Orijinalini görmek için tıklayınız : Işşşte beklenen bomba ""leon abarth "" :))
ARKADAŞLAR PAZAR SABAHI GEZERKEN KANLI CANLI GÖZÜMLE GÖRDÜM İNT TEN FALAN İNDİRME PHOTOSHOP DEĞİLDİR İNANAMADIM SONUNDA BU DA OLDU ZATEN BEKLEDİĞİM Bİ OLAYDI SONUNDA LEONCULAR DA BİZİ KISKANDI LEON A GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM DİREK VAZGEÇTİM :))) AHHAAAaaa
StrawBeeRy
28/06/2011, 15:48
:D :D saçmalık
Bizde de japon yapıştıran var Japan Domestic Market :)
Her markada var bu hastalık :)
PoLLiaNNa
28/06/2011, 15:59
Filin kuyruğuna papyon takmış gibi duruyo :D
wala ne diyim bomba yaa resmini de çekerken baktı bana arabayı beyendim zannetti :)) heralde ama şuan bile şıktayım :)))
PoLLiaNNa
28/06/2011, 16:32
İyi hava yapayım derken gaza ayağı takılmamış, malum Çevre yolu kameralarının mevziindesiniz o an :) Geçerken Taner gibi Ooooowww yeeahhh deseydin, :))
puhahaha arabaya ****** yalnız arkadan çok kötü gözüktü gözüme :D
dememmi filiz hala diyorum çok hoşuma gitti ben genelde ezel deki cengiz gibi " hadi bee " dedim :) :)
PoLLiaNNa
28/06/2011, 16:42
O sana ne dedi?
Hastasıyız Deddddeeeee :)
çıldırmış..seatın cupra gibi bir olayı varken abarth a ihtiyacı yok :D
jrgakbulut
28/06/2011, 19:05
çıldırmış..seatın cupra gibi bir olayı varken abarth a ihtiyacı yok :d
+1000
Ziyaretci046
28/06/2011, 19:16
izmir plaka bi de gidip adamı dövelim :)
Artık boxumda var yetişir yakalarım hertürlü :D her gaza bastığımda aklıma geliyorsun büyüksün vallahi :) yarın sabah corsayla sendeyim ;)
çıldırmış..seatın cupra gibi bir olayı varken abarth a ihtiyacı yok :D
ee abarth aşkı :)
ee abarth aşkı :)
biryere kadar keremcim germany style başkadır :) ispanyol ateşi cupra kusura bakmayın da abarth a değişmem..
Almanlar başka ona lafım yok ama bir sevemedim seatı :)
Bocanegralar güzel ama ibizalarda
Golf'te görünce şaşırmıştım bide Leon'mu çıktı :D
Bu arada yorumlar Daha komik ! Ooooo yeeeeeeeee :D :D
biryere kadar keremcim germany style başkadır :) ispanyol ateşi cupra kusura bakmayın da abarth a değişmem..
cupra abarth vs bunlar boş abi yine ne varsa m power da var :)
Ziyaretci046
28/06/2011, 23:41
Artık boxumda var yetişir yakalarım hertürlü :D her gaza bastığımda aklıma geliyorsun büyüksün vallahi :) yarın sabah corsayla sendeyim ;)
eyw müdür begendiysen ne güzel :)
gorkem kaan
04/07/2011, 21:29
iyiymişşş :D 3-4 ay önce fenerbahçede arabamı çekmişlerdi kadıköyde salı pazarının ordaki otoparkcı arabanın marka model plakasını şöyle yazmış : aracım 26 TZ 855 gp BEYAZ olması gerekirlen 34 TZ 855 SEAT LEON BEYAZ sadece otopark parası ödedim aldım aracı cezayi işleme sanırım girmedi yada af gelmişti şaka gibiydi :D
izmir plaka bi de gidip adamı dövelim :)Valla haklısın kardeşim...ama o işi Leon*culara bırakmak lazım...yüzkaraları...:):)
ERDEM1907
23/07/2011, 13:59
üzerindeki akrebi beğenmiştir abart ın ne olduğundan haberi yoktur bu forumdakiler sorsan yüzde 50-60 ı belki daha fazlası bilmez:)
arkadaş eski fıatçılardan galiba:D
luleburgazli
25/07/2011, 12:39
çakma etiketçi bence ABARTH kim Seat kim... belki eskiden bir alışkanlığı varsa bilemem ama...