Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto Aldım...
5K 1.3 MULTIJET 75 HP S&S EURO 5 Grande Punto Aldım Full Kit Yaptırdım 33.500 geldi görüşlerinizi alırsam sevinirim teşekkürler ;)
eexelanss
12/06/2011, 09:11
Hayırlı olsun iyi yapmışsınız. Allah kaza bela vermesin.
ykaya1983
12/06/2011, 11:53
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin
Hayirli olsun güle güle kullanin.
hayırlı olsun... allah güle güle kullanmak nasip etsin...
Mugen_punto
12/06/2011, 12:20
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. full kit derken neler eklediniz. resimlerle göstermeniz mümkünmü?
güle güle kullanın hocam da full kit derken? hız sabitleyici falan?
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Full Kit: 15" alaşım jantlar, ön sis farları,deri direksiyon simidi ve vites topuzu, gövde rengi kapı kolları, gövde rengi dış dikiz aynaları, boyalı ön ızgara, üç satırlı gösterge paneli, metal görünümlü orta konsol, kabiniçi metal görünümlü detaylarfull kitte bunlar varmış arkadaşlar bende fiyatın sitesinden baktım.
Aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.
İç dış fotolarını beklemekteyiz :)
asukasan
12/06/2011, 21:18
hayırlısı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın.
Abarth_GP
12/06/2011, 21:28
ufak bir ucrete cıddı parca alınıyor full kit cok onemlı ama stokta aracı bulmak buyuk sıkıntı oluyordu az aramadım full kıtlı araba satıstayken :D hayırlı olsun kazasız belasız
hayirli olsun,gule gule kullanin
arkadaşlar cumartesi sipariş verdim 7-10 güne elinizde olur dediler full kit arkadaş açıklamış ne oldugu 1000 tl ile full kit yaptırıyorsunuz araba alanları kesinlikle yaptırmalarını isterim açıkcası teşekkürler :)
demirçekirdek
13/06/2011, 09:41
hayırlı olsun
Hayırlı olsun güle güle kullan güzel tercih...
rockforever
13/06/2011, 10:15
hayırlı olsun şimdiden ..benimkide full kit miş şimdi öğrendim:)
Hayırlı olsun kazasız belasız :)