Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıkamaciya Kullandirtmak için Sünger Önerisi
Arkadaşlar merhaba,
Arabaya firça vurdurmuyorum ve süngerle yikatiyorum. Ama düşününce kendim sünger alip bagaja atsam, ve yikamaciya verip kendi süngerimi kullanmasini istesem daha mantikli gibi. Sonuçta onlarin süngerinin ne kadar iyi olduğu bilmiyorum ve belki toz toprak var içinde, araçta kilcal çizikler yapabilir.
Bana hangi marka araba yikama süngeri önerirsiniz. İnternette link de verebilirsiniz.
yapabilyorsan en sağlıklısı kendi süngerin kendi bezin( bezi biraz ezmen gerekiyor)iyi bir arac şampuanı bunla beraber bezler araca en büyük zararı veriyor aracı kendi yıkaman..
sünger değil mikrofiber yıkama eldiveni alın meguiarsın 22 TL
can-asan
24/06/2011, 00:22
ziebarttan alın bence süngeri, cam filmi yaptırdığımda hediye etmişlerdi, bundan başka süngerle yıkatmayın dediler arabanızı. iyidir heralde.
sadece kendi bezinizin olması kurulamada çk daha iyi her gün araç yıkatan biri olarak tazyikli su yesede içinde kalıyor mikrofiberde olsa, kuru bezi hafif nemli bezde boyaya sürmeyin derim mert ark daş var daha iyi biliyor cevap verecektir
sadece kendi bezinizin olması kurulamada çk daha iyi her gün araç yıkatan biri olarak tazyikli su yesede içinde kalıyor mikrofiberde olsa, kuru bezi ,hafif nemli bezi boyaya sürmeyin derim mert ark daş var daha iyi biliyor cevap verecektir
Arkadaşlar lütfen kendin yıka demeyin, böyle bir şansım yok :)
Şimdi o zaman meguairs den mikrofiber yıkama eldiveni alıcam. bir de kurulama için herhangi bir bez olur mu, meguairs de o tarz şeyler de var mi.
Bu arada kendim yıkamayacağım için şampuana ihtiyacım pek yok.
SRDR KRKC
24/06/2011, 12:11
Bu Bnm Aklımada Geldi 4 Süngerimide Yıkamacılarda unutunca Baktım Masraflı Oluyor Vazgeçtim :)
İNSANIN KENDİ ARABASINI YIKAMASI BİR ZEVKTİR.yıkatırsın gelirsin bir daha silersin 4 teker yaparsın ,içini silersin küçüçük fırcayla vs
Uber havlu hocam kızma aman ben demedim bu sefer bişi uber havluda 35 tl :D
İlla meg istersen shine ama uber ondan çok daha emici..
Arkadaşlar lütfen kendin yıka demeyin, böyle bir şansım yok :)
Şimdi o zaman meguairs den mikrofiber yıkama eldiveni alıcam. bir de kurulama için herhangi bir bez olur mu, meguairs de o tarz şeyler de var mi.
Bu arada kendim yıkamayacağım için şampuana ihtiyacım pek yok.
Kendi şampuanınızı almanız mantıksz değil bence.Yıkamacılardaki şampuanlar cok iyi değil.Cilalı şampuanlar var.Onlardan alın,yıkamacıya onu kullanmasını soleyin. ;)
abi yıkamacılar köpük yaptığı için o işe gelir mi?
abi yıkamacılar köpük yaptığı için o işe gelir mi?
bence pek girmezler o işe çünkü şampuan haznelerini falan boşaltıcaklar buda onlar için bi yerde zarar.
cilalı yıkama dedikleri bir çok yerde bildiğiniz sabunun köpürtülmesi sonra al sana cilalı ibo su tutturmanın dışında kesinlikle bez sürdürmeyin yıkamacıda kendi bezinizin iyi kurulaması için bezi toprağa camura gömün 2-3 gün ezin yeni bez kurulamaz şampuan olarak anweyi kullanıyorum.iyi lastikler için arap sabunu tabi bu benim tercihim
Cilalı şampuan köpürmüyor zaten.
aman fiko abi kaydırmaz mı o ?
Cilalı şampuan köpürmüyor zaten.
dogru .çakma cila köpük sadece tazyik o kadar en sağlıklısı gerini siz halledin kuru veya ıslak bezi kaportaya sürüp bilmem ne temizliği yapmayın...