PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıfır Direksyon Simidim ve Tuşları Yolda : )

CesSpOoL
16/06/2011, 14:00
Arabanın direskyonunda deriler soyulmuştu ne zamandır kaplatmayı düşünüyordum ama kalınlaşma olucak diye yapmıyordumi, bu gün sahibinden.com da bi ilan buldum ; -1 Direksiyon 250 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-grande-punto-direksiyon-simidi-sifir-orjinal-44948258/detay/?favorite=1) aldım şuan yolda geliyor, sıfır araba almış kadar iyi hissederim umarım :X:wacko000: şaka bir yana serviste inanılmaz fiyat istiyolarlar 565 direksyon 255 tuşlar için, arkadaşında ihtiyacı kalmamıştı ürüne 200 tl ye aldım, bunu servis dışında taksam bi sıkıntı olur mu, yoksa biraz fazla paraya kıyıp servise mi taktırsam? saygılar

Scottie
16/06/2011, 14:12
hayırlı olsun... takayım derken airbag a zarar verme.. ucuz a mal edicem diye airbag masrafı çıkarma...

femoli
16/06/2011, 14:39
okan şevk ni kırmak gibi olmasın ama buda senin kalın diye tabir ettiğin sonradan dikilmiş olan direksiyon , keşke dışarıda kendi direksiyonunu diktirseydin daha ucuza mal olurdu hemde söktürme taktırma zahmetine gimezdin olabilecek sorunda önüne geçerdin ..

Bu direksiyon orj üzerine bursada tofaş fabrikasının anlaştığı bir döşemecinin diktiği direksiyonlardır.. garanti kapsamında soyulmuş direksiyonları diktirip garantiden değişim yapıyorlar..

tayfux
16/06/2011, 15:47
evet bizim dikimler böyle olmuyor..

kara kız
16/06/2011, 16:33
aynı sekılde bende değişmiştim garantiden ve hala abartmıyorum püfür püfür deri kokmakta.. artı kalınlaşmada olmadı orjınalınden daha dolgun sadece ve yumusak

CesSpOoL
16/06/2011, 16:42
: ) Kaçan kaçtı artık bana hayırlı olsun :)
Cumartesi günü wv servisine vericem arabayı tanıdık var sanırım yapabilirler, özellikle dikkat etmelerini gerektiren bi kızım varsa siz bana, ben onlara iletirim : ) saygılar

synx
16/06/2011, 17:31
Gayet ucuza mal etmişsin tuşlarda yenilenmiş arabayı kullanışın değişecek inan güle güle kullan:)

ErdmG
16/06/2011, 18:48
Bu dikişleri kırmızı yapabilirmiyiz? Vitesin dikişlerinide? Aracın içide kırmızı güzel bi hava verir diye düşünüyorum

CesSpOoL
16/06/2011, 19:07
ART Car diye bi firma var maslakta onlar yapıyor

lowRider
16/06/2011, 19:42
Çok kalın gözükmüyor fakat evet yeni kaplanmış muhtemelen önceki deriyi söküp kaplamışlardır. Sıkıntı çıkaracagını zannetmiyorum. Art car 160 a kaplıyo zaten + 90 lira ile yeni direksiyonun oldu. Sende kendi direksiyonunu satarsın aradaki farkı biraz daha olsun azaltırsın.

krm1983
16/06/2011, 20:16
Resim var mı merak ettim.

CesSpOoL
19/06/2011, 02:46
Çok kalın gözükmüyor fakat evet yeni kaplanmış muhtemelen önceki deriyi söküp kaplamışlardır. Sıkıntı çıkaracagını zannetmiyorum. Art car 160 a kaplıyo zaten + 90 lira ile yeni direksiyonun oldu. Sende kendi direksiyonunu satarsın aradaki farkı biraz daha olsun azaltırsın.

+40 aslında 200 e indirdim : )
bu gün aracı aldım çıt kalmamış ama bi dünya iş yapıldı

arka amortisorler
kampananın içindeki rulmanlar
ön amortisör takozları
ön Z Rotlar (askı rotu deniyor sanırım)
Direksyon ve tuş takımı
Selenia Sentetik yağ 2*2 LT yarım litresi duruyor: )
Yakıt, Yağ, Polen, Hava Filtresi,
Şanzıman Yağı
Bir de Ferrari Korna : ))) En güzeli direksyonla bu oldu : )

son zamanlarda inanılmaz gürültü vardı en çok sesi öndeki z rotlar ve arka rulmanlar yapıyormuş.. direksyonu çevirirken çok tıkırtı yoktu ama madem açıldı bi kere hepsi çıksın aradan dedim koltuklarda yıkanmış olsa kendi arabamı sıfır diye yerdim : )

Hepsini işçilik dahil 785 TL ye maal ettim.. servis (medos) direksyon 565 tuş takımı 255 dedi : )

benim tuş takımı sağlamdı sadece deri soyulması vardı üst tarafta, onuda uygun fiyata kaplatabilirsem lazım olan bir arkadaşa uygun fiyata satabilirim.. saygılar

dunesea
20/06/2011, 13:01
Aracınızın kaç model olduğunu öğrenebilir miyim ? bu deri direksiyonların ne kadar dayandığını merak ediyorum doğrusu....