Orijinalini görmek için tıklayınız : yine kaza malesef...
muratyegen
14/07/2011, 14:29
arkadaşlar belki hatırlarsınız 3-4 ay önce ufak bi kazam olmuştu. dün yine o geri zekalı yaşamkent kontrolsüz kavşakta bir bayanın kullandığı lagunaya yandan çarptım. evoda dışta bişey olmamasına rağmen iç panel tampon tüm farlar sinyaller ve sisler değişecek ön tarafta. 3000 tlye kadar yolu var kasko halletcek. dün gece sağolsun müslüm abi 21:30 da teslim aldı arabayı. ona da ne kadar teşekkür etsem az. bi de yemek ısmarladı o moralim bozuk halimle. :)) tek güzel yanı bana, yanımdaki arkadaşa bi de kaporta çamurluk vs bişey olmadı. 1 hafta falan yok araba. yine sığındığım tek yer kavaklıdere oto oldu. teşekkürler şimdiden...
asukasan
14/07/2011, 14:32
geçmiş olsun kardeşim, Allah daha beterinden saklasın. kaza olayı duyunca sanki benim aracıma birşey olmuş gibi içim acıyor. mala gelsin cana gelmesin yinede, tekrar geçmiş olsun
Mugen_punto
14/07/2011, 14:32
Geçmiş olsun allah beterinden saklasın...
Bununla geçmiş olsun ALLAH betererinden saklasın...
Çok büyük geçmiş olsun :( gerçekten o yaşamkent kavşagı cok tehlikeli oraya acilen bi çözüm bulunmalı
Çok geçmiş olsun. size ve sevdiklerinize bir şey olmasın da; tampondu, fardı bunlar halledilir.
Geçmiş olsun; bu son zamanlarda bir kazadır cam patlamasıdır tavan çökmesidir musallat oldu.. Neyse ki size ve yanınızdakine birşey olmamış. :(
uzalmehmet
14/07/2011, 18:21
geçmiş olsun allah beterinden korusun
geçmiş olsun hocam sitede böyle arkadaşlarımızın olması gerçekten çok güzel :)
blackhawk
14/07/2011, 20:07
Geçmişler olsun..
StrawBeeRy
15/07/2011, 00:11
geçmiş olsun
Punto_Can
15/07/2011, 01:22
geçmiş olsun...
vonali26
15/07/2011, 03:01
Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin
Çok geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun o duyguyu 2005 yılında bir senede tam 8 kere yaşadım...Çok şükür ki cana bişey gelmemiş daha dikkatli daha düzgün yollarda araç kullanılsın...
oguzhan06
15/07/2011, 11:17
geçmiş olsun allah beterinden saklasın.
muratyegen
15/07/2011, 15:06
hepiniz çok sağolun arkadaşlar. 1 hafta evo yok idare etcez minibüzle falan. insanın eli ayağıymış ya olmayınca anlıyosun. Allah sizleri beterlerinden korusun..
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
GP COSKUN
15/07/2011, 21:49
yaw kırdın kırdın arabayı arkadaş =)))
müslümdee olmasa yandın valla
neyse bundan sonra daha dikkatli olman dileğimle
geçmiş olsun
Cok geçmiş olsun dostum Allahtan sana bişi olmamış bir an önce aracına kavuşman dileği ile
muratyegen
15/07/2011, 22:08
yaw kırdın kırdın arabayı arkadaş =)))
müslümdee olmasa yandın valla
neyse bundan sonra daha dikkatli olman dileğimle
geçmiş olsun
ya abi sorma olur olmaz yerlerde oluyo bi de. müslüm abi gece gündüz demiyo yardımcı oluyo öyle bi enerji var ki. sağolsun eksper falan gelmiş bugün. yarın bi uğricam servise araba veriim gel diyo. :)