Orijinalini görmek için tıklayınız : karamürseldeyim..
Kocaelili arkadaşlar okul tatil olunca bende hanımın memleketi olan ve çok sevdiğim karamürsele geldim..5-6 gün buralardayım daha sonra didime geçeceğim.. görüşme buluşma olursa size katılabilirm :)
hocam iyi geziyorsun valla :)
hocam iyi geziyorsun valla :)
serhatım malum okullar tatil bizde gönülleri hoş ediyoruz geziyoruz daha sonra da didime yazlığa geçicem eylüle kadar istanbulun stersinden inşallah uzak olacağım :)
sezerism
01/07/2011, 00:43
Karamülselde Deniz astb sınavalarına girmiştim .Güzel memleket kordon sefasını yapın .Çanakkale Lapsekiden geçerseniz yemek ısmarlarım saygılar.
Karamülselde Deniz astb sınavalarına girmiştim .Güzel memleket kordon sefasını yapın .Çanakkale Lapsekiden geçerseniz yemek ısmarlarım saygılar.
:) yok hocam o taraf biraz ters kalıyor ben burdan bursa balıkesir izmir üzerinden didim nasipse..
serhatım malum okullar tatil bizde gönülleri hoş ediyoruz geziyoruz daha sonra da didime yazlığa geçicem eylüle kadar istanbulun stersinden inşallah uzak olacağım :)
en iyisi valla hocam bizde daha bütlere çalışıyoruz :)
sezerism
01/07/2011, 15:00
Sayın Tayfun bey yinede 1 yemek alacağınız olsun Çanakkaleye geldiniz mi? Tamam .
Sayın Tayfun bey yinede 1 yemek alacağınız olsun Çanakkaleye geldiniz mi? Tamam .
İsmail bey aklımda olacak merak etmeyin o taraflara gelirsem mutlaka haberiniz olacak :)
en iyisi valla hocam bizde daha bütlere çalışıyoruz :)
serhatım biz o safhaları atlattık çok şükür inşallah sizde atlatıp elinize işinizi alırsınız..
güncel :) arkadaşlar kocaelide yapılacak bir toplantıya bayrama kadar iştirak edebilirim :)
3 gün boyunca yanı 3 temmuza kadar Karamürseldeyim..:)
karamurat4141
30/06/2012, 18:32
ustam merhabalar hoşgeldin kocaelimize :) her zaman ki gibi ben kocaeliden bulusalım derim 3 5 arkadaşın numaraları var elimde arayalım gorusup bulusalım ısterım guzel bı ortam olsun bıraz hareketlendırsek şu grubu ama olmuyor ://
Hoşbulduk :)ayarlarsanız gelebilirim belki ama dün gece 2 de yola çıktım fsm de 1 dk bile beklemedim süper dedim oh kocaeli tarafından zaren rahat giderim diyordum ki izmit batı girişi beni mahvetti..hadi oradan kurtuldum derken sahil yolunda motorlu birisi kaza yapmış biraz da o kazanın kalkmasını bekledik 1.5 saat gecikme ile geldim Karamürsele :)
Ziyaretçi051
03/07/2012, 00:36
pazar gününe kadar bende derincedeyim görüşürsenizbende varım
Kocaeline gittiysen arabanı bas :))
Ziyaretçi051
03/07/2012, 16:49
Kocaeline gittiysen arabanı bas :))
son halini görmedin
karamurat4141
10/07/2012, 17:13
pazar gününe kadar bende derincedeyim görüşürsenizbende varım
abicim seni gördüm derince 60 evlerde hatta ışıklardan iniyordun aşağıya doğru bende soldaki bayırdan iniyıordum sellektör korna yaptım vs ama baktın 1 2 kez sonra bastın bende arkandan geldim hemen soldaki sokağa girdin ve indin :) bende devam ettim evime :) ama öncelikle aracın ön lastikleri görünce dedimki ohaaa italyadan gelmiş sanırım :d sonra baktım plka bizim ankaradan içim rahatladı ama aracın masallahı var allah kaza bela vermesn abicim..