Orijinalini görmek için tıklayınız : bursada en iyi yetkili servis hangisi
arkadaşlar aracımın 10 000 bakımı yaklaşıyor.bursada önerebileceğiniz en iyi servis nedir ve fiyatları ne kadardır.şimdiden teşekürler
maccoder
27/06/2011, 17:02
Çalışkan eli met ediyorlar ama hiç gitmedim 10 bin bakımını birmotta yaptırdım.
banada çalışkaneli met ettiler genelde.memnun kaldınmı birmottan.10000 bakımı ücretleri ne civarda
maccoder
27/06/2011, 17:35
Birmot iyi ilgililer 10 bin bakımı 137 tl tuttu.
Dostum bu konuda bu sitede birçok konu ve anket var bence bir arama yap. Daha güzel sonuç alırsın. Ve böylelikle aynı konular defalarca açılmaz.
bvulgari
28/06/2011, 21:29
Bence en güzeli kaliteli ve güvenebileceğiniz bir özel servis..
Çalışkanel iyidir. Ama bakım aralığın 20.000 değilmi? neden 10.000 de gidiyorsun?
evoantalya
29/06/2011, 17:04
137 lira çok iyi bende birmotta yaptırdım antalyada 180 lira :( yaa çok abartıyorlar fiyatları bazen
Ben bakımı Çalışkanel'de yaptırdım,memnunum.Tavsiye edermisin dersen de elbette ederim.Ama karar ve tercih senin.
By_HaNNibaLL
29/06/2011, 18:27
ayin 4ünde pazartesi TEKNOMAKTa staja başliyacam geldiğinizde yardimci olurum Türkiye 1.liği var servis olarak
ayin 4ünde pazartesi TEKNOMAKTa staja başliyacam geldiğinizde yardimci olurum Türkiye 1.liği var servis olarakŞu profil fotonu bi yenilesen evlat CMK*yı özledim yaww...:)
bugüne kadar bütün rutin bakımları küçük sanayi-serkır oto'da Talat Bey'e yaptırdım. fiyat olarak da ilgi olarak da hep memnun kaldım.
maccoder
30/06/2011, 12:19
bugüne kadar bütün rutin bakımları küçük sanayi-serkır oto'da Talat Bey'e yaptırdım. fiyat olarak da ilgi olarak da hep memnun kaldım.
Kime sorduysam orayı pek tavsiye etmiyorlar ya aslında bizim işyerine çok yakın ama 20 bin bakımında bir deneyeceğim orayı.
Kime sorduysam orayı pek tavsiye etmiyorlar ya aslında bizim işyerine çok yakın ama 20 bin bakımında bir deneyeceğim orayı.
bende yakın olduğu için tesadüfen buldum orayı ama çok memnun kaldım. yani arabam için ne lazımsa yapıldı en makul fiyatlarla.. ama tabii denemek lazım beklentiler kişiden kişiye değişir.
By_HaNNibaLL
30/06/2011, 13:01
Şu profil fotonu bi yenilesen evlat CMK*yı özledim yaww...:)
Değiştireyim abi hemen :D
Çalışkanel iyidir. Ama bakım aralığın 20.000 değilmi? neden 10.000 de gidiyorsun?
bana 10 binde bakıma gelceksin dediler yanlış hatırlamıyosam. benzinlilerin ilk bakım aralığı 10 bin değilmi?
lostface
02/07/2011, 18:59
deil aga onlar para almak icin seni erkenden cagrıyorlar 20 binde gidilir ama benim arabada benzinli 20 bin bakımını 15 binde kendim yaptım cunku arabaya acıdım artık yagı kontrol etigimde simsiyah olmustu 20 bini beklemedimdi servisleri sorcak olursan bizim bursadaki servislerin arasında hicbirtane iyi yok calıskan el de orda duran top sakal var ismini unutum adam telefonla konusmaktan seninle ilgilenmiyor bile çenesi duşuk git yan sanayide bir ustaya yaptır bari adamın ne yaptıgını gorebiliyosun serviste baktırmıyorlar bile gercegi servise birdaha gitmem.elinden işcilik gelirse kendin deistir yoksa yan sanaiye gotur sana kardeş tavsiyesi dostum
çok sağolasın sinan ama garantinin devam etmesi için yetkili servise götürmeliyim en azından garanti bitene kadar
benzinli araçların bakım aralığı 20.000 dir. dizellerde 10.000 de bir yağ ve filitresi değişir. bakım yine dizelde de 20.000 dir. kitapçıkta öyle yazıyor.