Orijinalini görmek için tıklayınız : Philips Photon Xenon Efect yardım
arkadaşlar aracıma zenon taktırmak istemiyorum mağlum garanti 1 yıl veriyorlar bende uğraşmak istemiyorum yanlzı sitelerde gezerken şöyle bi ürün gördüm phılıps marka ampul seti bunlardan h4 ve sisler için h1 almam gerekiyor değilmi araç punto evo sizce alayımmı faydası olurmu
link:Hepsiburada.com : Philips Photon Xenon Efect H3 5000 K Can-Bus Tüm Araçlarda Sorunsuz Ampül Seti 01e109 | Oto Aksesuar (https://www.hepsiburada.com/Liste/philips-photon-xenon-efect-h3-5000-k-can-bus-tum-araclarda-sorunsuz-ampul-seti-01e109/ProductDetails.aspx?productId=otm01e109&categoryId=20024642#Gorseller)
EvoKoray
27/06/2011, 16:06
xenon dan pek anlamam ama Punto Evo ların farlar H4 sisler H11
servis sis için h1 diyor ve sisler için tamponmu sökülmesi gerek birde bu ampuller işe yararm ıyoksa pişmanmı eder zararı varmıdır sizce
Eğer tampon sökülürse airbag sensör uyarısı verecek.Onu da sildirmeniz gerek.
sizce tampon sökülüyormu sisler için eğer sökülüyorsa bulaşmayacam o yüzden
Sanmam davlumbazlar sökülüyor olabilir.Ama tam bilmiyorum.
By_HaNNibaLL
27/06/2011, 16:48
xenon farla ilandaki farlar arasinda dağlar kadar fark var beyaz var diye veriyorlar pek bi beyazliği yok yine sari ve orjinal farlari kadar iyi göstermiyor
gemlikli_55
27/06/2011, 17:30
Eğer tampon sökülürse airbag sensör uyarısı verecek.Onu da sildirmeniz gerek.
ben söktüm airbag uyarısı felan vermedi
İlginç Geçen far sökerken tampon çıktığında uyarı verdi.Sildirdim.
EvoKoray
27/06/2011, 21:06
servis sis için h1 diyor ve sisler için tamponmu sökülmesi gerek birde bu ampuller işe yararm ıyoksa pişmanmı eder zararı varmıdır sizce
sis farlarında Grande Punto H1 , Punto Evo H11
santiago
28/06/2011, 18:18
bende de uyarı vermedi
Sanırım sensöre denk geldi.Ondan uyarı verdi.
Arkadaşlar sisler takılırken tampon sökülmüyor ben taktırdım.Aracın ön tarafı rampaya çıkartılıyor.Usta arabanın altına giriyor ve lambaları takıyor 1 dakika bile sürmüyor takması aynı üstteki farlar gibi sis farlarıda aynı şekilde takılıyor.
yusufekinci06
29/06/2011, 00:15
bende evo kullanıyorum. farlar h4, sisler h11 ayrıca sisler için tanpon sökülmüyor. sadece sis çevresindeki çerçevenin vidasını açarak çerçeveyi sökmeniz yeterli...
Onur.t-Jet
29/06/2011, 03:22
sis ampulu değiştirmek için kesinlikle tampon sökülmüyor. sökülsede arıza yakmıyor yani bende yakmadı
Aldanmayın bunlara En iyi ampülü Osram diye bilirim Xenon taktırmadan önce bende hem farlara hem sislere almıştım ne beyazı beyaz nede yolu görebiliyorsunuz hele yagmurlu havalarda resmen sıfıra düşüyo görüntü..
aldanmayın bunlara en iyi ampülü osram diye bilirim xenon taktırmadan önce bende hem farlara hem sislere almıştım ne beyazı beyaz nede yolu görebiliyorsunuz hele yagmurlu havalarda resmen sıfıra düşüyo görüntü..
+111
By_HaNNibaLL
29/06/2011, 19:56
Xenonlar artik para değil 200 liraya alirsiniz servisten alipta garanti olsun illa derseniz orasini bilemem ama garanti dişardanda alsaniz zaten veriyor gidip değiştiriyorlar bilginiz olsun böyle beyaz ampul falan hikaye boşuna para vermiş olursunuz