PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : anahtarı aracın içinde unutmak

samprik
20/06/2011, 23:59
haftasonu tatil için gittiğim izmir dönüşü akçayda bi kahvaltı yapmak istedim.
işte herşey o anda başladı :)

arabayı sokağın ortasına parkeden sorumsuz bi insan yuzunden skydomu kapadım ve sahil kenarına gittim geldiğimde eşyaları koymak için bagajı açtım anahtarı ust bölmeye koydum. eşyaları yerleştirdim ve bagajı kapattım.

ardından araca binmek için kapı kolunu çektiğimde ilk şoku yaşadım :)
anahtar araçta kaldı.

böyle bişey başına gelen var mı yada başınıza gelse ne yapardınız ?

uzuncocuk
21/06/2011, 00:14
çilingir yada uzunca bır tel...

Scottie
21/06/2011, 00:15
bir arkadaşım.... focusla aynı olayı yaşadı... servis çağırarak olayı halletmişlerdi... kapının arasına tel sokarak halletmişler....

ByLabTek
21/06/2011, 01:11
Merhabalar. ben fiesta'da yaşadım aynı sorunu. allahtan sanruf yarım acıktı uzunca bir dal parçasıyla manuel sanruf kolunu çevirmeyi başardım. daha sonra kapı otomatigine basarak açmıştım. tabi anahtarı bağajda unuttuğum sırada sağanak yağmur başlamıştı ve bu şekilde 15 dakika uğraştım sırılsıklam olmuştum:)

Ersal
21/06/2011, 01:20
Geçmiş olsun ama ben düşünmek bile istemiyorum.444 22 55 i aramak en mantıklısı

ZAK1980
21/06/2011, 01:25
Benzınlıkte aynısını ben yaptım yedek anahtar ıle actım aracı

gurhany
21/06/2011, 01:40
ben eşimi istemeye gittiğimde heyecandan yaptım bunu :) sonra da daha istemeden başka bi arabayla eşimin evine gidip, kayınpederden müsade alıp karımdan yedek anahtarları aldım. öylece hallettim. tavsiyemdir. evliyseniz yedek anahtarı eşinize verin çantasına koysun. nereye gitselr çantaları yanlarında oluyor. en azından benimki öyle :)

izoci
21/06/2011, 01:46
gurhan abi iyi fikir :D

OzzY
21/06/2011, 03:03
benimde başıma geldi, sabah ceketle çıkmıştım öğleden sonra sıcak olunca ceketi bagaja bıraktım anahtarıda ceketle birlikte bıraktığımı saatler sonra farkettim. yedek anahtarda izmirdeydi :) (ben ankarada) her derde deva müslüm abiyi aradım. sağolsun musa usta gelip telle açtı kapıyı hallettik :)

asil
21/06/2011, 03:27
benim başıma gelse çekiçiyi çağrıp evin önüne çetiririm kaskolar ne işe yarıyor:D

ecosi26
21/06/2011, 08:34
İnşallah bir daha başınıza gelmez umarım bende bu yüzden çok dikkat ediyorum bagajı tek başına açmıyorum. En iyi çarede bir arkadaşın dediği gibi evliyim ve her arabaımın yedek anhtarını eşime veririm çantasında taşır sürekli...

xcruelx
21/06/2011, 09:24
geçmiş olsun samet

izoci
21/06/2011, 10:01
asil çekiçide arabayı p** ediyolar bindirme mecbur kalmassan :D

Electra
21/06/2011, 13:08
Ben anahtarı bagajda unuttum yedeğiyle açtım Allahtan.

tayfux
21/06/2011, 14:17
geçmiş olsun hocam da tek çare yedek anahtarı hanımın çantasına sürekli koymak :D başka çare yok gibi :D

samprik
21/06/2011, 20:08
yedek anahtarı eşe vermek güzel ozaman hemen evlenmem lazım :)

bende servisi aradım 60 liraya telle açtı kapıyı saolsunlar. önce kapıları sonra bagajı açmak lazım. başına gelmeyenler dikkat etsn gerçekten çok garip bi durum oluyo öylece kalıyo insan :D

tayfux
21/06/2011, 20:38
ben bagajda unutmuştum anahtarı diğer kapılar açıktı ve aracım megane coupe idi.onlarda bagaj açma içeride olmadığı için arka koltuğu yatırıp almıştık..

ZAK1980
21/06/2011, 20:50
benimde başıma geldi, sabah ceketle çıkmıştım öğleden sonra sıcak olunca ceketi bagaja bıraktım anahtarıda ceketle birlikte bıraktığımı saatler sonra farkettim. yedek anahtarda izmirdeydi :) (ben ankarada) her derde deva müslüm abiyi aradım. sağolsun musa usta gelip telle açtı kapıyı hallettik :)
Ozan benimde aklıma ilk olarak Müslüm abi geldi eve gıdeyım dedım sonra yedek anahtarı evde tutmadıgım aklıma geldı sonra dıger evden aldım.
Pazar gunuydu Müslüm abi acık fakat pazar olunca tatıl geldıgı ıcın ben yazmaya basladım evde anahtar yok ıse ,servıste kapalı ne yaparım dıye sonra arka yan camlardan bırını patlatıp oyle anahtara ulasmak geldı.
Benzınlıktekı pompacıda hemen zıpladı abı ben yapabılırmıyım dıye hay Allahım dedım mıllet ne meraklı atraksıyona .
Kaskodan yıllık 4-5 defamı ne cam degıstırme hakkı olunca ınsan hemen patlatayım dıyor camı tabıkı kelebek degıl normal cam

krm1983
21/06/2011, 21:02
Bekarların hiç şansı yok o zaman :)

OzzY
22/06/2011, 02:01
Ozan benimde aklıma ilk olarak Müslüm abi geldi eve gıdeyım dedım sonra yedek anahtarı evde tutmadıgım aklıma geldı sonra dıger evden aldım.
Pazar gunuydu Müslüm abi acık fakat pazar olunca tatıl geldıgı ıcın ben yazmaya basladım evde anahtar yok ıse ,servıste kapalı ne yaparım dıye sonra arka yan camlardan bırını patlatıp oyle anahtara ulasmak geldı.
Benzınlıktekı pompacıda hemen zıpladı abı ben yapabılırmıyım dıye hay Allahım dedım mıllet ne meraklı atraksıyona .
Kaskodan yıllık 4-5 defamı ne cam degıstırme hakkı olunca ınsan hemen patlatayım dıyor camı tabıkı kelebek degıl normal cam

pompacı iyiymiş abi :D:D
kaskolar genelde sadece ön cam ödüyo hasarsızlığı bozmadan oda yan sanayi oluyo sen diğer camı bide orjinal taktırdıysan iyiymiş :D

gemlikli_55
22/06/2011, 10:21
arkadaşlar dikkat ettimde anahtarı içerde unutan arkadaşların araçlarını hep tel ile acılmış demekki bu işi bilen hırsız arabayı rahat soyar
güvenlik sıfır fiatta ozaman :)

ibrahim06
22/06/2011, 11:30
arkadaşlar dikkat ettimde anahtarı içerde unutan arkadaşların araçlarını hep tel ile acılmış demekki bu işi bilen hırsız arabayı rahat soyar

doğru tespit

Onur.t-Jet
22/06/2011, 12:54
2011 2 günlük 5.20d yaşadık aynı olayı araç kilitliydi kumandadan sadece bagajı açtım eşyalarımı koydum anahtarı bagajda unutup kapadım araba öylece kaldı :D takisye binip eve gidip anahtarı alıp geldik bidaha

zafer murat
22/06/2011, 13:14
Kasko ücretsiz çekici göndermez onlarda uyandı artık servisi arayın derler. :)

OzzY
22/06/2011, 20:40

öyle ancak bunun diğer arabalardada aynı olduğunu düşünüyorum... ki bence hırsız bi arabayı soycaksa telle filan uğraşmaz camı patlatır açar...

phantomlord
22/06/2011, 20:59
ben genelde unutkan biriyim ve yedek anahtarda olmadıgından anahtara gözüm gibi bakıyorum:D sürekli cebimde mi die kontrol ediyorum. en kısa zamanda yedek anahtar yaptırıp eşime vermek lazım:) gerci eşiminde cantayı arabaya koyma durumuna karsı bi yedek daha yaptırıp onuda boynumamı assam:D

gurhany
22/06/2011, 22:19
aman arkadaşlar dediklerimi yanlış anlamayın. ben özellikle evliyseniz dedim. evli değilseniz bunun için evlenmeyin. anahtarı ömrünü boyunca iki kere unutursunuz ama geri kalan zamanda "ya forum gürhan diye biri vardı ona uyduk evlendik" şeklinde kulaklarımı çınlatmayın. :) ben bunun vebaline girmem :)

krm1983
22/06/2011, 22:26
aman arkadaşlar dediklerimi yanlış anlamayın. ben özellikle evliyseniz dedim. evli değilseniz bunun için evlenmeyin. anahtarı ömrünü boyunca iki kere unutursunuz ama geri kalan zamanda "ya forum gürhan diye biri vardı ona uyduk evlendik" şeklinde kulaklarımı çınlatmayın. :) ben bunun vebaline girmem :)

:)

alfo
22/06/2011, 22:39
Ben de bugün malum havalar sıcak olunca camları açmıştım...Ben çooook unutkan olmamdan dolayı camları açık unutmuşum bir tek camlar olsa iyi çantamı (içinde ruhsat cüzdan kimlik para) yan tarafta da düğün vardı. Allah' tan çantada yerindeydi araba da...ne zamana kadar yerinde kalır bu unutkanlıkla bilemem. :D