Orijinalini görmek için tıklayınız : aydın poyraz oto?
arkadaşlar merhabalar aracımı servise sokmak istiyorum da acaba aydın poyraz oto hakkında bilgisi olan var mıdır? servis nasıldır fiyatları uygun mu?
StrawBeeRy
20/06/2011, 15:10
taaaa servis için aydına gidilirmi be abi :)
taaaa servis için aydına gidilirmi be abi :)
:D mertcim yarı aydınlıyım ben zaten didimde yazlık da var ailem nazillide yaşıyor yani temmuz 1 dedinmi ben aydına kaçıcam gitmişken orda yaptırayım bakımı diyorum ondan sordum istanbulda olsa erkaylar yapıyor benim aracın bakımını ama şimdi poyraz otoyu hiç bilmiyorum ondan danışmak istedim :)
aydınlı arkadaşlar nerelerdesiniz nasıldır poyrazlar:D
Bence fiyat al Aydın'dan ve İstanbul'dan hangisi işine gelirse
kesınlıkle ıstanbulda yaptır oyle cık.poyrazın servıs hızmetlerı bıraz zayıftır...
efe mert
28/06/2011, 02:45
ben de 1 temmuz sabahı Nazilliye yola çıkıcam. İstanbuldaki servisler biraz pahalı geldi bana. Yalovaya uğrucam otuzunda ya orda ya da gidince aydında yaptırcam ben de.
aydınlı arkadaşlar nerelerdesiniz nasıldır poyrazlar:d
selam aydın poyrazı bir kez gittim iyi di arkadaşın paliosunu götürdük
yatağan turmak yakın olduğundan ben oraya götürüyom memnunum
efe mert
08/07/2011, 17:35
Geçen çarşamba dizel aracımın 20000 bakımını yaptırmak için aydın poyraz otoya gittim. 300 lira tuttu. ilgisinden dolayı servis yetkilisi selin hanıma teşekkür ederim.aydınlı arkadaşlara tavsiye ederim...
kronos1999
28/08/2012, 22:47
Dizel Puntomu yağ ya da başka birşey kaçırdığı ve çekişten düştüğü için poyraz oto Aydın şubesine götürdüm.3-4 gün serviste kaldı araç. 300 lira masraf çıkardılar. Faturada işçilik+debimetre+fren spreyi vs. yazıyor. Ertesi gün aracın altına baktım gene kaçırıyordu. Aradım aracın altının yıkandığı 1-2 gün böyle olabileceği söylendi.10 gün inceledim gene birşeyler akıtıyordu aynı yerden.
Özel servise götürdüm İzmir'de . Mazot kaçırdğını söylediler, enjektör sistemi değişti bi 300 tl de orada ödedim. Şuna birşey kaçırmıyor.
1. Bir daha fiat araca mecbur olmadıkça yolcu olarak bile binmem.
2. Özellikle yetkili servislere gidiyorsanız, arızayı sizin tespit etmeniz lazım. Adamlara yağ kaçırıyor olabilir dedim, üçbeş sprey sıkmışlar tamam dediler. Aracın mazot kaçırdığını tespit edemeyen bir yetkili servis!
3. Özellikle yetkili servislere gidiyorsanız, aracı bırakacaksanız mümkünse gün içinde arada sırada telefon açın ya da gidip aracınızı kontrol edin çalışma varmı diye. Zira gün içinde gelen ve "acelem var" diyen diğer müşterilere ÖNCELİK saglandıgına bizzat şahit oldum.
4. Poyraz otoyu ŞİDDETLE Ö.N.E.R.M.E.M, cebinizi ve aracınızı düşünüyorsanız.