Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayvanların arasında yaşıyoruz
merhaba arkadaslar baslık ve resimlerden anlasılacagı gibi en sonunda ********in biri banada dadandı ve arabamın son hali sabahtan beri sinirden ölüyorum araba çizince zevkmi alıyolar yada çizerken ya beni sahibi görürse diye düşünmüyolarmı. çiziklerin hepsi derin tırnaga takılıyo bu çizikleri nasıln giderebilirim bu iki resmin dışında ön ve arka çamurluktada var
https://desmond.imageshack.us/Himg848/scaled.php?server=848&filename=19062011015.jpg&res=crop (https://imageshack.us/photo/my-images/848/19062011015.jpg/)https://desmond.imageshack.us/Himg705/scaled.php?server=705&filename=19062011016.jpg&res=crop (https://imageshack.us/photo/my-images/705/19062011016.jpg/)
geçmiş olsun çok can sıkıcı bi durum. Allah iflah etsin böylelerini
cemal arslan
19/06/2011, 18:50
geçmiş olsun
lokal boya dışında yapacak bir şey yok
geçmiş olsun
lokal boya dışında yapacak bir şey yok
boya içinde parça basına 150- 200tl civarı bi para alıyolar die biliyorum bende 4 parca var en iyi ihtimalle 500 lira
Geçmiş olsun.Bunu yapana hayvan demek hayvanlara hakaret.
Geçmiş olsun.Bunu yapana hayvan demek hayvanlara hakaret.
tesekkürler dogru söylüyorsu aslında ben cok şey söylüyorum ama burası yeri deil anlayanda anlıyordur zaten
bvulgari
19/06/2011, 19:14
geçmiş olsun bunlar havyan degil kendi öz güveni kişiligi karakteri olmayan varlıklar...
tesekkürler dogru söylüyorsu aslında ben cok şey söylüyorum ama burası yeri deil anlayanda anlıyordur zaten
Ülkemizdeki bu servet düşmanlığını ben de anlayamıyorum.
ykaya1983
19/06/2011, 19:38
Geçmiş olsun geçekten can sıkıcı bir durum.Öyle bir toplum içinde yaşıyoruz ki sıfır hatta 4-5 yaşındaki araçlara binmek gerçekten bir lüks.Bugün akşam dayımın nişanı var ve ben arabaya yeni yıkadığım için çizlir diye gitmek istemiyorum.Bu nasıl bir ikilem bu nasıl bir çelişki böyle mal sahibi olmuşsun neye yarar kafan rahat binemedikten sonra.Bizimkiler içeriden çağırıyor şimdi gidelim diye ben bilgisayar başında yazıyazıyorum şu anda.Ne yapayım gitsem mi ki:g0000000:
GP COSKUN
19/06/2011, 19:41
ayhan geçmiş olsun maalesef her yerde var bu mahlukatlardan
geçmiş olsun üstad aynı olay benimde basıma geldi saglı sollu iki kapıda da kol kadar cizik. cok pis sövdüm... ama bisey de yapamıyorsun tabi o kadar para vermek koyar ya havadan :( seni anlıyorum kardesim gecmiş olsun
van_hoijdonk
19/06/2011, 20:01
Kaskonuz varsa autoking'de halledilir gibi duruyor. Geçmiş olsun...
Ayhan geçmiş olsun, çok kötü olmuş gerçekten.
bunları yakalayıp dersini versen suçlu yine biz oluruz.
ayhan hocam pasta cile ile geçer gibi sanki..sıkma canını sen takma geçmiş olsun..
pasta cila yapın geçmesse tümsek rötüş<2000grit<polish yapın lokale gerek yok
Mugen_punto
19/06/2011, 22:43
Geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum .. benim önceki araçta da aynı şekilde çizikler vardı. bir bayram ziyareti sonucu bir yere gidiyorsun gözün arkada kalıyor.. ben pasta cila yaptırmıştım bir nebze kapanmıştı..
aslanerh
19/06/2011, 22:59
Kendilerine hayvan dediğinizde hayvanlara hakaret etmiş olacağınız benzer şahsiyetler tahminimce aracın arka bagaj kapağına yumruk ya da tekme atmışlar!!!
https://www.upload.gen.tr/uploads4/3r1pqsmj/thumb_G__r__nt034.jpg (https://www.upload.gen.tr/resim.php/www/3r1pqsmj/G__r__nt034.jpg.html)
Ancak Medos servis ekibi sağ olsunlar, vakum işlemiyle %95 düzelttiler durumu! Artık kolay fark edilmiyor. Buradan, yardımlarından ve ilgilerinden dolayı Medos Servisine, özellikle Çağlar Bey'e ve Kadir Bey'e teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Ancak Murphy kanunları işlemeye devam ediyor, 2 gün önce üstteki hasarı yaptırıp derin bir oh çekmişken, şimdi de araçta herhangi bir uyarı vermemesine rağmen aracın altından bir sıvı akıyor, klimadan dolayı yoğunlaşan su olabilir diye tahmin ediyorum ama aklıma soğutma suyu, karter delinmesi ile yağ sızıntısı veya fren hidroliği geliyor yine yarın sabah aracı tekrar Medos'a götürmeden rahat uyuyamayacağım bu akşam. Gerçi yağa benzemiyor, kokusu da yok gibi ama ne olur ne olmaz!
bunu yapanı yakalayıp kafasında beyzbol sopası kırmak lazım. bu adamların kafaları inanın bizim araçlardan kıymetli değil :)
ufff geçmiş olsun çok fena...
Mugen_punto
19/06/2011, 23:43
Ne adi mahlukatlar var arkadaş şu resmi görünce için cız etti ne anlıyorlar yapınca ellerine ne geçiyor :********( yazık valla bu memlekette yaşanmaz ....
arkadaşlar pasta denedim kapanmadı 3m e götürdüm pasta cila ile kapanmaz dedi cok iyi rötuş yapan usta bulursan belki kapatabilir dedi çizikten dolayı da arabayı boyatmam satarken derdimizide anlatamayız şimdilik böyle binmeye devam bi ara fırsat bulursam autokinge de gidicem
burada olaydınız ben yapardım kendiminkine yaptım :D
Geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm :( Umarım boyaya gerek kalmadan halledilebilir.
Çalışıyosun sabahtan akşama kadar amaç belli rahat huzurlu ve mutlu olmak... Birikimlerini değerlendiriyorsun sonra bir gün ne olduğu belirsiz varlıklar tarafından emeklerin katlediliyor çünkü kimsenin kimseye sevgisi saygısı yok...ADİLER... aslında söylenecek çok şey varda ifade etmek çok güç, çok geçmiş olsun arkadaşlarıma
geçmiş olsun. bunu yapanların yanına kar kalacak diye birşey olmamalı. en azından yakalanıp mala zarar vermekten dava açılabilir. zararın tamamı artı avukatlık ücreti vs iyi bir ders verilir. tabi yakalamak lazım.
çok geçmiş olsun... bunu yapanların elleri kırılır inşallah...aynısı benimde başıma geldi....ama isterseniz birde servise gösterin..
arkadaşlar pasta denedim kapanmadı 3m e götürdüm pasta cila ile kapanmaz dedi cok iyi rötuş yapan usta bulursan belki kapatabilir dedi çizikten dolayı da arabayı boyatmam satarken derdimizide anlatamayız şimdilik böyle binmeye devam bi ara fırsat bulursam autokinge de gidicem
Arkadaşların söylediği gibi autoking mini onarım ile sorun çözülebilir gibi. Çok geçmiş olsun.
thekafkef
20/06/2011, 12:07
Aynısı Bir hafta önce benim diğer aracımın basına geldi araç 2010 siyah aracı komple pasta cila ve boya koruma yaptırıp dükkanın önüne çektim parıl oarıl parlıyordu...Akşam olduğunda ewe gitmek için aracın yanına geldiğimde sağ sol kapı kaput ve arka bagaj kapağı boydan boya anahtar çiziği kaputu bir görseniz resmen resim çizmiş ********....! Şimdi aklıma gelince bile küfür ediyorum...! Böyleleri malesef var artık aracı yıkatmıycam resmen araba gözümden düştü arabaya binesim gelmiyor ...
Geçmiş olsun sanada
PoLLiaNNa
20/06/2011, 12:57
Çok çok geçmiş olsun.... Devamı yaşanmaz inşallah...
ykaya1983
20/06/2011, 13:38
Aynısı Bir hafta önce benim diğer aracımın basına geldi araç 2010 siyah aracı komple pasta cila ve boya koruma yaptırıp dükkanın önüne çektim parıl oarıl parlıyordu...Akşam olduğunda ewe gitmek için aracın yanına geldiğimde sağ sol kapı kaput ve arka bagaj kapağı boydan boya anahtar çiziği kaputu bir görseniz resmen resim çizmiş ********....! Şimdi aklıma gelince bile küfür ediyorum...! Böyleleri malesef var artık aracı yıkatmıycam resmen araba gözümden düştü arabaya binesim gelmiyor ...
Geçmiş olsun sanada
+1 Bence de aracı sık sık yıkamamak gerek.1 ay boyunca aracı yıkamadım kimsenin dikkatini çekmiyordu.Geçen gün yıkadım.Hemen ufak ufak çizikler oluşmaya başladı bile.
ERDEM1907
20/06/2011, 14:15
geçen hafta aynısı benim başıma geldi kaportaya güneş ev resmi çizmiş çocuklar burdan öncelikle annesine ve sonra tüm sülallesine slm yollamıştım senin arabayı çizenede aynı selamı söylüyorum.Auto king kapatıyor bu tür çizikleri.
matushella
20/06/2011, 14:32
o çizikler mini onarımı aşar. Autoking ile görüşün ilk önce derim.
Çok geçmiş olsun, insan arabasını eve çıkartmak istiyor bu olayları görünce.
boyatma.. geçmiş olsun... böyle bin
ben daha fenasını gördüm adam boyatmamıştı
adamın arabasının kaputuna d u n k o f yazmışlardı.. :)
van_hoijdonk
20/06/2011, 17:38
Benim de geçen çarşamba otoparkta çizmişler sol ön çamurluğu, araç beyaz ve yıkatmadığımdan bayadır kirli gözüküyordu. Bugün autoking'e gittim adam bi sildi ki yaklaşık tamponla beraber 20 cm falan boya yapılması gerekiyor. Abi buna sürtmüşler büyük ihtimalle çıkarken dedi. Gece nolduğunu da bilmiyorum, araba kirli olduğundan ufak bir kısım sanmıştım.
Neyse artık yapılsın dedim. :@
mmunluer
20/06/2011, 19:55
geçmiş olsun gerçekten hayvanlık. Ancak birşey sorucam benim arabamda da var ufak tefek çizikler. Rötuş kalemi diye birşey satılıyor televizyonda reklamlarını görmüşsünüzdür. Onlardan aldım bir tane ama cesaret edip kullanamadım. hiç kullananınız oldu mu? tavsiye eder misiniz?
Fix It Pro (https://www.fixitprotech.com/?gclid=CMCwhpDsxKkCFQol3wodJT8Rbg)
ibrahim06
20/06/2011, 23:05
Geçmiş olsun.
burada olaydınız ben yapardım kendiminkine yaptım :D senin kullandgın malzeme neler benimde elim yatkındır böyle işlere bi abimde polisaj makineside var senin yaptıgın gibi deniyeyim bende
geçmiş olsun. bunu yapanların yanına kar kalacak diye birşey olmamalı. en azından yakalanıp mala zarar vermekten dava açılabilir. zararın tamamı artı avukatlık ücreti vs iyi bir ders verilir. tabi yakalamak lazım.
öncelikle herkeze cok tesekkür ediyorum ah ben o yapanı zaten bi yakalasam ... davaya falan gerek kalmıyacak kendi mahkememde bi güzel yargılıyacam ama nafile