Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar puntomu teslim aldım
mrb arkadaşlar bu akşam 18.00 da puntomu teslim aldım.ancak canım çok sıkıldı ön sol çamurluğunda taş izi vardı.Sıfır aracımın tadını çıkaramadım.serviste rutuş yaptılar.ama sonuçta sıfır göze kötü görünüyor.hevesim kactı.aracı teslim aldım.sizce ne yapmalıydım.bana yardımm edermisiniz moralim bozuldu
Cansıkıcı bir durum ama bence kafaya takmayın unutun gitsin ve aracın keyfini sürün güle güle kullanın
teşekkür ederim arkadaşlar.biraz titizim çok kafama taktım.hayırlısı böyleymiş.tekrar sağolun.
oguzhan06
07/07/2011, 22:05
taş izinden bişey olmaz nazar boncuğu takmaya kafaya geçenlerde öküzün biri arabama çarpıp kaçmış arka çamurluğun yarısı boyandı bende üzüldüm ama unuttum gitti sende unut gitsin arabanın tadını çıkart tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın...
geçmiş olsun kardeş allah beterinden saklasın.içimi rahtlattınız sağolun.
eexelanss
07/07/2011, 22:20
Hayırlı olsun.. Canınızı sıkmayın oda nazarlığınız olsun.
hayırlı olsun arkadaşım, ama bu kadar detaycı olursan geceleri uyuyamazsın :)
oguzhan06
08/07/2011, 00:33
geçmiş olsun kardeş allah beterinden saklasın.içimi rahtlattınız sağolun.
için rahatladıysa ne mutlu allah kimseye kaza bela vermesin..
bulentunal
08/07/2011, 11:42
hayırlı olsun eskiden bende boyle sakınırdım ama illaki sakınan göze çöp dahada batıyo:)
hayırlı olsun... güle güle kullan.... çok fazla canını sıkma... bayiden boya koruma isteseydin...
Hayırlı olsun güle güle kullan
MErhabalar, Aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip eder inşallah. Bundan önceki araçlarımda Polo almıştım 50 KM'de ön arka kapıyı kazımışlar. bundan bi önceki puntoma 60 KM'de arkadan çarptılar ve araç bir çok problemden dolayı servisten çıakmadı. şimdiki aracım ise daha 20 KM.'de manyağın biri park ederken ön plakalığıma dokundu. bence hiç aldırış etme o taş izi aracın nazarlığı olsun.
Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullnanın :)
vonali26
08/07/2011, 19:04
Üzülme dostum bizimkisi 5 aylık pek çok yeri çizildi kendi hatamızdan dolayı fazla titiz olunca çok göze batar her şey iyi sürüşler keyfini çıkar aracının........
arkadaşlar haklısınız galiba ben sakındıkça arabama birşeyler oluyor.daha aracı alalı 10 gün oldu.çanakkaleye tatile gittim yollar süprizlerle dolu senmisin taş izini kafaya takan yolda dolu gibi taş yagdı ön tamponda ve arka jantta bariz kesikler ve taş izleri oluştu.keşke 2.el araçmı alsaydım sıfır bana gelmedi.ben kafaya taktıkça olanlar oluyor.kıyamıyorum gelin gibi bembeyazdı.siyah benekler göze batıyor.ALLAH hepimizi kazadan beladan kousun.boya korumada yaptırdım ama nafile.olacağın önüne geçilmiyor.
comanchee
18/07/2011, 16:21
teşekkür ederim arkadaşlar.biraz titizim çok kafama taktım.hayırlısı böyleymiş.tekrar sağolun.
neticede bu bir ticari mal taşınırken nakliye esnasında ufak tefek şeyler olur daha büyük bir hasarı olupda gizleyebilirlerdi de...bence kafana takma.ben bordo döşeme talep ettim 30 gün bekledim gri iç döşeme geldi teslim aldım..böylede çok güzel.aracınız çok güzel güle güle kullanın
arkadaşlar haklısınız galiba ben sakındıkça arabama birşeyler oluyor.daha aracı alalı 10 gün oldu.çanakkaleye tatile gittim yollar süprizlerle dolu senmisin taş izini kafaya takan yolda dolu gibi taş yagdı ön tamponda ve arka jantta bariz kesikler ve taş izleri oluştu.keşke 2.el araçmı alsaydım sıfır bana gelmedi.ben kafaya taktıkça olanlar oluyor.kıyamıyorum gelin gibi bembeyazdı.siyah benekler göze batıyor.ALLAH hepimizi kazadan beladan kousun.boya korumada yaptırdım ama nafile.olacağın önüne geçilmiyor.
bende sizin gibiydim ama zamanla alıştım yapacak bir şey yok sakınan göze çöp batar derler
italyan__atesi16
19/07/2011, 02:55
nazar boncugu olsun bu kdar kafaya takmayın allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
asukasan
19/07/2011, 10:01
:) benim hiç sıfır aracım olmadı, herhalde benimde sıfır aracım olsa saçlarımı dökerdim, genelde 2.el araç aldığım için içim rahat, çokta takmıyorum, allah beterinden saklasın, tabiki korumak için elimizden geleni yapacağız ancak olacağın önünede geçemiyoruz. nazarlık onlar nazarlık :) güle güle kullanın.
Sagolun arkadaşlar İnşallah daha kötüsü olmaz.Hepimize kazasız belasız yolculuklar.
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
nurettinkekec
19/07/2011, 15:46
kardeş hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun aracınız.Kazasız belasız inş.
Sağolun arkadaşlar Allah hepimize ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
Aracını güle güle kullan,ufak tefek şeylere takılmamak lazım,geçen hafta tatildeydim,Edirne Keşan arasında Kangoo mun panjuruna 2 yerden taş geldi boya çizildi diye canım sıkıldı,pazar günü İstanbul'a dönerken İpsala-Keşan arasında gece 22.00 de 80 km hızla köpeğe çarptım sol köşeden,sis farının tırnakları kırıldı sadece,verilmiş sadakamız varmış deyip yola devam ettim,sonradan düşündüm 2 taş lekesine canını sıktın 3 gün sonra köpeğe çarptın,daha büyük hasarda olabilirdi,tecrübesiz biri olsam araç takla atabilirdi vs vs...
Lafın özü ufak tefek şeylere can sıkmamak lazım bu Dünya'da...:)
haklısın mustafa usta özellikle uzun yolda böyle şeyler mutlaka oluyor.ama benimki hastalık aracıma baktıgımda kusursuz görmek istiyorum.İnşallah Bunda sonra başına kaza bela gelmez.Bu arada geçmiş olsun Allah korumuş.
O küçük hatayı Nazarlık olarak kabul et...:)
https://www.ozgunresimler.com/data/thumbnails/984/2341845863_73983a745e.jpg
Beyaz Gp Güncel fotolar Beğenilerinize:)