşım, Sakin önce bir tam net olayı anlamaya çalışalım, sonra cevap hakkımız doğsun...

Abi problem nedir ben onu anlamaya çalışıyorum... konunun açılmasını biz istedik zaten yönetim izin vermeseydi uyarır sonrada kapatırdı.. fiko bey ne demek istiyor ?? konu içinde de zaten davet ettik madem 75 lik aracın var çiplen sende 95lik ol alla alla :D:D

1ocak2011
16/07/2011, 12:14
Abi problem nedir ben onu anlamaya çalışıyorum... konunun açılmasını biz istedik zaten yönetim izin vermeseydi uyarır sonrada kapatırdı.. fiko bey ne demek istiyor ?? konu içinde de zaten davet ettik madem 75 lik aracın var çiplen sende 95lik ol alla alla :D:D

Bende problem ne onu anlamaya çalışıyorum, gerekirse yöneticilerle görüşülür, uygun değilse konu kapatılır, 95 kullanan arkadaşlarda genelde birbirini tanıyorlar onlarda böyle gerkirse böyle konu açmazlar, ama Önemli olan Sayın GÜMÜŞ'ün ne demek istediğini anlayabilmemiz.

fiko
16/07/2011, 12:20
diyoloğun devam etmesine olanak tanıdığın için teşekür ederim.yalnız birini müzevirlemek (şikayet etmek)hayatım boyunca benimsediğim bir tutum ve davranış olmadı.ben sadece forum içinde konuları paylaşıyoruz ayırmaya gerek varmıydı.ilğilendiğiniz konularla ilğili açılmış konular var

Scottie
16/07/2011, 12:25
böyle bir konuyu tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum....

punto evo 95 lik konusunun tek konu altında toplanmasında bir sakınca yok... böyle bir çok konuda forumda mevcut... zaten konu içinde de forum da diğer araç sahipleride mesajlarıda var..