Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Orjinal Yay
Aracımdan çıkan orjinal yaylar satılıktır...Yaylarda ısıtma,kesme,pres vs. hiç bir işlem yoktur.Sıfırdan farksızdır...Üzerinde tek bir çizik dahi yoktur...
Fiyatı 400 Liradır...7bin km.de spor yayla değiştirilmiştir...
multijet için uygunmudur ki?
StrawBeeRy
23/07/2011, 00:16
ben multijet yayını t-jet taktığımızı hatırlıyorum.demekki sorun olmuyor
dizelin yayaları farklı diyenler olduda
dizel birazdaha ağır olduğu için (miş)
StrawBeeRy
23/07/2011, 00:26
dizelin yayaları farklı diyenler olduda
dizel birazdaha ağır olduğu için (miş)
orası öyle.spor yaylar içinde aynı şey söz konusu fakat çoğu dizel kullanıcıları benzinli yayı kullanıyor
dizel araca benzinli yayı takınca fark ne oluyor işte onu merak ediyorum , leylek gibi havadamı kalıyor? fabrikada testlere tabi tutulmuş denenmiş bir şey varken mucit olmaya gerek yok bence...farkı merak ediyorum..
serkankucuk
24/07/2011, 13:52
dizel araca benzinli yayı takınca fark ne oluyor işte onu merak ediyorum , leylek gibi havadamı kalıyor? fabrikada testlere tabi tutulmuş denenmiş bir şey varken mucit olmaya gerek yok bence...farkı merak ediyorum..
benim aracımda benzinli yayı vardı, dizele benzinli yayı takınca aracınız çok az düşüyor, yani orijinal hali gibi leylek gibi olmuyor... bence dizel araca benzinli yayı süper oluyo...
benim aracımda benzinli yayı vardı, dizele benzinli yayı takınca aracınız çok az düşüyor, yani orijinal hali gibi leylek gibi olmuyor... bence dizel araca benzinli yayı süper oluyo...
peki spor yay gbi sert mi oluyor? yoksa zıp zıp mı? yada ilk günkü gibi konfordan eksilme falan olmuyormu yani??
serkankucuk
24/07/2011, 23:10
spor yayla alakası yok çünkü orijinal yay zaten, biraz daha yumuşak olduğu için aracın özellikle önü diğer dizellere göre daha alçak duruyo...
spor yayla alakası yok çünkü orijinal yay zaten, biraz daha yumuşak olduğu için aracın özellikle önü diğer dizellere göre daha alçak duruyo...
mm merak ettim şimdi senin aracın fotoğrafı varmı, forumda görebilirmiyim serkan?
serkankucuk
25/07/2011, 10:39
https://forum.grandepuntotr.com/arac-bakimi-ve-temizlik/25806-made-serkan-siyah-punto-polisaj.html
bu konuda birkaç fotoğrafı var...
teşekkürler serkan güzel görünüyormuş
Aracımdan çıkan orjinal yaylar satılıktır...Yaylarda ısıtma,kesme,pres vs. hiç bir işlem yoktur.Sıfırdan farksızdır...Üzerinde tek bir çizik dahi yoktur...
Fiyatı 400 Liradır...7bin km.de spor yayla değiştirilmiştir...
merhaba
yaylar satıldı mı ? fiyat nedir ?
bedulcouse
23/03/2012, 18:06
multijet için uygunmudur ki?
kardesım multıjet ıcın bende orjınal yay var ılanım mevcut....dusunursen...tşk