Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : punto adayı

nomadsoul
21/05/2007, 21:57
herkese selam potansiyel bir punto sahibi olarak forumunuza katılmak istedim araştırmalarım sonucunda 207-corsa-punto arasından puntoyu seçtim. almak istediğim araç GRANDE PUNTO 3K 1.3 MULTIJET 90 HP DYNAMIC (https://www.fiat.com.tr/tr/index.php?PageID=47#)fakat bir de emotion gördüm arada 2000 ytl lik bir fark var ancak ikisinin arasındaki farkı anlayamadım sizce değer mi ? almak istediğim aracın rengi rock siyah şu anda ellerinde olmayabilirmiş bundan tam cevap alamadım 2-3 aydan bahsediyorlar bu çok uzun bir süre değil mi ? ve son olarak bu aracı daha cok tem (otoban) da kullanicam haftada 400 km tem yolu yapıcam yani hızım 100 ün altına inmeyecek yakıt fazla mı olur ? sizce bir uzun yol arabası mı punto ? sorularım bunlar teşekkür ederim..

batuhan
21/05/2007, 22:03
uzun yol için gayet ideal rahat bir arac hafta sonu 350 km yaptım yormuyor emotion donanım bakımından gp en ust seviyesi paran cıkısıyorsa al ama dunamic de konfoelu ve donanımlı bir arac
https://www.fiat.com.tr/tr/index.php?PageID=44
buradan donanım tablosuna bakabilirsin

utku952
21/05/2007, 22:08
emotion da guvenlki paketi esp asr hillholder falan standart bence imkanın varsa en donanımlıs olan bu versyondan al 90 bg likler 6 ileri şanzumanlı yakıt için ideal

ABNEW
21/05/2007, 22:23
Ben aracımı 3 aydan fazla beklemiştim sanırım.:)Bence mjtd 90bg iyi bir tercih.Eğer biraz daha donanım olsun diyorsan emotionu tercih edebilirsin.Ancak dynamic-emotion farkı da eskisi kadar çok değil.Uzun yol ve sabit süratte oldukça düşük tüketim değerine ulaşabilirsin, hayırlı olsun şimdiden...

h k
21/05/2007, 23:56
ve son olarak bu aracı daha cok tem (otoban) da kullanicam haftada 400 km tem yolu yapıcam yani hızım 100 ün altına inmeyecek yakıt fazla mı olur ? sizce bir uzun yol arabası mı punto ? sorularım bunlar teşekkür ederim..

ben araligin son günlerinde 23 saat icinde 2000 km civari yol yaptim , ne bana nede arabaya bisi oldu :)

sert süspansiyon sistemi bozuk yollarda biraz yorgunluk yaratsada , gp ile uzun yol yapmak cok keyifli .

KeOpS
22/05/2007, 00:46
bencede alabılıyosan en donanımlısını al

ufuk61
22/05/2007, 09:35
kardeşim gp almakla en doğru kararı vermişsin zaten corsa ile aynı motoru paylaşıyorlar 90bg olarak eyer maddi durumun iyi ise emo al derim ama dynemic te ideal yanlız emoda en sevmediğim şey bağajda yedek lastik yok sadece tamir takımı var onun içindede elektirikli pomba ya arızalanırda yolda kalırsan yandın

Lewent
22/05/2007, 10:41
Hayırlı olsun diyelim...
Özellik ararsan ewet Emotion' ın biraz daha extrası war ama bazı şeyler gene de opsiyonel.

@ufuk61
Bende stepne war, sanırım sadece 16" olarak satılanlarda o tamir kiti war...

@utku952
Güwenlik paketi, yani o saydığın donanımlar Emotion' da da opsiyonel...

Fiyat bunlara göre biraz daha artabilir, yanlış hatırlamıyorsam Emo' da KP standart.

Bülent A.
22/05/2007, 10:51
Öncelikle hayırlı olsun.
Tercihinden kesinlikle pişman olmayacaksın emin ol.
Bence Dynamic yeterli.Sadece extra paketler ile destekle bana kalırsa.
Yani 3 ncü kafalık , aynalarda aydınlatma , kapı eşik aydınlatmaları gibi gereksiz şeyler için 2.000 ytl çok bence

*C@N*
22/05/2007, 11:04
Öncelikle hayırlı olsun.
Tercihinden kesinlikle pişman olmayacaksın emin ol.
Bence Dynamic yeterli.Sadece extra paketler ile destekle bana kalırsa.
Yani 3 ncü kafalık , aynalarda aydınlatma , kapı eşik aydınlatmaları gibi gereksiz şeyler için 2.000 ytl çok bence

Aslında bülent abinin dediği mantıklı yani aktive mi dynamic mi alim diye sorsan tabiki dymaic derim çünkü verdiğin farka fazlasıyla değiyor çok artısı var(otomatik klima-döşeme farkı-sis farı-hava yastığı artıyo-kapı kolu ayna fln boyalı daha var bi dolu şeyi...) ama bunun üstüne emotion dediğin zaman bilmiyorum donanımda aman aman bi değişiklik yok gibi bunun yerine sen konfor paketi alsan ve diğer opsiyonlarla tamamlasan daha ucuza aynısı oluyor ama sen bilirsin:icon_smile_shy:

ABNEW
22/05/2007, 14:18
kardeşim gp almakla en doğru kararı vermişsin zaten corsa ile aynı motoru paylaşıyorlar 90bg olarak eyer maddi durumun iyi ise emo al derim ama dynemic te ideal yanlız emoda en sevmediğim şey bağajda yedek lastik yok sadece tamir takımı var onun içindede elektirikli pomba ya arızalanırda yolda kalırsan yandın

Ufuk, Leventin de belirttiği gibi sadece 16'' seçeneğinde bagajda tamir kiti oluyor.Standart emotionda 15'' lik stepne olması lazım...

nomadsoul
24/05/2007, 13:25
öncelikle herkese teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız için kararım son şekliyde dynamic + SP. artık bende buluşmalarınıza katılabilirm davet ederseniz :D

ABNEW
24/05/2007, 13:53
Kaan hayırlı olsun şimdiden, güzel seçim...

femoli
24/05/2007, 14:27
tabi ne demek bekleriz hayırlı olsun şimdiden

ufuk61
24/05/2007, 15:12
Hayırlı olsun diyelim...
Özellik ararsan ewet Emotion' ın biraz daha extrası war ama bazı şeyler gene de opsiyonel.

@ufuk61
Bende stepne war, sanırım sadece 16" olarak satılanlarda o tamir kiti war...

@utku952
Güwenlik paketi, yani o saydığın donanımlar Emotion' da da opsiyonel...

Fiyat bunlara göre biraz daha artabilir, yanlış hatırlamıyorsam Emo' da KP standart.
levent abi o zaman bilmiyorum bizim redlıne varya onur onun aracı emo ve tamir kiti var evet dediğin gibi onun jantlar 16 inc

pascal
24/05/2007, 15:34
hayırlı olsun. emotion tabiki biraz daha donanımlı ama ben ona fazladan 2000 wereceğime arabaya biraz modifiye yaparım falan diyosan dynamic al. jant film vs. falan yaptırabilirsin o farkla.

yakıt tüketimine gelince 90bg gp ler 6 wites. 6. wites de sabit hızda gerçekten az yakarsın

tekrar hayırlı olsun

akin78
24/05/2007, 19:33
Hayırlı olsun şimdiden..

TEZEL PUNTO 45
24/05/2007, 23:40
hayırlı olsun sımdıden