Orijinalini görmek için tıklayınız : 2. el garantili araç alırsak garanti dışı kalır mı?
maccoder
21/06/2011, 17:48
Merhaba arkadaşlar
Bildiğiniz üzere 2. el 2011 model punto evo 1.3 multijet dinamik araç satın aldım araçın faturası felan bende hepsi mevcut aracın garantisi var ancak ben 2. el aldım diye araç garanti dışı kalır mı? Araçımda bir kaç sıkıntı bulduğum yerler var bunları garanti kapsamında baktırmak istiyorum. Birde araç banoto'dan alınmış illa banoto servisine mi gitmem gerekiyor yoksa herhangi bir yetkili servise gitsemde garanti kapsamında bakarlar mı?
GP COSKUN
21/06/2011, 17:52
araç garanti dışı kalmaz ayrıca dilediğiniz yetkili servise gidip garanti kapsamında sorunlarınızı hallettirebilirsiniz
maccoder
21/06/2011, 17:56
Süper Teşekkür ederim. Bu arada başlığı yanlış yazmışım düzenliyeyim dedim ama başlığı düzeltemiyorum kusura bakmayın.
araç garanti dışı kalmaz ayrıca dilediğiniz yetkili servise gidip garanti kapsamında sorunlarınızı hallettirebilirsiniz
+1000
asukasan
21/06/2011, 18:24
dilediğiniz herhangi bir serviste garantili işlem yaptırabilirsiniz, aracı devir aldığınızda araç üzerindeki tüm haklarda sizin üzerinize devredilir, garanti dahil. güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
sıkıntı yok garanti devam..
Garanti araca yapılıyor kişiye değil Kim alırsa alsın kaç kere el değiştirse değişsin alındığı tarihten itibaren garanti başlar alırken belirtilen süre boyunca da devam eder
Sıfır km bazında bir araç almışsınız Hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız sürüşler dilerim
maccoder
22/06/2011, 11:39
Herkese teşekkürler bilgiler için.
Bugün sabah 9 sıralarında işyerime yakın olan serkır otoya sorunlarım için bıraktım aracımı. Sol ön veya arka kapıdan rüzgar sesi geliyordu arka kapılarda açılırken gacır gucur ediyordu ve vites kutusunun sağ alt tarafta plastik parça yerinden çıkmış bir türlü oturtamadım bu tarz sorunlarım vardı ancak sabah aracı bırakırken bunları ilgili kişiye anlattım çok ilgisizlerdi tamam tamam diyip aracını aldı haber bekliyoruz bakalım olunca arayacaklarmış ama ben pek yapacaklarını sanmıyorum çünkü çok ilgisiz davrandı adam güler yüz yok hiç bişi yok inşallah sorunları hallederler. Birde bu işlemler garantiden herhangi bir ücret felan talep etmezler değil mi? talep ederlerse vermeli miyim vermemeli miyim?
Onur.t-Jet
22/06/2011, 12:47
isterse 10 defa el değiştirsin faturası elinizde olsun olmasın garantiye birşey olmaz