Orijinalini görmek için tıklayınız : 60.000 km bakımı???
E_N_D_E_R_
27/06/2011, 16:14
Merhaba arkadaşlar aracımın 60 bin km bakımı için sizilerden görüşlerinizi ve Yardımlarınızı talep ediorum.konuyu kısaca özetlemem gerekirse; servis de yapılması yanayım fakat aracımın garantisi bittiğinden, yüksek fiyat tuttuğundan ve hatta işçilik kdv si dahi ödemek zorunda olduğum için servisten kaçınır gibiyim,özel servis de güvenebileceğim biri ustamız olmasına rağmen bir yanım da servisedevam etmem gerektiğini söylüyor. Anlıcağınız ikilem içinde kaldım .tatile çıkmayı planlıyorum....servis özel mi yoksa yetkilimi?aracım 58500 km de birde önce mi sonramı yaptıracağıma karar veremedim...herkese iyi forumlar diliyor tatilinizin iyi geçmesini temenni ediyorum...ilginiz için teşekkürler.
E_N_D_E_R_
28/06/2011, 21:47
kimse yok mu ?
Sanırım Herkes Tatile çıkmış :=))
Ben de geçen hafta 60.000km bakımı yaptırdım servis yerine Özel Servisi Tercih ettim ,
Ve arabada Ciddi anlamda çekiş arttı :)
İşçilik bakımındanda gittigim yer işinin ehli bir yerdi :)
Garantisi Bitti ise bence bildiginiz bir ustaya gitmek daha akkıllıca ,
60.000km bakımda değişenler
Triger Set
Devirdaim Su Pompası
Vantratör Kayışı
Vantiratör Gergi Rulmanı
Ön Balata - Ön Disk
Bujiler
Motor Yağı
Yağ - Hava - Polen - Benzin filtreleri
Antz
Balata Sipreyli
Bunlar değişti ,
E_N_D_E_R_
29/06/2011, 15:31
teşekkür ederim Recep Kardeş;
maliyet ne tuttu acaba ?
E_N_D_E_R_
29/06/2011, 15:32
senin araç benzinli biraz fark olacaktır sanırım bende ki dizelle bakım açısından.
blackhawk
29/06/2011, 16:17
50.000 bakımı servis 170.- yaptı.Üstelik 3 e böldüler. Aracım dizel bu arada:)
E_N_D_E_R_
01/07/2011, 16:24
tşk.edr.
Ziyaretci046
01/07/2011, 21:36
motor yağı 5w30 yağ hava polen mazot filtresi değişir.en fazla extradan ön fren balatası v kayışı değişir arka balataların o km de değişmez en fazla 300 lira tutar ama balata v kayışı değişmezse 220 tl kadar düşer
motor yağı 5w30 yağ hava polen mazot filtresi değişir.en fazla extradan ön fren balatası v kayışı değişir arka balataların o km de değişmez en fazla 300 lira tutar ama balata v kayışı değişmezse 220 tl kadar düşer
ım benim bakımın aynısı sanırım değil mi?
teşekkür ederim Recep Kardeş;
maliyet ne tuttu acaba ?
Maliyet 300 TL tuttu.
Benzinli benim araç .
hasanozcan
01/07/2011, 23:20
arkadaşlar benzinli puntolarda triger set kaçta değişiyor?
E_N_D_E_R_
04/07/2011, 00:46
bey Bilgileriniz için teşekkür ederim yalnız yazmış olduğunuz 0 km yi anlayamadım sanırım 60bin km demek istediniz.birde araç 90 beygir bazıları biraz farklı olur demişti doğrusu nedir acaba. bu arada özel mi yetkili servis mi halen karar veremedim.garantim bitti siz bir uzman olarak ne önerirsiniz.ilginize teşekkür ederim.iyi çalışmalar hayırlı kazançla
bvulgari
04/07/2011, 01:32
bey Bilgileriniz için teşekkür ederim yalnız yazmış olduğunuz 0 km yi anlayamadım sanırım 60bin km demek istediniz.birde araç 90 beygir bazıları biraz farklı olur demişti doğrusu nedir acaba. bu arada özel mi yetkili servis mi halen karar veremedim.garantim bitti siz bir uzman olarak ne önerirsiniz.ilginize teşekkür ederim.iyi çalışmalar hayırlı kazançla
alfabemizin 18.ci sırasında yer alan "o" (küçük şeklinde) "O"(büyük şeklinde) haren bahsetmiş bey..Rakam olarak 0 demek istememiş..o kmlerde(60.000km civar) demek istemiş.
alfabemizin 18.ci sırasında yer alan "o" (küçük şeklinde) "O"(büyük şeklinde) haren bahsetmiş bey..Rakam olarak 0 demek istememiş..o kmlerde(60.000km civar) demek istemiş.
:D kopardın beni :D
E_N_D_E_R_
05/07/2011, 00:51
Emre çok yaratıcısın yaaa süpersin tebrikler.
E_N_D_E_R_
05/07/2011, 00:53
peki Emre v kayışı için ne demek istemiştir sence....vardır bır yaratıcı fikrin daha :=))
bvulgari
05/07/2011, 01:02
peki Emre v kayışı için ne demek istemiştir sence....vardır bır yaratıcı fikrin daha :=))
Yanlış anlama valla üstad..Biraz espri katmak istedim. :) v harfi herhangi bi rakama benzemiyo olsa olsa roma rakamı 5 olabilir ama zaten küçük harf oldugu için kimsenin karıştırıcagını düşünmüyorum.. O yüzden açıklama gereği görmedim :)
Yanlış anlama valla üstad..Biraz espri katmak istedim. :) v harfi herhangi bi rakama benzemiyo olsa olsa roma rakamı 5 olabilir ama zaten küçük harf oldugu için kimsenin karıştırıcagını düşünmüyorum.. O yüzden açıklama gereği görmedim :)
:D
Don Vito Puntoleone
05/07/2011, 02:20
valla dostum serviste yeni yaptırdım...550 tl...yakıt filtresi, hava filtresi, yağ filtresi,motor yağı,polen filtresi,rulman gergi,klima bakımı,işçilik falan...fena yaptılar yanii..neyse bu arada fren balatalarım sağlamdı...
E_N_D_E_R_
06/07/2011, 00:10
valla dostum serviste yeni yaptırdım...550 tl...yakıt filtresi, hava filtresi, yağ filtresi,motor yağı,polen filtresi,rulman gergi,klima bakımı,işçilik falan...fena yaptılar yanii..neyse bu arada fren balatalarım sağlamdı...
ÜMİT kardeş fiyat iyi gözüküyor İstanbul a oranla.Kısmetse bende çarşamba akşamı Adana Birmot Servise uğrayacağım...inşallah bende de fazla bişi çıkmaz...bu arada Mersin de hangi Servise yaptırdınız?
Don Vito Puntoleone
06/07/2011, 01:25
walla Mersin Bilen Oto da yaptırdım...yetkili serviste...kompresör kayısıda değişmişti bu arada...balatalar sağlamsa bu arada bir şey çıkar....