Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : orjinal karartılmıs cam nasıl temın edebirim evoma

cakalsari
15/06/2011, 01:40
arkadaslar aklıma takılan bı soru var sızlerle paylasmak ıstedım.cam filmine malum polıs abıler kızıyor arabaya ceaz kesılıyor.ve bı dunya ugrasıosun bı fılm ıcın benım sıze sorum orjınal renklı cam evoma nasıl bulurum yada lazerle karartıldıgı an hıne ceza yermıyım.

Scottie
15/06/2011, 01:42
orjinal olarak istiyorsan servislere danışmalısın...

segin
15/06/2011, 15:04
ziebart yapıyor dıye bılıyorum fakat aracınız bır kaç gün kalıyor onlarda camları söküp lazerde karatıyorlar. bi danış istersen

cakalsari
15/06/2011, 20:40
pekı malıyet nedır tahmını polıs karartılmıs cama bısey dıyormu

takres
15/06/2011, 21:30
diyor çünkü fiestalarda arka camlar öyle olmasına rağmen fabrika çıkışı o şekilde olduğuna dair bir belge gösteriyorsun...

guguk
16/06/2011, 00:53
Camları neden karartarlar anlamam araba içinde görsünler işte havanıda atarsın ama karartılmış camda içeride ne olduğu belli değil bence karartma yapılmamalı özellikle şu günler polislerin karartılmış cama müsade etmemeleri gerekiyor düşünsenize arabanın camları karartılmış içeride belki pkklı tipler var canlı bomba bekliyorlar çok sakat

Mugen_punto
16/06/2011, 00:59
Bende sevmiyorum şu film ve karartma işlemlerini. aracı aldığım bayi film çekeriz dedi ben pek yanaşmadım. birde garanti veriyorlar 1 numara yaparız eğer polis veya muayenede sorun çıkarsa bedelini öderiz gibisinden ben yinede pek sıcak bakmıyorum...

k0d3r
16/06/2011, 10:51
Vay be, bir tek bana saçma-gereksiz geliyor sanıyordum bu cam karartma, fiilm çektirme işleri. Benim gibi düşünen başkaları da varmış :D

Ziyaretçi049
16/06/2011, 10:54
Siz Antalya'nın sıcaklarını bi görün sonra cam karartma işlemine ne kadar sıcak bakıyorsunuz hep beraber görürüz :)
Aracın içi resmen sauna oluyor klima açıkken bile yanıyoruz :@

santiago
16/06/2011, 11:59
aynen katılıyorum bir ankarada istanbulda belki sorun olmuyor ama sizi alanya antalya gibi sıcak yerlerde beklerim o cam filmi olmadan arabayı bir çekin sonra zaten hamam sauna gibi ihtiyaçlarınızı arabaya binince giderirsiniz.Ayrıca o güneş ışınları koltuğun rengine ve konsolunl solmasına neden oluyor ayrıca cam filmi hırsızlık kaza durumunda camın üstünüze düşmesine cam kırıklarının sizi kesmesini engelliyor.Zaten zararlı ve gerçekten çok yasak olsa emniyet müdürleride çektirmez arabalarına.Bazılarınıza saçma gelebilir ama ben kız arkadaşımla gezerken yan arabadan ağıızlarını açarak kız arkadaşıma bakmalarından rahatsız oluyorum bu sadece kız arkadaşınız için değil anneniz ve kardeşiniz içinde geçerli çünkü kimin ne olduğunu bilemiyorsunuz.O yüzden 2 numara film ideal ama ben 4 kullanıyorum :)

k0d3r
16/06/2011, 12:03
Valla antalyada yaşamadığım için orayı bilemicem. Ben normal(!?) şehirler için konuşuyorum :D

BOD OTO PERDE | BOD Perde ile aracnzn havas deisin. | (https://www.otoperde.com/tr/)

şöyle bir alternatif var ama işinizi görmez mi?

cakalsari
16/06/2011, 20:05
ya bende karartılmıs derken sımsıyah olsun demıyorum 1 numara olsa yeter =)

Mugen_punto
16/06/2011, 20:30
Llumar diye bir film markası duymuştum 5 yıl garanti veriyorlar fiyat olarakta 350-400 tl arasında değişiyor.

clax22
17/06/2011, 10:24
hafif renkli film güzel oluyor ama bazıları simsiyah yapıyor içeride hiçbişey görünmüyor hatta ön camı bile karartanlar var polislerle köşe kapmaca oynuyorlardır heralde :boat0000: :D

segin
17/06/2011, 17:19
pekı malıyet nedır tahmını polıs karartılmıs cama bısey dıyormu
cam karartmada numaralandırma varmı bilmiyorum film den daha maliyetli olur fakat polis hiçbirşey diyemez çünkü belge veriyor ziebart ve ömür boyu garanti.. kalıcı ve kaliteli ve cezasız bısey dusunuyorsan araştır derim

Ersal
19/06/2011, 00:19
Arkadaşlar orjinal renkli camlarda V ibaresi olması gerekir.Camda V ibaresi varsa Poliste bişey demez TÜV de bişey demez

ucs33
19/06/2011, 20:19
cam filmi ile güvenlik arasındaki bağı ben kuramıyorum. içerideki adamın tipine göre teröristmiş, hırsızmış yorum yapmak imkansız bu devirde. sinema filmlerindeki gibi uzun sakallılar terörist, maskeliler hırsız, yok böyle bi dünya..

lektonstar17
20/06/2011, 12:17
Güneşlideki basın expres yoluna bakan 212 avm yi bilirsiniz sanırım. onun yanından yukarıya güneşliye doğru bi yol çıkar HALKALI CADDESİ. yaklaşık 300 metre sonra solda bir bp benzinlilk görüceksiniz o benzinliğin karşısında lazerle cam karartma işlemi yapan bir iş yeri var oraya gidebilirsiniz. fiyat konusunda fikrim yok.

ultraslan33
21/06/2011, 11:00
renksiz camlı araba içinde kendimi bardak içine konmuş gibi hissediyorum dımdızlak:))benm araç fun oldugundan arka camlar lazerli karartmalı orjinalden ön camda işlem yok şöfor ve yolcu tarafı ise ziebart 1 numara açık yeşik(ray*ban yeşili) film uygulamalı...

cakalsari
22/06/2011, 01:02
cok soru sordum biliyorum ama ziebart yaptıgında camda v onayı oluyormu

emre dersiniz¿
22/06/2011, 01:25
arkadaşım istesen sana yardımcı olabilirim arkadaşımın babası bu işi yapıyor camlar sökülüyo lazerle karartılıyor. araç 24 saat kalıyor. bide aracın camları 0 hatalı yani çiziksiz olmalı buda yeni arabalarda mevcut eski araç camlarında çizik üstüne lazer pek hoş durmuyo fiyat konusunu istersen görüşebilirim.

dexter
22/06/2011, 01:25
ön camlarda olmasın ama arka camlara kesinlikle karışılmaması gerekir... arka taraf insanın özel eşyalarını koyduğu dolayısıyla görülmesini istemediği bir yer haline getirilebilmeli... terörist muhabbeti yapanlar var...yahu adam gizlenmek istese memlekette minübüs mü yok,van araç mı yok...

emre dersiniz¿
22/06/2011, 01:32
aynen katılıyorum bir ankarada istanbulda belki sorun olmuyor ama sizi alanya antalya gibi sıcak yerlerde beklerim o cam filmi olmadan arabayı bir çekin sonra zaten hamam sauna gibi ihtiyaçlarınızı arabaya binince giderirsiniz.Ayrıca o güneş ışınları koltuğun rengine ve konsolunl solmasına neden oluyor ayrıca cam filmi hırsızlık kaza durumunda camın üstünüze düşmesine cam kırıklarının sizi kesmesini engelliyor.Zaten zararlı ve gerçekten çok yasak olsa emniyet müdürleride çektirmez arabalarına.Bazılarınıza saçma gelebilir ama ben kız arkadaşımla gezerken yan arabadan ağıızlarını açarak kız arkadaşıma bakmalarından rahatsız oluyorum bu sadece kız arkadaşınız için değil anneniz ve kardeşiniz içinde geçerli çünkü kimin ne olduğunu bilemiyorsunuz.O yüzden 2 numara film ideal ama ben 4 kullanıyorum :)

iş için 40 gündür alanyadayım. kesinlikle doğru söylüyorsun ancak alanya'da polis hiç böyle şeylere takılmıyor zannediyorum. gördüğüm 10 arabadan 9'u APP plakalı ve tek mühürlü bu araçlar istanbulda 1 gün zor dolaşır.
bu yüzden cam filmini normal karşılamak lazım. zaten bu sıcakta cam filmsiz araca binmek böyle yerlerde mümkün değil

blk_hakan
22/06/2011, 02:05
Gp fun larda arka camlar orjinal karartılmış durumda bizim evo lara uyarsa takılabilir diye düşünüyorum servise danışmak lazım