Orijinalini görmek için tıklayınız : VAN da kaç kişiyiz merak ediyorum
uzuncocuk
19/06/2011, 21:22
herkes buluşuyor ama ben hala vanda kaç arkadaş var bilmiyorum. burda bulusup birbirimizi tanıyıp birbirimize yardımcı olabileceğimizi düşünüyorum
ibrahim06
20/06/2011, 19:12
şimdilik en yakın benim herhalde. Doğubeyazıttayım
ocak ayında istanbula tayinim çıktı yoksa çatakta idim..halen birsürü öğretmen, asker arkadaşım çatakta..
uzuncocuk
21/06/2011, 00:20
şimdilik en yakın benim herhalde. Doğubeyazıttayım
hocam yakında 3 bant bılardo uvasına gelecegız dogubeyazıta vandan. ugrarım yanınıza....
ocak ayında istanbula tayinim çıktı yoksa çatakta idim..halen birsürü öğretmen, asker arkadaşım çatakta..
ben vanın baskale albayrak caldıran ve ozalp taraflarından sorumluyum ıs olarak... dıfer arkadaslarımdan catak tarafına sureklı gıdıp gelenler var ama ben bır turlu gıdemedım... arkadaslarınıza selam ılettırebılrıım.
Punto_Can
21/06/2011, 02:23
toplam 1 kişi :D
yok mu başka yaw???
hocam yakında 3 bant bılardo uvasına gelecegız dogubeyazıta vandan. ugrarım yanınıza....
ben vanın baskale albayrak caldıran ve ozalp taraflarından sorumluyum ıs olarak... dıfer arkadaslarımdan catak tarafına sureklı gıdıp gelenler var ama ben bır turlu gıdemedım... arkadaslarınıza selam ılettırebılrıım.
o zaman hocam yukarınarlıca karakol astsubayı haluk ve çatak askerlik şubesi astsubayı ahmet e selam iletirseniz sevinirim :)