Orijinalini görmek için tıklayınız : Bagaj havuzu kullananlar
Mugen_punto
26/06/2011, 14:03
Merhaba abiler,arkadaşlar araçlarında bagaj havuzu kullanan varmı ? istanbuldan nerden temin edebiliriz..
bende arıyorum ama bulamadım ankaradan satan yer varmı
Mugen_punto
26/06/2011, 15:51
şöyle birşey
internette baktım 75 tl fiyatları var,bence bagaja genellikle sıvı malzeme koyanların alması uygun ama benim gibi arada sırada bagaja ufak tefek şeyler koyanlar için gerek yok...
Mugen_punto
26/06/2011, 16:44
Sıvı malzemeden ziyade pikniğe gidiyorsun mangalı şusu busu bir sürü malzeme koyuyorsun bitiminde mangalı nekadar temizlesende kül.pislik olduğu gibi bagajda. oyüzden kesinlikle olması gereken bi ürün.. internetten almayı düşünmüyorum.. istanbulda gidip görerek almak en mantıklısı.. ama nerde satılıyor bir fikrim yok.
Akasaraydaki parçacılarda her çeşidini bulursunuz.
bende arıyorum ama bulamadım ankaradan satan yer varmı
Şaşmaz Baran Oto var oradan rahatça alabilirsin...Şaşmaza girer girmez TEB bankasından sağa dön 30-40 metre içerde sağda...
Mugen_punto
27/06/2011, 19:17
Bugün bagaj havuzu aldım. istanbul kozyatağındaki bauhausa'dan tam ölçü olarak uymasada işimi görecek şekilde fiyatıda çok fazla değil 20 tl tavsiye ederim..
onderbaki
27/06/2011, 19:20
çok elzem bir malzeme değil bence.
pikniğe giderken kalın bir naylon da serilebilir.
Mugen_punto
27/06/2011, 19:54
Ben yakın zamanda hepsiburada da görmüştüm 60 küsur lira gibi bir fiyatı vardı.. benim aldığımda iyi bagajı temiz tutsun yeter.
erosistanbul
27/06/2011, 21:28
bi arkadaşım evindeki halıflekslerini değiştirmişti. ondan halıfleksleri alıp, bagaj ölçülerinde kestim.7-8 tane elimde var. eskidikçe, kirlendikçe kullanıp atıyorum. tafsiye ederim.