Orijinalini görmek için tıklayınız : Tampon ve Far Sökülmesi
Reddline
21/05/2007, 12:58
Arkadaşlar Femoli kardeşime far siparişi verdim ve yakın bir zaman içinde gelcek... Farları takma ücretini servise sordum oda ne? tampon sökülmesi ve takılması 50ytl+kdv far sökülüp takılması 30ytl+kdv. şok oldum tabi... sizden ricam bilen varsa şu tampon ve farların nasıl söküldüğüne dair beni bilgilendirir misiniz? iki tane vida sökecekler 100ytl para alacaklar kafayı sıyırcam:)
kardeşim 100 ytl ye mazot alırım ankaraya gider mehmete taktırırım hem en azından ankarlı gp çilerle tanışırsın
Reddline
21/05/2007, 13:14
valla doğru söylüyosun abi ya bu taraftan hiç düşünmemiştim:) biraz düşüniim olmassa cuma giderim. belki sökmesini tarif ederler...
gp nin tamponunu sökmek kadar kolay bi olay yok. xenonları ben kendim taktım. farları ve tamponları kendim söktüm. yapman gereken. sağ ve sol çamur luktaki tampona bağlantı vidalarını, ön marşpiyel alt taraftaki 3 adet vida ve kaputı acınca karşına gelecek yanlış hatırlamıyorsam 4 adet vida. bunları söktükten sonra tamponu kendine doğru çektiğin zaman kalıp halinde çıkıyor. tek başına bile yapabilirsin ama tamponun zarar görmemesi için sökme işini bi yardımcıyla yapmanı tavsiye ederim.
xenon takarken neden tampon ve farları söktün anlayamadım ?:alala:
sol far için sorun yok ama sağ var için elim girmedi oraya klipslerini tam oturtamadım ayrıca xenon beyinlerini muhafaza edebilmek için şaseye sağlam bi şeklde yapıştırdım. Ama çok yakışılı bi montaj oldu
hee yani sen yapamadın bende diyorum ben o kadar taktım acaba bendemi yanlışlık var yok be xenon takacak arkadaşlar sökmesinler yinede takılır o şekilde yazıktır xenon için sökülmez :):):):)):):)
ben aracın tum farlarını degıstırdım sısler xenon parklar ne tampon nede far sokmeye gerek var...
valla doğru söylüyosun abi ya bu taraftan hiç düşünmemiştim:) biraz düşüniim olmassa cuma giderim. belki sökmesini tarif ederler...
git tabi yaa olmazsa birlikte bile gideriz yazık 100 ytl yoldamı buldun mehmet onu birgüzel yapar;)
Reddline
21/05/2007, 14:58
cuma günü ankaraya gidiyorum izmit ve adapazarı'ndaki arkadaşlara duyurulur. Ufuk abi teklif etmedim çünkü cuma çalışıosun die. ama gelebileceksen başım üstüne Şimdilik gelecekler Barat(Barış ev ark.) ve ben:) aracımız 4 kişiliktir,sınırlı sayıda yolcu alabiliriz:D isteyenler önceden rezervasyon yaptırsınlar:D
hehe rezervasyon kontenjanla sınırlıdır :):)
hehe rezervasyon kontenjanla sınırlıdır :):)
kardeşim beni biliyorsun sabahın köründe dükkanın önüne sereriz postu ne olacak hehehehehe
cuma günü ankaraya gidiyorum izmit ve adapazarı'ndaki arkadaşlara duyurulur. Ufuk abi teklif etmedim çünkü cuma çalışıosun die. ama gelebileceksen başım üstüne Şimdilik gelecekler Barat(Barış ev ark.) ve ben:) aracımız 4 kişiliktir,sınırlı sayıda yolcu alabiliriz:D isteyenler önceden rezervasyon yaptırsınlar:D
cuma günü kac gibi cıkıyorsun hee kalmayı düşünüyormusun
alperylm
21/05/2007, 15:54
onur kardeşim gel valla ufuk abi seni de bekleriz tabi ben de ankarada olacağım görüşürüz orada:)
Reddline
21/05/2007, 15:56
onur kardeşim gel valla ufuk abi seni de bekleriz tabi ben de ankarada olacağım görüşürüz orada:)
evet Alper senin logları da getiricem sınavlar nasıl bu arada? ben 2 tane bırakıcam gibi:D
alperylm
21/05/2007, 16:01
ii sayılır aslında kötü değil ben burslu olunca mecburen ii olmak zorunda oluyor valla gaza geldim bırakmama niyetindeyim :D final haftası sen geldikten sonraki hafta olacak bursada tatili yaptım şimdi bol bol kasılacağız :)
logolar için şimdiden sağol kardeşim.
Reddline
21/05/2007, 16:04
wayyy çalışkan örenci:D kas tabi ya bir an önce bitir uzayınca çekilmiyor... neyse görüşürüz cuma günü femoli de:) ben bilmiyorum gerçi sanayiyi. beni 6.cadde den alırsınız artık:D bi orayı biliyorum arkadaşım orda oturuo:D
alperylm
21/05/2007, 16:07
ben pek bilmediğim halde öğrenir alırım yok yok hatırladım 6. caddeyi seni alırım ordan mehmet abinin yanına giderz
Reddline
21/05/2007, 16:11
ok kardeş eyvallah:)
volkanxxx
21/05/2007, 16:12
onur gel ben sökerim farlarını tamponunu ..hesap olarak bi içtiğin nescafelerin parasını alırıs o kadar :D
Reddline
21/05/2007, 16:15
wayy kardeşim benm sağolasın ya aslında mantıklı gibi görünüyor ama bir kere çıktık yola artık ya gidelim görelim ankarayı da:) sağolasın kardeşim düşünmen yeter... bir dahaki ay senin yanındayım xenonlar için:)
Reddline
21/05/2007, 16:24
valla Volkan sana gelicem gibi görünüyor ya Ankara daki arkadaşlar alınmasın ama çok karıştı ortalık femoli vermicek farları bana:D
volkanxxx
21/05/2007, 16:25
Canın saolsun ne demek öyle sökülmesi gereken bi parcan olursa gel hallederim yeterki kalabalık olduğum vakte denk gelme bak siteye bile 2 haftadan beri giremedimm işler yogunduu ama diğer vakitlerimde zevkle hallederim işlerinii ...
valla Volkan sana gelicem gibi görünüyor ya Ankara daki arkadaşlar alınmasın ama çok karıştı ortalık femoli vermicek farları bana:D
farlarını sökeriiz sorun değilde anlamadığım farsız nasıl dolaşacan yedek farmı gelecek oarasını anlamadım neden vermeyecek farları femoli :d
Reddline
21/05/2007, 16:52
femoli farları perş günü yollayacak cuma takarız inşallah beraber işlerin yoğun olmazsa... hemen cuma da boyasız farları femoli ye yollayacağım...
ayrıca çok teşekkür ederim yardımların için;)
TEZEL PUNTO 45
21/05/2007, 19:42
aman onur abı cok para abı o olmazkı ıkı vıda ııcın aa:):):):):)
Arkadaşlar Femoli kardeşime far siparişi verdim ve yakın bir zaman içinde gelcek... Farları takma ücretini servise sordum oda ne? tampon sökülmesi ve takılması 50ytl+kdv far sökülüp takılması 30ytl+kdv. şok oldum tabi... sizden ricam bilen varsa şu tampon ve farların nasıl söküldüğüne dair beni bilgilendirir misiniz? iki tane vida sökecekler 100ytl para alacaklar kafayı sıyırcam:)