Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo Hali Paspasin Üstüne Plastik Paspas Önerisi
Selam arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi evo da sadece hali paspas var, üzerinde plastik/kauçuk paspas yok. Bana, evoya uygun ve görüntüyü bozmayacak yakişikli bir paspas önerebilir misiniz.?
(Not: Aklimda, kenarlari ince kirmizi çizgili siyah bir kauçuk paspas var ama direk bulduğum birşey yok.)
LorDracula
24/06/2011, 17:48
bende bakıyorum ama bulamadım bulan veya gören varsa söylerse iyi olur.
egzo-evo
24/06/2011, 18:12
arabımı teslim aldığım gün yetkili servise kauçuk paspas var mı diye sordum. siyah renk kauçuk paspası 40 tl ye satın aldım. yaz kış kauçuk paspas öemli bence bir an önce almanı tavsiye ederim. yalnız bende şöyle ilginç bir durum var. grande ile evo daki punto yazısının arasında yazılış farkı var. grandedeki punto yazısı oturan bir insan siluetiyle başlıyor. evo da ise punto yazısında t hare üst çizginin altında kırmızı bir nokta var. benim arabam evo olmasına rağmen içindeki paspas grandedeki punto yazısından. kauçuk paspası alırkende farkettim ve sordumda ama o an insanın basireti bağlanıyor sanırım o da garandedeki punto yazı karakterinden oldu. elbette grande punto ve punto evo kardeş arabalar ama niye paspasın üzerindeki farklı yazı şekliyle olsun değilmi. sanırım elindeki malzemeleri kullanıyorlar yada işgüzarlık yapıp buna dikkat etmiyorlar. aracınızdan memnunmusunuz diye arıyorlar ikide bir. veya ben bir ara arayıp yokluyacağım. sonucu yazarım. bu arada aldığım kauçuk paspas ön taraflar birebir oluyor ama sabitlemek için bir kilit mekanizması yok. bazen çok hafif kayıyor ama ufak bir müdahaleyle düzeliyor. arkadakilerde tam birebir uyumlu olduğunu söylemek zor ama fazlasıyla iş görüyor. şaft tünelinin üzerine gelen parçayı kesip 5.parça olarak kullanmak daha uyumlu olacak gibi gözüküyor.
bende orjinal halı paspas üzerinde orjinal kaucuk kullanıyorum...kuzenim bayiden hediye almış bana ve gayet yeterli...45 tl ye almıştı bence orjinal alın tertemiz kalıyor araç...
paspas üzerine paspas olr mu:) o halı paspas arabaya çok şık... kauçuk plastik falan kullanmıyorum,kullanmamda.. halı paspası temizlemek çok zor da değil ayrıca...
halı pas pas çok toz tutuyo ayda 1 kere yıkıyorum ama yine de 2-3 hafta sonra silkelemeye kalktığımda silkeledikçe toz çıkıyor. bu açıdan kauçuk pas pas daha kullanışlı bence ben de bakıyorum serviste 40 tl ise uygun.
zafer murat
24/06/2011, 23:48
bende halı paspas ve üzerine kaukçuk paspas kullanıyorum yanlız şu var halı paspas olmadımı paspaslar kayma yapıyor ben ondan kullanıyorum daha temiz duruyor arac :)
pas paslarınız kayma yapıyosa bally ile paspas altına cırt yapıştırabilirsiniz zaten halı paspas altında mevcut :)
Üst üste paspas akıl almayacak sorunlar yaratır arkadaşlar ya biri ya da diğeri seçin:) Pedallara takılır debriyajın altına girer tam ayırmaz kavramayı uzun vadede yersiniz falan hep olmuş şeyler bunlar :)
bende orjinal halı paspas üzerinde orjinal kaucuk kullanıyorum...kuzenim bayiden hediye almış bana ve gayet yeterli...45 tl ye almıştı bence orjinal alın tertemiz kalıyor araç...
yetkili servislerde satiliyormu orjinal evo kauçuk paspasi ?
hali paspasa uyuyormu?
Şeffaf plastik paspaslardan halı paspas üstüne serebilirsiniz.
Şeffaf plastik paspaslardan halı paspas üstüne serebilirsiniz.
Hmm o nasil birşeymiş ilk kez duyuyorum
https://img706.imageshack.us/img706/3069/57654557.jpg
egzo-evo
26/06/2011, 00:30
halı paspas ve kauçuk paspasın üzerinde punto yazısıyla ilgili bilgi verirsen sevinirim. benim araçta evo ama her iki paspastaki yazılar grandenin punto yazı şeklinden. biliyorsun evonun puntosundaki t harfinin yatay çizgisinin altında kırmızı bir nokta var. cevabını bekliyorum.
egzo-evo
26/06/2011, 00:43
bu arada arkadaşlar iki paspas üst üste kullanılırmı şeklinde yorumlarda olmuş. elbette önce güvenlik, ama bende pedallar güvenlikle ilgili bir sorun oluşturmuyor. benim kauçuk paspasın altına halı paspası kullanmamın bir kaç sebebi var. aracın sabit taban halı kaplamasını koruyor, bir nebze olsun ses yaltımı sağlıyor(en azından ben öyle hissediyorum)ve bence kauçuk paspası halı paspasa göre temizlemek çok çok daha kolay. yazın tozu, kışın yağmuru,çamuru, ıslaklığı. temizlemek ve kirinden arındırmak çok kolay değil. birde evlerde mite veya akar olaylarını bilirsiniz. arabada gerisini siz düşünün. arabalarımızda evimiz gibi bizlere ait bir yaşam alanı değilmi? benim yine tercihim bu yönde olmaya devam edecek.
yetkili servislerde satiliyormu orjinal evo kauçuk paspasi ?
hali paspasa uyuyormu?
birmotta var arkadaşım, macunköydeki bayide varsa her bayide vardır, halı paspasın üstüne serdim harika oldu...debriyaj ve pedallar harika çalışıyor, paspas pedalların tam altına kadar girmiyor, halı paspasın tam üstünde kalıyor...tek kötü yanı arkalar için, halı paspaslar kadar tam olarak yerine oturmuyor nedenini anlamadım ama ne yazıkkı böyle...yinede çok iyi oldu halı paspaslar aşırı toz tutuyor...
timurgoksel
26/09/2011, 00:36
https://img706.imageshack.us/img706/3069/57654557.jpg
bu güzelmiş nerden bulabiiliriz bunu
lektonstar17
26/09/2011, 23:13
arkadaşlar bugün iki servisi aradım evo kauçuk paspas sormak için.fırat otoyu aradım önce servisteki görevli evo paspası meevcut fiyatı 55 tl ama sipariş vermemiz lazım dedi. sonra arma oto yu aradım.oradaki görevli ise evolar için kauçuk paspasın daha üretilmediğini söyledi şaşırdım.insan muallakta kalıyor.acaba mevcut diyen görevli gp nin paspasınımı kastetti.
şimdi gerçektende evo için üretilmiş kauçuk paspas varmı ? vee istanbulda hangi serviste bulabilirim.