Orijinalini görmek için tıklayınız : krom aksesuraları sökme
arkadaşlar benim aracımca kapı kolunda aynada ve bagajta bulunan krom kaplama aksesuarları sökmek istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar benim aracımca kapı kolunda aynada ve bagajta bulunan krom kaplama aksesuarları sökmek istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum
hayırdır. neden sökmek istiyorsunuz acaba..
sıcak suyla yumuşatarak çıkar diye düşünüyorum silikon takviyesi yapıldıysa misina kullanılabilir.
sadeliği ve orjinalliği daha çok seviyorum.onun için sökecem.
kara kız
23/06/2011, 11:21
söktükten sonra biraz ugrasabılırsın..egerki sadece kendı ıcındeki çift taraflı bant ile tutturulmussa ..işin biraz daha kolaylasır..aksı hade bu aksesuarlar takılmadan onde daha sağlam olması açısından ıcıne sılıkon takvıyesı yapılararak sabıtlenıyor eger durum boyle ıse ki işallah böyle değildir krom kapakları cıkarttıktan sonra yuzeyı temızlemek ıcın oldıkça buyuk caba sarfetmek zorunda kalabılırsın..ozellıklede sılıkon basılmıssa kapı kollarını ve aynaları boyatma durumun bıle olabılır..ama sadece cıft araflı bant ıle sabıtlenmıs ıse sorunsuzca emek harcayaraka boyayı cızmeden cıkarttabılırsın..