PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ses sistemi tavsiye ve yardım?

diesel32
01/07/2011, 22:41
aracıma orta düzeyde gayet tatmin edebilecek woofer ve tabiki anfi almak gerek sanırım...
bu konuda tecrübesizim ve daha kaliteli ses için ön hoparlörlerinde değişmesi gerekiyor galiba... bu araca bi sorun yaratır mı? bugün media markt'ta ki bi kampanyanın fotosunu çektim...
jbl GT6-6C mid tiz takımı 16cm + V200.4 (markasını hatırlamıyorum) + BOX-1214CS 1000watt 30 cm woofer + montaj 499 liraydı...
sizce nasıl?
400-500 civarı alınabilcek bu şekilde sistem tavsiyeleriniz nasıl olur?

phantomlord
01/07/2011, 22:57
bende öyle bir ses sistemi düşünmekteyim. bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim:)

Bolu_Beyi
01/07/2011, 23:56
Puntoya döşenicek sistem belli 16cm'lik 4 tane mid takımı ( 2 önlere 2 arkalara ) Bagaja ise kabinli bir bass. Saydıkların kaliteli cihazlar fiyatları konusunda ucuz diyemicem ama hakkını istiyorlar diyebilirim. Bass olarak kesinlikle JBL yada Kicker tavsiyemdir, bass konusunda pioneer kullanmayın tatmin olmazsınız derim...

diesel32
02/07/2011, 00:08
Puntoya döşenicek sistem belli 16cm'lik 4 tane mid takımı ( 2 önlere 2 arkalara ) Bagaja ise kabinli bir bass. Saydıkların kaliteli cihazlar fiyatları konusunda ucuz diyemicem ama hakkını istiyorlar diyebilirim. Bass olarak kesinlikle JBL yada Kicker tavsiyemdir, bass konusunda pioneer kullanmayın tatmin olmazsınız derim...

anfi olarak ne tavsiye edersiniz peki?

Bolu_Beyi
02/07/2011, 00:12
Ben önceki aracım Tipoda İtalyan EDISON amfi kullanmıştım ve çok memnundum. Size tavsiyemde o yöndedir fakat son zamanlarda JBL güzel amfiler yapıyor 'ki amfi tesisatın beynidir kaliteli olmasına özen gösterin derim..

diesel32
02/07/2011, 00:18
Ben önceki aracım Tipoda İtalyan EDISON amfi kullanmıştım ve çok memnundum. Size tavsiyemde o yöndedir fakat son zamanlarda JBL güzel amfiler yapıyor 'ki amfi tesisatın beynidir kaliteli olmasına özen gösterin derim..

peki ne özelliklerine bakmam gerek anfi alırken... malum aracım evo ve orjinal teybini değiştiremem sanırım... zaten görsellik açısından da mümkün olsa da düşünmüyorum...

Bolu_Beyi
02/07/2011, 00:25
Markasına ve Çıkışlarının güçlü olmasına dikkat edin yeter. Geçen gün forumdan bir arkadaş Paliodan söktüğü tesisatı satıyordu isterseniz bir göz atın ilanlar bölümüne.. Teypsiz bir pazarlık yapın derim tesisatı çok temizdi dediğim özellikleri içeriyordu