PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kastamonu Gözde Otomotivde Karter Muhafazası Taktırdım

askin
19/06/2011, 19:54
Sonunda dün Kastamonu Gözde Otomotivde Karter muhafazası taktırdım. Gözde otomotivin çalışan personeli servise gelenlere müşteri gözüyle bakmaktan çok arkadaş gözüyle bakmaları dikkatimi çekti. gelen müşteriyle gerçekten yakından ilgileniyorlar. o kadar çok sorular sorup kendilerini bezdirmeme rağmen sabırla beni dinleyip cevapladıkları için kendilerine çook teşekkür ederim..

SpyHunter33
19/06/2011, 20:11
gayet güzel olmuş. Fiyat olarak neye mal oldu onu da söylerseniz sevinirim. :)

krm1983
19/06/2011, 20:15
Hayırlı olsun.Parça plastik sanırım.

tayfux
19/06/2011, 20:16
hayırlı olsun..

ZAK1980
19/06/2011, 22:20
Hayırlı olsun.Parça plastik sanırım.
Karter Muhafazası plastık artık guvenlık nedenıyle metaller kaza anında motorun dusmesını veya kabın ıcındekılerın yaralanmasına neden olabılıyormus bundan dolayı sert plastık

krm1983
20/06/2011, 00:07
Karter Muhafazası plastık artık guvenlık nedenıyle metaller kaza anında motorun dusmesını veya kabın ıcındekılerın yaralanmasına neden olabılıyormus bundan dolayı sert plastık
Evet onu duyduğum için sordum.

askin
20/06/2011, 00:50

evet plastik.. 100 tlye taktırdım...

Ersal
21/06/2011, 01:18
Hayırlı olsun.Arabada kasko varmı?

askin
21/06/2011, 01:40
Hayırlı olsun.Arabada kasko varmı?
benim aracı dynamic olarak girmişler. onu düzelttikten sonra yaptırıcam

askin
21/06/2011, 21:32
arkadaşlar eklediğim fotolara baktıysanız eğer,her iki lastikler tarafında açık yer var.kapanmamış. acaba taktıran herkezde bu şekilde mi?
serviste sorduğumda biraz hava almasının daha iyi olacağını söylediler.

acaba sizin fikriniz nedir?

StrawBeeRy
21/06/2011, 21:36
evet motorun ve karterin hava alması için yoksa karter kendini nasıl soğutucak :)

hayırlı olsun benimde almam lazım alttan vurunca ilk hedef karter oluyor :)

acRep
21/06/2011, 22:25
Bu parçanın kodu falan varmı faturada varsa yazabilirmisiniz ?
Opar marka sanırım deilmi ?

askin
21/06/2011, 23:08
faturayı bulamadım. iş yerinde sanırım. bulduğumda yazarım.
serviste marka falan söylemedim. standatr olanı bu dediler...

takres
21/06/2011, 23:11
hayırlı olsun...

usaymaz
22/06/2011, 18:05
ewet ben serviste taktırmadım gerçi orjinal parça satan firmadan şaşe numarasıyla sorgulatıp aldım ben motora çok fazla toz ve kir olamasından dolayı taktırdım yan parçalarıda mevcut bunların komple kapatmıyor ama sislerin olduğu bölüm yinede açık kalıyor.... inşalllah anlata bilmişimdir.

usaymaz
22/06/2011, 18:06
o kadarda sert bi plastik deil bilginiz olsun. sürtmelerde felan esnemesi açısından bi kaç kere tozunu aldım alt taraftan sürtürerek :)

StrawBeeRy
22/06/2011, 19:39
o kadarda sert bi plastik deil bilginiz olsun. sürtmelerde felan esnemesi açısından bi kaç kere tozunu aldım alt taraftan sürtürerek :)
orjinal leylek arabanın nasıl altını vuruyorsunuz varmı bir yöntemi :D

askin
22/06/2011, 22:23
ewet ben serviste taktırmadım gerçi orjinal parça satan firmadan şaşe numarasıyla sorgulatıp aldım ben motora çok fazla toz ve kir olamasından dolayı taktırdım yan parçalarıda mevcut bunların komple kapatmıyor ama sislerin olduğu bölüm yinede açık kalıyor.... inşalllah anlata bilmişimdir.

hımm... yan parçaları da var demek. acaba nasıl temin edebiliriz. siz taktırdınız mı acaba yan parçalarıda.(gerçi arabanız evo sanırım.). eğer öyle birşey varsa taktırmayı düşünürüm bende. çünkü kullandığım yerde yollar çok tozlu ve çamurlu.
servis bana sadece bu kadar demişti.(işin aslı servise yan parçaları var mı bunun diye sormadım. sadece yanlar neden kapanmıyor diye sormuştum. onlarda karter kendini nasıl soğutacak dediğiniz gibi olsa dedi)

askin
24/06/2011, 00:28
arkadaşlar fotoda da görünen her iki yan lastiğin yanındaki açıklığı kapatan iki küçük parçayı nereden bulabilirim. çoğu serviste yokmuş. ayrıca bazı ustalar. oraların acık kalması daha iyi dedi. ama ben temizlik için taktırmak istiyorum. dizel gp mjetlerde takılıyormu bilen var mı acaba

StrawBeeRy
24/06/2011, 00:35
arkadaşlar fotoda da görünen her iki yan lastiğin yanındaki açıklığı kapatan iki küçük parçayı nereden bulabilirim. çoğu serviste yokmuş. ayrıca bazı ustalar. oraların acık kalması daha iyi dedi. ama ben temizlik için taktırmak istiyorum. dizel gp mjetlerde takılıyormu bilen var mı acaba
her tarafı kapatırsanız motor nasıl hava alıcak? kartere nasıl hava geçicek :)

darkman
24/06/2011, 23:59
bu karterin takılması esnasında bi demir parçayı söküyorlar daha sonradan usta onu takmaya gerek yok dedi bana bende taktırmadım gerek varmı sizce?

askin
25/06/2011, 02:10
bu karterin takılması esnasında bi demir parçayı söküyorlar daha sonradan usta onu takmaya gerek yok dedi bana bende taktırmadım gerek varmı sizce?

valla benimkinde taktılar... Hiçde aklıma gelmedi, bu nedir diye sormak...

askin
26/06/2011, 23:37
Bu parçanın kodu falan varmı faturada varsa yazabilirmisiniz ?
Opar marka sanırım deilmi ?

sonunda faturayı buldum :)
ADI : KARTEL MUHAFAZA 1.3 MJET GP/1.4T MT
PARÇA : 50518226

umarım yardımcı olabilmişimdir...:)