Orijinalini görmek için tıklayınız : ist.mecidiyeköydede bir punto cu var merhaba
herkese hayırlı forumlar.
hoşgeldin... keyifli forumlar...
kendini biraz tanıtsaydın fena olmazdı...
Keyifli forumlar hoşgeldin...
StrawBeeRy
15/06/2011, 19:24
hoşgeldiniz
hoşgeldin oğuz.bende mecidiyeköyden.sen neresindesin?
Hoşgeldiniz..
savaş abi senin aracı ben profilonun aşşağısında sağda bir sokakta gördüm doğrumudur ?
Hoşgeldiniz..
savaş abi senin aracı ben profilonun aşşağısında sağda bir sokakta gördüm doğrumudur ?
Dogrudur :)
Aramıza hoşgeldin. Keyifli ve aktif forumlar.
hoşgeldin, keyifli forumlar...
hoş bulduk hayırlı forumlar herkese ayrıca emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
hoşgeldin oğuz.bende mecidiyeköyden.sen neresindesin?
Mecidiyeköy eskiosmanlı sokak emniyetin yan sokağındayım siz neresinden
GrandePuntoTR'a Hoş geldin okaya Ben exixiz,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik ([URL]https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/) Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
Oğuz abi hoşgeldiniz,hayırlı forumlar. Savaş abi demek ki benim 206'yı aldığım yerin tam karşısındaki t-jet senindi :)
Dogrudur :)
Yılan gibi maşallah :)
Bu arada geçen senin aracın yanına çeken world aracıda benim şirket aracıydı bilmiyodum senin araç oldugunu yoksa o tozsuz camına yazardım bişeyler :D
Yılan gibi maşallah :)
Bu arada geçen senin aracın yanına çeken world aracıda benim şirket aracıydı bilmiyodum senin araç oldugunu yoksa o tozsuz camına yazardım bişeyler :D
hehehe yazsaydın kardeşim :)
Mecidiyeköy eskiosmanlı sokak emniyetin yan sokağındayım siz neresinden
yakınız oğuz,profilo yanı.beklerim her zaman.
asukasan
17/06/2011, 22:02
hoşgeldiniz, kazasız belasız sürüşler dilerim.keyifli forumlar.
yakınız oğuz,profilo yanı.beklerim her zaman.
savaş abi geliyim ama seni orda nasıl bulurum.
caner_ege
18/06/2011, 17:24
h.g aramıza hayırlı forumlar kardeşime...
çok teşekkür ederim Allah razı olsun