Orijinalini görmek için tıklayınız : P.tesi Günü Ankaradayım Nerelere uğramalı :)
SpyHunter33
11/06/2011, 12:41
Merhaba arkadaşlar. Ayın 14ü itibariyle Karayollarnda Teknisyenlik kursuna gideceğim ve yaklaşık 1 ay kadar ankarada kalacağım. Gidiş gelişi Otoban üzerinden yapmayı düşünüyorum. Ankaraya geldiğim de büyük ihtimal hafta sonlarıu müsait olacağım. Hazır gelmişken Anıtkabir kızılay ve Femoliden başka :) nereleri gezmeliyim tavsiyeleriniz nedir. Ayrıca yol ve trafik Ankrada nasıldır kalabalık ve sıkışık olduğu yönünde duyumlarım var :)
GP COSKUN
11/06/2011, 12:44
kesinlikle femoliye uğrayıp hediyeni almalısın
SpyHunter33
11/06/2011, 12:45
Femoli abimizle geçen telefonda konuştuk :) ben biraz sapa yerdeyim alacaklarımı banka havale yapması falan bana baya bi dert :) bu yüzden hazır gelmişken mugen rüzgarlık sis farı falan :D yanında göre göre çayını içe içe alırız ( menemen de olabilir :P )
menemen sezonunu açmıştır femoli.... femoli karşıla erkan geliyor...
SpyHunter33
11/06/2011, 14:21
:D valla menemende olur bir bardak şekersiz çayda olur :D
Merhaba arkadaşlar. Ayın 14ü itibariyle Karayollarnda Teknisyenlik kursuna gideceğim ve yaklaşık 1 ay kadar ankarada kalacağım. Gidiş gelişi Otoban üzerinden yapmayı düşünüyorum. Ankaraya geldiğim de büyük ihtimal hafta sonlarıu müsait olacağım. Hazır gelmişken Anıtkabir kızılay ve Femoliden başka :) nereleri gezmeliyim tavsiyeleriniz nedir. Ayrıca yol ve trafik Ankrada nasıldır kalabalık ve sıkışık olduğu yönünde duyumlarım var :)
:D:D:D Allah iyiliğini versin . Güzel turistlik mekanlar seçmişsin :)
Beklerim herzaman fakat pazar günü değildir umarım :S pazarları kapalıdır ..
Menemen sezonu açılmadı aylardır yiyemiyoruz benimde canım pek çektide hayırlısı bakalım :)
serdar2362
11/06/2011, 14:58
Öncelikle Anıtkabir, sonra Atakule, kızılay, eğer sıkılırsan harikalar diyarı, altınpark. Zaten burada gezilecek neresi var ki.? Menemen sezonu kapandığına göre Femoli gölbaşında bişeyler ikram eder artık..:D
SpyHunter33
11/06/2011, 15:28
Valla bakacaz artık 1 ay ordayım sonuçta. Hafta sonları memurlar gibi çalışma olmayacağından bir cumartesi ansızn gezebilirim her yeri :D
Mehmet abi müzemi oldun ?
Erkan bir bulusma yaparız olmazsa senın ıcın dıyecem ama cumartesı sunnet dugunum var bundan dlayı pazara kayabılır bıraz cogunluk olsunda.Aksam Atakuleye cıkıp Ankarayı ızleyebılırsın ısıl ısıl dır anlara.Trafık olayına gelınce sabah 8:30 -10:00 arası kızılaya gıden trafık sıkısıktır (karayollarının onu )aksamda kızılaydan cıkıs sıkısıktır 17:30 -18:30 onun dısında trafık ıyıdır
SpyHunter33
11/06/2011, 15:45
Çok teşekkr ederim Zeynel Valla bizimkiler beni vazgeçirmek için uğraşıyor sanırım :D malum trafik sıkışık sürücüler hızlı :) mersn pek öyle değil de :)))
kızılayda taze sıkma portakal suyu :D
GünahsizSeytan
11/06/2011, 15:48
Mersn ankara arası sorunsuz zaten :) ankaraya girincede pek skışık olacağını düşünmüyorum tabi belirtilen saatler arası kızılayayaklaşmadıkca :D. Ankaranın yolları güzel trafiği akıcı sorun olmaz sizn içn :)
femoli abinin dükkan dünyanın 8.harikası olacak yakında :D :D
erkan abi benim hediyemide al femoli abiden :D
Mogan'da mangal keyfi :friendship:
Erkan sıkışık derken istanbul sıkışığı yok bizde biziim en sıkışık yerimiz istanbulun boş yolu :) ... arabayla bir daha istanbula gidersem 14 olsun :D:D
Kızılayda çokmu işin var yada çevresinide kullanabilirsin , ankarada araba kullanmak kolaydır sadece biraz daha dikkatli olacaksın ..
Erkan abi Ankaraya gelince bi mini buluşma yapalım Mehmet abi :)
trafik ankara da gayet iyi bence...kayseride daha az araba var ama araba sürmek daha zor :)
cemal arslan
11/06/2011, 18:34
harikalar diyarı
göksü
gölbaşı
atakule
anıtkabir
altınpark
gençlik parkı
samanpazarı
hacıbayram
ankara kalesi
aoç
bir çok cafeler
kemal oto...:)
daha ne olsun...
GünahsizSeytan
12/06/2011, 18:30
trafik ankara da gayet iyi bence...kayseride daha az araba var ama araba sürmek daha zor :)
İşte o çileyi hergün cekiyorum abi :\ :surrende:
SpyHunter33
12/06/2011, 21:17
Bu gün arabamın rutin bakımlarını yaptım yağını suyunu silecek suyunu fren balatalarını yedek yakıtımı lastik basınçlarını rot balans ayarını vs :D tamamladım. GPS cihazımın haritalarını güncelledim poi noktalarını güncelledim yol çalışma noktalarını güncelledim :) Sabah saat 5buçuk gibi mersinden ankara istikametine doğru yol alacağız inşallah.Hayırlısıyla.
Bu gün arabamın rutin bakımlarını yaptım yağını suyunu silecek suyunu fren balatalarını yedek yakıtımı lastik basınçlarını rot balans ayarını vs :D tamamladım. GPS cihazımın haritalarını güncelledim poi noktalarını güncelledim yol çalışma noktalarını güncelledim :) Sabah saat 5buçuk gibi mersinden ankara istikametine doğru yol alacağız inşallah.Hayırlısıyla.
sağsalim bekliyoruz inş :)
Hadi hayırlı yolculuklar :) dikkatli gelin
hayırlı yolculuklar. tunalı caddesindeki ve bahçelievler 7. caddedeki kafeleri de değerlendirin derim.
GünahsizSeytan
13/06/2011, 12:37
Hayırlı yolculuklar sağ sağlim gidersiniz inş