Orijinalini görmek için tıklayınız : tertemız bedene 51 kursun
uzuncocuk
28/06/2011, 15:34
yer van ıkı gun once haın pusu. ve sehıde donen namlular sag kurtulan askerler... ve melegın uzerınde 51 kursun.... düşün , düşün ,düşün. içinden cıkamıyorum... cogu gorevde gectıgım yollarda - bende olabılırdım- dıyorum. dostum NUR ICINDE YAT. cocukların bıze emanet. huzun bugun bızde. ama kalmayacak yerde kanın. SÖZ.
PoLLiaNNa
28/06/2011, 15:42
Allah geride kalanlara sabır versin, hala usanmak bilmeyenlereyse biraz VİCDAN...
Allah rahmet eylesin.ŞEHİTLER ÖLMEZ
allah geride kalanlara sabır versin....
ŞEHİTLER ÖLMEZ +1
Mekanı cennet olsun :(
Mekanı cennet olsun...allah ailesine sabırlar versin...
mekanı cennet olsun kardeşimin..saray ilçesine benimde gitmişliğim var az çok bilirim..zor acı Allah geride kalanlara sabır versin..
efe mert
28/06/2011, 18:50
Mekanı cennet olsun...
:( Allah kalanlara sabır versin.
bende bir asker çocuğu olarak gidip bulabileceğimi bilsem gözümü kırpmadan hepsini paramparça ederim! Allah hainleri helak etsin!!!
Vurulmuş tertemiz alnından uzanmış yatıyor! Bir hilal uğruna yarab ne güneşler batıyor!
Şehidimize Allah'tan Rahmet Sevenlerine Sabır Diliyiorum..
vicdansızlar!! Allah geride kalanlara sabır versin ...
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Zalimler cezasını bulacak inşallah.
eexelanss
29/06/2011, 09:51
Ne yazacağımı bilemedim. Allah geride kalanlara sabır versin.
ibrahim06
29/06/2011, 10:55
Sanırım arkadaşınızdı. Bunlar için şehit etmek demokratik hak. Ortalığı yakmak demokratik hak. Kepenk kapattırmak demokratik hak. Hapis cezası almış birilerini meclise sokmak demokratik hak. Bunlar için katillik demokratik hak. Allah belanızı versin köpek sürüleri..
..
uzuncocuk
29/06/2011, 19:39
Sanırım arkadaşınızdı. Bunlar için şehit etmek demokratik hak. Ortalığı yakmak demokratik hak. Kepenk kapattırmak demokratik hak. Hapis cezası almış birilerini meclise sokmak demokratik hak. Bunlar için katillik demokratik hak. Allah belanızı versin köpek sürüleri..
..
evet arkadasımdı...tayını cıkmıstı bır ay gıbı bır suresı vardı. ve sahsen bende aynı yerlerde sureklı gezen bırısıyım. goruslerınıze aynen katılıyorum... agızlarda barıs dostluk kardeslık arka planda sılah.
ankarada atlar tepısır olan polıse mehmetcıge olur. cok uzgunum cok...
Diyecek çok sözüm var ama diyecek sözüm yok...Sizler bizler halkımız sinir krizleri geçirsinler kimin umurunda ey ahali ! ??? Şehit olan 2 kalem Uzman Çavuş malum mevkidekiler için.Aynı geçen hafta şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş'umuz gibi...Aynı geride kalan erlerimiz gibi...Kimin umurunda ki?Askerimizi keklik gibi avlamalarından bıktım artık!
speedy_16
06/07/2011, 00:43
sehitlerimize allahtan rahmet sevenlerine baş sağlığı dilerim
bunları gördükçe askerliğimi doğuda yapma hırsı oluşuyo iyice içimde aralıkta kısa dönem yada asteğmen olarak askere gidicem inşallah bu hainlerin yakınlarına düşerim....
ama suç bizde bunlara karşılık wermiyoruz göz yumuyoruz bazende böle haberler görüyorum iyice sinirleniyorum
https://www.guncelhaberlerr.com/index.php/2010/08/heron-kamerasindan-hakkari-cukurca-hantepe-karakolu-baskini/
ultraslan33
06/07/2011, 14:00
çok canım yanıyor..sabah gözlerim dolarak izledim çok büyük bedeller bunlar...ne diyebilirim ki?eniştem subay dayılarım polis...bizimde başımıza gelebilirdi...acılarına ortağız ama ateş düştüğü yeri yakar..
operatormurat
06/07/2011, 14:30
sevgili kardeşim ümite ve milletime baş sağlığı diliyorum Allah hepimize sabırlar versin,sabah hürriyeti okuyunca yıkıldım kahroldum; sivil olarak işlerine giden iki uzman çavuş kardeşimiz yürürken arkalarından taranarak şehit edildi,iki sivil askerin karşısına çıkacak kadar,yüzlerini bu kardeşlerimize gösterecek kadar cesareti olmayan vatan hainleri,kalleşler,********ler,o çocukları ,hepinizin Allah belasını versin...
yer van ıkı gun once haın pusu. ve sehıde donen namlular sag kurtulan askerler... ve melegın uzerınde 51 kursun.... düşün , düşün ,düşün. içinden cıkamıyorum... cogu gorevde gectıgım yollarda - bende olabılırdım- dıyorum. dostum NUR ICINDE YAT. cocukların bıze emanet. huzun bugun bızde. ama kalmayacak yerde kanın. SÖZ.
duygularına aynen katılıyorum başımız sağolsun ailesine sabır