Orijinalini görmek için tıklayınız : Volkswagen satış rekoru kırdı
https://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/Ekonomi/10211-volkswagen.thumb.jpg (https://www.ntvmsnbc.com/id/25232602/)Şirket yılın ilk yarısında 4,09 milyon adet araç sattı.
Haberin devamı... (https://www.ntvmsnbc.com/id/25232602/)
jetta ya 1,6 dsg comfort bekleme süresi olarak 1 sene diyorsa bu haber kesinlikle doğru derim ..
luleburgazli
15/07/2011, 15:46
fırsatçı devletimizde jettaların vergilerini yükseltecekti çok satıldığı için geçenlerde okumuştum gazetede...
yeni jetta güzel ama fiyatlar çok uçuk..:(
muratx41
15/07/2011, 20:57
fırsatçı devletimizde jettaların vergilerini yükseltecekti çok satıldığı için geçenlerde okumuştum gazetede...
sadece jettanın vergisini yükseltemez yalan haber
hayır murat doğru haber sadece jettaya özel yükümlülük vergisi koyuyor cari açık artmaya devam ediyormuş bu yüzden ağustos ayında %10 luk bir arttış olacak ..
Vwler gerçekten başka yav :) param olsa alırdım o derece.. :D
luleburgazli
16/07/2011, 18:48
hayır murat doğru haber sadece jettaya özel yükümlülük vergisi koyuyor cari açık artmaya devam ediyormuş bu yüzden ağustos ayında %10 luk bir arttış olacak ..
aynen...
jettayı çok beğeniyordum... araba alırsam jetta alıcaktım.... onada el attılar...
speedy_16
16/07/2011, 20:00
yuhh artık bu kadarda olmaz sadece jettaya vergi zaten araçların alınırken %50 si verigi benzinin mazotun %70 civarı vergi ve her geçen gün zam halkımızda hiç bi olayada sesini çıkartmıyo bi yunanistan kadar bile olamadık :(
Ben geçen ay 1,6 tdı dsg comfortline jetta aldım şubatta aldım geçen ay geldi 58 800 aldık aldığımız gün araca 64000 tl verdiler vermedik :) keşke o gün 5 tane alıp satsaymıştım :) Şu kadar söyleyeyim vw karşı ön yargım vardı jetta hepsini yerle bir etti ...
speedy_16
17/07/2011, 14:38
Ben geçen ay 1,6 tdı dsg comfortline jetta aldım şubatta aldım geçen ay geldi 58 800 aldık aldığımız gün araca 64000 tl verdiler vermedik :) keşke o gün 5 tane alıp satsaymıştım :) Şu kadar söyleyeyim vw karşı ön yargım vardı jetta hepsini yerle bir etti ...
filo indirimiyle daha ucuza gelirdi bide :)
bravo ya göre yakıt performans kalite nasıl ?
wv güzel bir marka fakat biraz insafsız marka..o kadar para alıyor insan özellik koyar şu arabaya biraZ onun için pek fazla alma taraftarı olmadığım bir araç..
Filo indirimi :D adamlar cumartesi 800 tl zam koydular bana pazartesi teslim ettiler . Ben 300 tl keselimde duz olsun dedim bana direk beyefendi araci almak istiyirmusunuz diye ustu hafif kapali tehdit ettiler:) yani demk istiyorki daha siz kapidan cikmadan ben bu araci satarim hadi beni oyalqmqyin :).
Tok saticilar tutulan bir arqc aliyorsaniz katlanacaksiniz ..
Yakit tuketimine gelince bravo ile kiyas yapmayayim hic, birde olaya babam (kemal usta) faktoru girince jetta kokluyor :). Ben yakita bakmam gidise bakrim bu yuzden benim icin bravo ;)
Ya tmm kabul güzel araç ama o segmentte octavia, focus, mazda 3, s 40, leon gibi araçlarda vw'ler kadar sağlam araçlar. nedir bu vw aşkı anlayamadım. Arz - talep meselesi 1 yıl bekleme süresi verilir mi müşteriye ayıp ya. Yeni model çıkacak arabayı öyle teslim alacan :D vw düşmanı değilim ama abartmayalım bu kadar arkadaşlar.
muratx41
17/07/2011, 23:26
demekki araba parayı hak ediyorki talep çok