Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni araç konusunda yardım :)
swimmer_tr
02/07/2011, 16:49
Merhaba sayın grandepuntotr üyeleri :) Bana alınan Evo Multijet Dynamic Dualogic ten ve onun düşük yakıt sarfiyatı ile performansını gördükten sonra abim de kendindeki Peugeot 207 1.4 Benzinli 90 Bg 2Tronic aracını değiştirmeye karar verdi. :) şimdi sizden yardım istediğim bölüm maksimum 1.6 motor, dizel, triptronic olursa iyi olur manuel olursa da yokuş kalkış desteği gibi yardımcı ekipmanların olması tercih sebebi :D 2007 ve üstü model maksimum 50.000 km civarı 35.000 tl ye kadar bana önerebileceğiniz araçlar neler :) 308 e baktık bi abimin hoşuna gitti ama biraz pahalı tabi :)
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
308 de auto 6r şanzıman var tam otomatik değil bildiğim kadarıyla...
lpg li bir honda civic tercihim olurdu...
308 i bende inceledim gerçekten çok güzel bir ara..207 1.6 hdi premiline de çok güzel..bravo 1.6 16v multijet düşünsün bence ilk adımda..
swimmer_tr
02/07/2011, 17:23
308 de auto 6r şanzıman var tam otomatik değil bildiğim kadarıyla...
lpg li bir honda civic tercihim olurdu...
evet yarı otomatik 6 ileri o Auto6R şanzımanlar zaten tam otomatik düşünmüyor abim de :) ve lpg kesinlikle istemiyoruz nedendir bilinmez lpg ye karşı antipati var ailede dizel olması gerekiyor bu yüzden :)
308 i bende inceledim gerçekten çok güzel bir ara..207 1.6 hdi premiline de çok güzel..bravo 1.6 16v multijet düşünsün bence ilk adımda..
Bravoların fiyatları biraz yüksek gibi geldi bize 35.000 e kadar mümkün mü multijet dualogic ? ya da manuel + yokuş kalkış desteği vb. ? bu arada evet 207 1.6 hdi line güzel araç kesinlikle :)