Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracınızı içini nasıl süpürüyorsunuz?
merhaba .
araç içini oto yıkamacılar doğru düzgün spürmüyorlar. ev oto süpürgeyi arabada çalıştırabilirmiyiz since böyle birşey mümkünmü .
yada sağlam çekiş gücü olan oto süpürgesi önerisi lüfen ??
StrawBeeRy
05/07/2011, 00:32
o zaman bir dahakine siz söyleyin düzgün süpürülsün diye.kaç paraya yıkatıyorsunuz?nerede oturuyorsunuz?
aliserhanuyar
05/07/2011, 00:37
Süpürge ile :),
şaka bi yana benim olduğum bölgede güzel bir mekan var gidip kendin ücretsiz süpürebiliyorsun.
onun haricinde otomobiller için süpürgeler var ama alacaksanız çekiş gücü kuvvetli modelleri tercih edin derim, arkadaşlardan duyduğum kadarı ile.
o zaman bir dahakine siz söyleyin düzgün süpürülsün diye.kaç paraya yıkatıyorsunuz?nerede oturuyorsunuz?
beylikdüzü
Süpürge ile :),
şaka bi yana benim olduğum bölgede güzel bir mekan var gidip kendin ücretsiz süpürebiliyorsun.
onun haricinde otomobiller için süpürgeler var ama alacaksanız çekiş gücü kuvvetli modelleri tercih edin derim, arkadaşlardan duyduğum kadarı ile.
nasıl mekanlar bunlar anlayamadım . ücretsiz süperge hizmeti veren yerler varmı ?
sezerism
05/07/2011, 09:23
Ben araçın içine kendi naylon larına benzer yapışkanlı naylon yapıştırdım . sadece paspaları alıp silkeliyorum tamam .
StrawBeeRy
05/07/2011, 12:06
beylikdüzü
beylikdüzünde hangi yıkamaya gidiyorsunuz?bende beylikdüzünde oturuyorum gürpınar yolu üzerinde bizim eski dükkan var isterseniz oraya gidebilirsiniz
aliserhanuyar
05/07/2011, 12:43
nasıl mekanlar bunlar anlayamadım . ücretsiz süperge hizmeti veren yerler varmı ?
oto yıkamacı ama şu tünel tarzı dedikleri makinalardan. mekanın bir kısmını yıkamacının elemanları kullanıyor,bir kısmınıda self servise bırakmışlar, isteyen gelip aracının içini süpürebiliyor (ücretsiz). benim iş yerimin yakınında arada gidip süpürüyorum temiz temiz biniyorum.
senergurbuz
05/07/2011, 13:04
şu yıkamamacının tam bir adres yada tarifini alabilirmiyiz ben de beylikdüzünde oturuyorum
aliserhanuyar
05/07/2011, 13:06
şu yıkamamacının tam bir adres yada tarifini alabilirmiyiz ben de beylikdüzünde oturuyorum
benim dediğim yer ankara'da, ortalığı bulandırdım galiba.:D
senergurbuz
05/07/2011, 13:12
oraya kadr gelemeyeceğim :-)
StrawBeeRy
05/07/2011, 13:12
gürpınara inerken tepede shell var beykentten iniceksiniz parlamenterlerin orada ışıklar gelicek sağdaki yolu takip edin solda birinci shell çıkıcak devam edin sağdaki ikinci shell çıkıcak onun içerisinde görürsünüz zaten
Ankara'nın neresinde?
senergurbuz
05/07/2011, 13:22
gürpınara inerken tepede shell var beykentten iniceksiniz parlamenterlerin orada ışıklar gelicek sağdaki yolu takip edin solda birinci shell çıkıcak devam edin sağdaki ikinci shell çıkıcak onun içerisinde görürsünüz zaten
burdada bazı benzincilerde 1 tl karşılığı self servis süpürge makinaları var ama hiç kullanmadım, kullanan varmı ?
İzmirin neresinde var öyle bi yer :)
ibrahim06
05/07/2011, 14:57
burdada bazı benzincilerde 1 tl karşılığı self servis süpürge makinaları var ama hiç kullanmadım, kullanan varmı ?
Ben kullandım.Yıkamacıların kullandıkları gibi bişey. 1 tl ile vakit yetmezse 1 tl daha atarsınız. Temiz temiz binersiniz.
bir arkadaş Ankarada nerde var demiş. Bildiğim çiftlik kavşağındaki POda var.
beylikdüzünde hangi yıkamaya gidiyorsunuz?bende beylikdüzünde oturuyorum gürpınar yolu üzerinde bizim eski dükkan var isterseniz oraya gidebilirsiniz
inovia tarafındayım sitelerde değilim media mark oradayım .
eski dükkan derken yıkamacımı ?
iş dış ne kadar bu arada ? :rolleyes:
StrawBeeRy
06/07/2011, 12:25
inovia tarafındayım sitelerde değilim media mark oradayım .
eski dükkan derken yıkamacımı ?
iş dış ne kadar bu arada ? :rolleyes:
evet yıkama dükkanı. şuan iç-dış 15 liraya yıkıyorlar yer gürpınar yolunda kalıyor.
İzmirin neresinde var öyle bi yer :)
1. sanayinin orda total de var mesala.
ankaranın neresinde tarif edebilirmisiniz
Benim 50 mt.lik bir uzatma elektrik kablom var. Elektrik süpürgesini aşağıya indiriyorum bir güzel istediğim kadar istediğim sürece temizliyorum, sizde öyle yapın isterseniz..