Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön Tampona Park Sensörü Takılırmı?
Arkadaşlar Selam
Eşim için ön tarafa park sensörü taktırmak istiyorum, sizce bu mümkünmü?
Ayni şeyi ben de merak ediyorum. evo dynamic var bende de, arkada park sensörü var ama yetkili serviste ön park sensörü de ekletebilir miyiz acaba.
olursa çok iyi olacak bakalım bilen arkadaşlarımız vardır olmadı sorucaz servise arayıp...
tavsiye etmem...delmeyin güzelim tamponu...
olur olmasına da özellikle şehir içinde devamlı öter durur o da rahatsız eder...
Mr.Freeze
14/06/2011, 00:32
Toyota Corolla Verso mda fabrika çıkışı vardı.Kokpitteki bir düğme ile kapatıp açılabiliyordu.
elbette takılır arka yerine öne takıyosunuz aynı şey :D
ya varya uzuuuun süredir bende düşünüyordum bu konuyu...ön gözükmediği için bir yararı olur mu acaba...(hala alışmakta zorlanıyorum..)
acaba her engelde ötermi... bilen biri varsa ve bizi bilgilendirirse çooook iyi olur..
disconnected
14/06/2011, 02:45
on tampona park sensoru takilabiliyor.. hatta cift tarafli park sensorleri var hem one hemde arkaya takiliyor.. on taraf saniyorum opsiyonel dugmeyle iceriden aktif/iptal ediyorsunuz..
mesela; (gerci daha uygun fiyatli olanlari da vardi ama bu sefer denk gelemedim)
Hepsiburada.com : Cyclone BH086 Ön/arka 8 Koruma Park Sensörü 340115 | Oto Aksesuar (https://www.hepsiburada.com/Liste/cyclone-bh086-onarka-8-koruma-park-sensoru-340115/ProductDetails.aspx?productId=otm340115&categoryId=20024959&SKU=OTM340115)
Hepsiburada.com : Cyclone BH076 Ön/arka 6 Koruma Park Sensörü 340114 | Oto Aksesuar (https://www.hepsiburada.com/Liste/cyclone-bh076-onarka-6-koruma-park-sensoru-340114/ProductDetails.aspx?productId=otm340114&categoryId=20024959&SKU=OTM340114)
SRDR KRKC
14/06/2011, 02:49
Bnm Bravoda Orjinalinde Var Ama Çok Kolay Bir İşlem Arkaya Takılan Park Sensöründen Öne Taktırıyorsunuz Yine Aynı Merkezi Kullanarak Tek Bir Tuşla Aynı Yerden Sesi Alabiliyorusunuz Bu Kadar Basit Servis Şartı Yok. Servisleri Gözünüde Büyütmeyin Dışarda Ne Ustalar Var...
Bu ön sensörlerden benim araçta da orj var.Kesinlikle kullanan biri olarak tavsiye ederim.Herhangibir oto alarmı vs uygulaması yapan iş yerine uğrayıp taktırabilirsiniz veya eliniz yatkınsa kendiniz bile takabilirsiniz.
Golf6 kasada üst modellerde standart olarak sunuluyor Adı da yaklaşma sensörü olarak geçiyor Kullananlar faydalı olduğunu belirtiyor
Golf6 kasada üst modellerde standart olarak sunuluyor Adı da yaklaşma sensörü olarak geçiyor Kullananlar faydalı olduğunu belirtiyor
Bir zahmet standart olarak sunulsun zaten golf te. çuvalla para istiyorlar :)
Mugen_punto
14/06/2011, 22:17
65 bin liracık :D:D:D
Mugen_punto
14/06/2011, 22:19
Bu ön sensörlerden benim araçta da orj var.Kesinlikle kullanan biri olarak tavsiye ederim.Herhangibir oto alarmı vs uygulaması yapan iş yerine uğrayıp taktırabilirsiniz veya eliniz yatkınsa kendiniz bile takabilirsiniz.
gurur dede sizi burda da görmek güzel bravoforumdan takip ediyorum aracınıza yaptıklarınızı .gerçekten büyük işler yapıyorsunuz. tebrik ediyorum ellerinize sağlık.
Evoda orjinal ön park sensör var mı?
Mugen_punto
14/06/2011, 22:31
Gurur dededin aracı bravo ayrıntısını bilmiyorum :)
Bir zahmet standart olarak sunulsun zaten golf te. çuvalla para istiyorlar :)
40.000 tl lik fiyatlara yaklaşan evo nun yanında bedava sayılır
Mugen_punto
14/06/2011, 23:41
Golf alma niyetindesin galiba :) ne diyim 5 yıl kullandım golf5 kasa comfortline çokta memnundum sadece yakıt ve servis,parça fiyatları beni golften uzaklaştırdı.
40.000 tl lik fiyatlara yaklaşan evo nun yanında bedava sayılır
Bedava bedava :)
Golf alma niyetindesin galiba :) ne diyim 5 yıl kullandım golf5 kasa comfortline çokta memnundum sadece yakıt ve servis,parça fiyatları beni golften uzaklaştırdı.
Aldım zaten 3 aydır kullanıyorum Daha öncede 2 tane bora aracım olmuştu Arada 3 ay gp maceram oldu Aralık ayında gp 27.000 tl ye aldım Evo dinamic 29.500 dü Şimdi rakamlar çok yüksek Gp yi satıktan sonra evo düşündüm ama fiyatlar sürekli arttı kişisel fikrim alınmayacak seviyelere geldi Bende golf6 aldım
Beni de gp den soğutanlar ise basit malzemelerin araçtan çalınması idi 2007 modelde olan birçok özelliğin 2011 modellerde olmaması beni çok soğuttu Bazıları için bu eksikler görülmemesi gereken eksikler olmasına rağmen bemim gözüme sürekli batıyordu
Mugen_punto
15/06/2011, 13:59
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. golf güzel araç 7 ileri dsg şanzumanda sorunlar var diye duymuştum inş. düzeltmişlerdir.
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. golf güzel araç 7 ileri dsg şanzumanda sorunlar var diye duymuştum inş. düzeltmişlerdir.
Amin hepimize 7 ileri dsg sorunları halen devam ediyor ve özellikle garantisi biten kişileri çok mağdur ediyor Sorun yaşamayanlarda var elbet ama sıkıntı yaşayanlar ufak tefek sıkıntılarla değil büyük sorunlarla uğraşıyorlar Komple sistemin değişmesine kadar uzayan sıkıntılar bunlar Ben dsg işine hiç girmedim ve manuel bir araç aldım Gp ve evo da güzel ama golf biraz daha güzel
Hepimize kazasız belasız günler...
Amin hepimize 7 ileri dsg sorunları halen devam ediyor ve özellikle garantisi biten kişileri çok mağdur ediyor Sorun yaşamayanlarda var elbet ama sıkıntı yaşayanlar ufak tefek sıkıntılarla değil büyük sorunlarla uğraşıyorlar Komple sistemin değişmesine kadar uzayan sıkıntılar bunlar Ben dsg işine hiç girmedim ve manuel bir araç aldım Gp ve evo da güzel ama golf biraz daha güzel
Güle güle kullanin aracinizi, kazasiz belasiz.
Mugen_punto
15/06/2011, 20:51
Amin cümlemizinkini.. bende 5 yıl bindim golf5 kasa tiptronik 6 ileri hiç sıkıntı yaşamadım araç tamamen sorunsuzdu. 52bin kmde sattım.. biraz yakıt yüzünden birazda servis ve parça fiyatları yüzünden. hayırlısı şuan evo alma aşamasındayım kaporayı verdim plaka işkemleride bittimi aracımı hayırlısıyla alıcam..
Güle güle kullanin aracinizi, kazasiz belasiz.
Çok teşekkür ederim Hepimize inşallah
Amin cümlemizinkini.. bende 5 yıl bindim golf5 kasa tiptronik 6 ileri hiç sıkıntı yaşamadım araç tamamen sorunsuzdu. 52bin kmde sattım.. biraz yakıt yüzünden birazda servis ve parça fiyatları yüzünden. hayırlısı şuan evo alma aşamasındayım kaporayı verdim plaka işkemleride bittimi aracımı hayırlısıyla alıcam..
Sıkıntı 6 kasa ile başladı 5 kasalardaki bahsettiğiniz 6 ileri dsg de şu ana kadar ciddi hiçbir sıkıntı görmedim Okulda bir arkadaşım 2006 dan beri kullanıyor en ufak bir sıkıntısı yok Ama sizin aracınızdan sonraki 7 ileri dsg de memnun olanların sayısı kadar çok canı yananlar da var 50-60.000 tl lik araçlarıyla daha ilk kırmızı ışıkta sıkıntı yaşayanlar hiçte az sayıda değil Ama gel görki konforda ve sürüş keye golf bir başka Gp mi sattıktan sonra evo almak için çok bekledim Hem araba bulamadım hemde 29.500 e almadığım araç sürekli zam gördü ve 2.el satanlarında 0 km den yüksek fiyat istemelerinden dolayı evo defterini kapattım
Yeni aracınızla mutlu kazasız sürüşler dilerim
Mugen_punto
15/06/2011, 23:44
Ww. grubunda bukadar insanın mağdur olduğu kronik bir sorun hiç duymamıştım. buna biran önce çözüm üretmeliler. google amcaya sordum dsg sorun diye yüzlerce sorunla karşılaşan insanların şikayetlerini görüyorum. bu tabi üzücü sen binbir emekle biriktir 50-60 bin lira ver araç al sorun yaşa..
Ayrıca tşk.ler iyi dilekleriniz için. inşallah punto evo ile mutlu olurum.