Orijinalini görmek için tıklayınız : Lastik-Jant-Evo Abarth Stop Yorumlarınız?
Punto_Can
20/06/2011, 20:50
arkadaşlar ufak tefek bişeyler yaptım, iyi kötü objektif yorumlarınıza ihtiyacım var :)
StrawBeeRy
20/06/2011, 21:04
vayy çok güzel olmuş abi güle güle kullan farları ve stopları ertuğdanmı aldın?
Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan. Önemli olan senin beğenmen, gerisi boş. Şahsi fikrime gelince, stoplar şahane olmuş, ancak jant seçimi daha iyi olabilirdi. Ben şahsen disklerin göründüğü jantları pek sevmiyorum, bir de şu mugen rüzgarlıklara gözüm bir türlü alışamadı nedense :)
stoplar mükemmel, jantları beğenmedim ama kapaktan iyidir :D rüzgarlık tarzım değil :D:D
güle güle kullan :D:D
Stoplar harika olmuş kazasız belasız inşallah.
Punto_Can
20/06/2011, 21:54
vayy çok güzel olmuş abi güle güle kullan farları ve stopları ertuğdanmı aldın?
Tesekkurler kardesim ;)
Sadece stoplari ertugdan aldım, farlari servisten aldım...
Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan. Önemli olan senin beğenmen, gerisi boş. Şahsi fikrime gelince, stoplar şahane olmuş, ancak jant seçimi daha iyi olabilirdi. Ben şahsen disklerin göründüğü jantları pek sevmiyorum, bir de şu mugen rüzgarlıklara gözüm bir türlü alışamadı nedense :)
Jantlari beğenecek aldım ancak araca takılınca bı değişik oldu, bilmiyorum :)
Ruzgarliklara bende isinamadim, ilk yıkamada basincli su tutulmamasina rağmen islakligindan bantlar ruzgarliklari bırakmaya başladı, bir sonraki yıkamaya kadar aracın uzerinde durmaya devam edecek :)
stoplar mükemmel, jantları beğenmedim ama kapaktan iyidir :D rüzgarlık tarzım değil :D:D
güle güle kullan :D:D
StrawBeeRy
20/06/2011, 21:56
jantlar gözüne neden kötü geldi abi hemen söyliyim lastik yanakları çok kalın o yüzden jantı kötü göstermiş keşke yanakları biraz daha küçük alsaydın
Punto_Can
20/06/2011, 21:58
Lastikler 205/55
Çıkma aldım zaten lastikleri, sezonluk :)
Hangi ölçülerde alsam daha akıllı durur?
StrawBeeRy
20/06/2011, 22:00
205/45 iyi abi 55 çok kalın durmuş 45 yanak daha güzel gösterir jantı ön planda tutar.şu anda lastik ve jant iç içe girmiş durumda :)
Punto_Can
20/06/2011, 22:03
Tamamdir kardesim lastikler bı süre idare etsin artık napalim:)
Allahtan fazla para vermedim de icim rahatladı, 45 yanak aklımda, teşekkürler kardesim ;)
Romeo_er2
20/06/2011, 23:41
vayy kardeşim ne zaman yaptın yahu maşallah nazar değmesin yakışmış hepsi..
GünahsizSeytan
21/06/2011, 00:07
Stoplar yakışmış hayırlı olsn :)
Masallah ortak. GuZel olmus ;)
stoplar çok güzel durmuş ama jantlar daha iyi olabilirdi
maşallah.... çok süper olmuş.... nazar değmesin.... güle güle kullan...
ehh be abi ben sana koyma dedim şok oldum bidaha :D
Bolu_Beyi
21/06/2011, 01:44
Jantlarınız 16' ise ve 45 yanak kullanıcaksanız yayda kullanmicaksanız çamurluk ağızları açık kalıcaktır. 205 / 50 kullanın derim hem dolgunluk açısından hemde görüntü açısından çok daha hoş durucaktır. Gayet hoş olmuş emeğe saygı...
Punto_Can
21/06/2011, 02:21
bu kadar masrafın üstüne ufak birkaç yay akar yaa :)
ama bi süre kendimi toparlamam lazım önce, yay satacak olan varsa şimdiden konuşabiliriz...
güzel gözüküyor kazasız belasız....
bvulgari
21/06/2011, 02:53
Stoplar zaten 10 numara jant lar ise normal..Lastik parlatıcı kullanırsan güzelligi daha meydana cıkar diye düşünüyorum.
WiSTaRiA
21/06/2011, 02:58
Gayet başarılı... Güle güle kullan...
Güle güle kullan gayet güzel olmus bence :)
Rüzgarlıkları oldum olası sevmem aracı basitleştiriyor. Ancak stop ve logo güzel durmuş. Güle güle kullan.
Stoplar evo stopu dimi?
Çok yakişmiş gp ye